Forum » Loža » Slaba trava?
Slaba trava?
matobeli ::
Seveda ne tista iz travnika ali lokalne vrtnarije.
Ima še kdo take težave? Zdej sem pa že parkrat dobil za probat kakšno "pokvarjeno robo", si totalno blesav, drug dan te pa vse od pljuč do sklepov boli.
Me že mineva kadit.
Je to od preterane genetike, gnojil, škropiv? Kdo kakšne izkušnje?
Ima še kdo take težave? Zdej sem pa že parkrat dobil za probat kakšno "pokvarjeno robo", si totalno blesav, drug dan te pa vse od pljuč do sklepov boli.
Me že mineva kadit.
Je to od preterane genetike, gnojil, škropiv? Kdo kakšne izkušnje?
Starodavni ::
Enostavna rešitev - nehaj kaditi in si naredi več koristi za zdravje, če se boš ukvarjal s športom.
t-zonaz ::
Škropiva, umetna gnojila, ipd... vse to, samo da čim boljše in lepše raste. Je pa to pri vsej zelenjavi enako. Vse kar zadnje čase kupujemo v trgovinah je pretirano gnojeno, samo da upraviči ceno. Predlagam da se lotiš eko kmetije.
t-zonaz
donfilipo ::
Kot poroča udba in se deloma preverja, zaradi slabe dotacije države (-3000EUR cca, ker navijajo potajno za proizvajalce:)..torej preverja zelo počasi, se špricana trava prodaja, da bi bolj zadela in niso dodana umetna škropiva ali gnojila. Par substanc, da bolj zadane in se prej navadiš!!!
Pa še nekaj drugega je. Bio kmetijstvo se pri nas uveljavlja, rotarji kolnejo sečejo, delajo, potem se ga nažrejo in če ne gre ponoči še pošricajo. Vse bio. Tako da...
Pri travi manjka trdo delo in da se ga nažreš ko svinja najmanj 4x na teden.
Pa še nekaj drugega je. Bio kmetijstvo se pri nas uveljavlja, rotarji kolnejo sečejo, delajo, potem se ga nažrejo in če ne gre ponoči še pošricajo. Vse bio. Tako da...
Pri travi manjka trdo delo in da se ga nažreš ko svinja najmanj 4x na teden.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
innerspace ::
@OP
Slabe trave se ne kadi, raje se je znebi, daruj bogovom, whatever:)
Sklepam, da gre za proizvod, gojen pod lucjo in gnojen z mineralnimi gnojili, s strani nekoga, ki to dela zgolj za profit.
Taki po navadi delajo na maksimalni masi, zanemarjajo pa kvaliteto.
In ziher izpustijo zadnje dejanje pred obiranjem, izpiranje(flushing), kar daje travi slab okus in dodatne negzazeljene "efekte".
Nekaj o tem, tukaj.
Najbolj si ziher, ce imas svojo
Slabe trave se ne kadi, raje se je znebi, daruj bogovom, whatever:)
Sklepam, da gre za proizvod, gojen pod lucjo in gnojen z mineralnimi gnojili, s strani nekoga, ki to dela zgolj za profit.
Taki po navadi delajo na maksimalni masi, zanemarjajo pa kvaliteto.
In ziher izpustijo zadnje dejanje pred obiranjem, izpiranje(flushing), kar daje travi slab okus in dodatne negzazeljene "efekte".
Nekaj o tem, tukaj.
Najbolj si ziher, ce imas svojo
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
matobeli ::
absolutno je bilo nekaj gojenega v kakšni smrdljivi kleti z 10x preveliko dozo gnojil, ampak kaj češ, ko probaš je že prepozno. (čeprav mi že po vonju ni nekaj štimalo)
Nisem pa zdej nek stalen uporabnik, bolj priložnosten, niti nimam lastnih virov in takrat se kadi kar pač kdo prinese.
Mogoče bo treba naredit kakšno zalogo "bio" trave...
Je pa tale "flushing" kar zanimiv. Nažalost pa nisem vrtičkarsko nadarjen tako da lastna zelenjava ne pride v upoštev :)
Mogoče nekoč, ko bo pravica na svetu
Nisem pa zdej nek stalen uporabnik, bolj priložnosten, niti nimam lastnih virov in takrat se kadi kar pač kdo prinese.
Mogoče bo treba naredit kakšno zalogo "bio" trave...
Je pa tale "flushing" kar zanimiv. Nažalost pa nisem vrtičkarsko nadarjen tako da lastna zelenjava ne pride v upoštev :)
Mogoče nekoč, ko bo pravica na svetu
Rias Gremory ::
Pa kaj je zadne cajte z folkom tuki.
OP skidi se na partis (tam je več 13 letnikov) alpa kam drugam (hint: 420chan).
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
svenica ::
^ wat?
To si sebi rekel? Morda bi že bil čas, da nehaš sodit druge in njihova dejanja ter razloge za ta dejanja po lastni omejenosti (pustimo ob strani aroganco in prepotentnost, ki kaže le na zelo ubogega človečka).
To si sebi rekel? Morda bi že bil čas, da nehaš sodit druge in njihova dejanja ter razloge za ta dejanja po lastni omejenosti (pustimo ob strani aroganco in prepotentnost, ki kaže le na zelo ubogega človečka).
"Every man takes the limits of his own field of vision
for the limits of the world." - A. Schopenhauer
for the limits of the world." - A. Schopenhauer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svenica ()
donfilipo ::
NSA, SOVA in ostali naj se gredo solit. Nesposobni so
Na zadnjem izletu iz samostana sem pihnil dva dima neke strankinje, pa sem potem kašljal ko svinja in odnehal. Učinka seveda ni bilo. Ama nič. Pa tudi saj je vseeno. Da se zadušim radi malo smeha..sem prestar. O smrti Morrisona Jima Druga smo sanjali pri 27 tih Zdaj matilda opozarja že če narobe ješ!!!! (54)
AMPAK:
spet sem opazil, da tipi ki to dokaj redno kadijo, ali celo imajo (nisem opazil da bi prodajali, HK (hvala kurcu) so nekako oživeli hippyevsko tradicijo, ...ampak pijejo pa vsi poleg kajenja ko palčki smuki. In zato že ves čas trdim, da tu pa ne veš od kod in kako posledice.
Mojstrov ki ne pijejo in samo včasih kaj gurmansko užijejo je pa hudičevi malo in še jemlje jih nihče preveč resno. Se pravi kulturno uživanje z znanjem se izgubi najprej pod maso pitja, potem pa podzemljem drugih opojnih disco substanc. Ne?
Pa brez bojazni. NSA Sova in vse oblike cie (tudi salamska:) se na sabo nedoločeno debato ne more obesiti!!!
Kar pomeni je kar prav da bi eventuelno po prijavi prijeli nekoga ki bi travo TU oglaševal z naslovom tete (je pitanje če bi, kaj pa če nekdo napačno ovaja in tumba s skritega IP?), sicer je pa vsaka paranoja odveč. Samo da ne boste čez leviathana šimfali. Takrat pa postanejo pasji!!!!
Na zadnjem izletu iz samostana sem pihnil dva dima neke strankinje, pa sem potem kašljal ko svinja in odnehal. Učinka seveda ni bilo. Ama nič. Pa tudi saj je vseeno. Da se zadušim radi malo smeha..sem prestar. O smrti Morrisona Jima Druga smo sanjali pri 27 tih Zdaj matilda opozarja že če narobe ješ!!!! (54)
AMPAK:
spet sem opazil, da tipi ki to dokaj redno kadijo, ali celo imajo (nisem opazil da bi prodajali, HK (hvala kurcu) so nekako oživeli hippyevsko tradicijo, ...ampak pijejo pa vsi poleg kajenja ko palčki smuki. In zato že ves čas trdim, da tu pa ne veš od kod in kako posledice.
Mojstrov ki ne pijejo in samo včasih kaj gurmansko užijejo je pa hudičevi malo in še jemlje jih nihče preveč resno. Se pravi kulturno uživanje z znanjem se izgubi najprej pod maso pitja, potem pa podzemljem drugih opojnih disco substanc. Ne?
Pa brez bojazni. NSA Sova in vse oblike cie (tudi salamska:) se na sabo nedoločeno debato ne more obesiti!!!
Kar pomeni je kar prav da bi eventuelno po prijavi prijeli nekoga ki bi travo TU oglaševal z naslovom tete (je pitanje če bi, kaj pa če nekdo napačno ovaja in tumba s skritega IP?), sicer je pa vsaka paranoja odveč. Samo da ne boste čez leviathana šimfali. Takrat pa postanejo pasji!!!!
In times of Universal Deceit, telling the truth
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
PacificBlue ::
Imam prijatelja, ki je heavy herb smoker(cigaret ne kadi)..pije pa zelo malo..pa se to samo cvicek ce ze mora. Tako, da ljudje smo si razlicni. V travi jaz ne vidim kaj zelo slabega, ker je dober ventil za razbremenitev + par dobrih zdravilnih lastnosti ima. Ne sme pa postati edini izhod iz tezav, nekasna wonder chickenland kjer problemi izginejo. S tem zaides v antisocialnost in si se vecjem dreku. Use it wisely. Sploh pa ni dober za organizem da se zadeva s prevec kemijsko obdelano travo, se ti mozgani posusijo ce ne se kaj drugega.
I’m out.
:3
:3
Se ena moznost slabega proizvoda je posledica neprimernega susenja; rezultat je lahko plesen.
Cim jo zavohas(ali vidis), zahtevaj denar nazaj!
Cim jo zavohas(ali vidis), zahtevaj denar nazaj!
Arto ::
Pa a je to res, da se s pretiranim gnojenjem zmanjša kvaliteta? A niso gnojila ponavadi večinoma dušik? Bi pa razumel, da kakšni pesticidi nimajo preveč pozitivnih učinkov.
Seveda, je podobno prenaziranju.
Gnojila v kmetijstvu pretezno vsebujejo dusik, fosfor in kalij(n,p,k) v razlicnih razmerjih, odvisno od rastline za katero se uporabljajo.
Dodajajo se tudi ostali "mikroelementi", ko jih v prsti primanjkuje.
Tako izgledajo prenajedene konopljine rastline.
Ob pretirani uporabi se kopicijo soli v mediju, posledicno se spremeni pH in rastlina zacne propadati(poleg tega celice prej razpadajo zaradi neravnovesja hranil).
Vse to velja za vecino rastlin v loncih, ne samo za konopljo...da si ne bo kdo ustvaril ideje, da tukaj promoviram nelegalne prakse;)
Gnojila v kmetijstvu pretezno vsebujejo dusik, fosfor in kalij(n,p,k) v razlicnih razmerjih, odvisno od rastline za katero se uporabljajo.
Dodajajo se tudi ostali "mikroelementi", ko jih v prsti primanjkuje.
Tako izgledajo prenajedene konopljine rastline.
Ob pretirani uporabi se kopicijo soli v mediju, posledicno se spremeni pH in rastlina zacne propadati(poleg tega celice prej razpadajo zaradi neravnovesja hranil).
Vse to velja za vecino rastlin v loncih, ne samo za konopljo...da si ne bo kdo ustvaril ideje, da tukaj promoviram nelegalne prakse;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: innerspace ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Legalizacija marihuane 2016 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Problemi človeštva | 156567 (69390) | gushto |
» | Stroški življenja v hiši (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22671 (18398) | energetik |
» | posedovanje marihuane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 48428 (43962) | Phantomeye |
» | Razlogi proti legalizaciji ganje ? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 37493 (27673) | tomi66 |