Forum » Programska oprema » ICQ - problem - pomoč prosim
ICQ - problem - pomoč prosim
mrTwelveTrees ::
Gre se za to, ker sem obstoječ uporabnik , imam ID + pass, pa bi rad na novo inštaliral ICQ, tako da bi se znebil vseh, ki jih imam na listu
icq sem še uninštaliral, potem zbrisal ICQ dir. zbrisal vse file ki so bili pod imenom icq v win dir, pa ne pomaga, takoj ko icq na novo vržem gor, mi automatsko da vseh cca. 100 (?) uporabnikov na listo, kar pa nočem
da bi vsakega posebej brisal, sem že probal, a se to ni ohranilo..
zato sprašujem, če kdo ve v kateri file se zapiše vse uporabike ki imaš na listi, da to zbrišem
hvala
icq sem še uninštaliral, potem zbrisal ICQ dir. zbrisal vse file ki so bili pod imenom icq v win dir, pa ne pomaga, takoj ko icq na novo vržem gor, mi automatsko da vseh cca. 100 (?) uporabnikov na listo, kar pa nočem
da bi vsakega posebej brisal, sem že probal, a se to ni ohranilo..
zato sprašujem, če kdo ve v kateri file se zapiše vse uporabike ki imaš na listi, da to zbrišem
hvala
XWY ::
Če govoriš o contactih:
ICQ ti ob inštalaciji pregleda vse kontakte, ki jih imaš v Outlooku ter ti na podlagi mailov poišče icq uporabnike. To se da pri inštalaciji izklopit. Vsi kontakti pa nastavitve pa se ti zapišejo v par fajlov(zdj ne vem kerih kr nism doma).
nč, to je to i guess...
ICQ ti ob inštalaciji pregleda vse kontakte, ki jih imaš v Outlooku ter ti na podlagi mailov poišče icq uporabnike. To se da pri inštalaciji izklopit. Vsi kontakti pa nastavitve pa se ti zapišejo v par fajlov(zdj ne vem kerih kr nism doma).
nč, to je to i guess...
Al pa tud ne?!?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ICQ - katastrofaOddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (850) | amigo_no1 |
» | Google Talk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16156 (9979) | slitkx |
» | Google Instant Messenger?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3715 (3715) | Jernej L |
» | Windows MessengerOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3152 (3152) | BigFoot |
» | Win2k se sami resetirajoOddelek: Operacijski sistemi | 1408 (1238) | andrej |