Forum » Zvok in slika » Kako mpg v avi
Kako mpg v avi
Fish <>< ::
Zanima me to !!!!!!
Imam programček mpeg2avi pa me zanima kaksna je ukazna vrstica v dosu za pretvort mpeg v avi.
Če sm kej narobe reku mi sporočte, ker sem v tem nov oziroma sem se šele začel ukvarjat s tem.V glavnem zanima me kako pretvort v avi (razlaga bi bila priporočena, oziroma postopek, glede same nastavitve resolucije in kolioko potem vse to zavzame placa,...).
Že v naprej hvala!!!!!!!!
Imam programček mpeg2avi pa me zanima kaksna je ukazna vrstica v dosu za pretvort mpeg v avi.
Če sm kej narobe reku mi sporočte, ker sem v tem nov oziroma sem se šele začel ukvarjat s tem.V glavnem zanima me kako pretvort v avi (razlaga bi bila priporočena, oziroma postopek, glede same nastavitve resolucije in kolioko potem vse to zavzame placa,...).
Že v naprej hvala!!!!!!!!
FisH <><
Fish <>< ::
Aja pa še to!!!!!
Kako prideš do mpeg formata.Kaj vse rabiš, da ga ustvariš (ali je možno to s TV tunerjem in da potem gor prštekneš videorekorder??). Al je treba met kakšne kartice prou za to!!!!!!!!
Kako prideš do mpeg formata.Kaj vse rabiš, da ga ustvariš (ali je možno to s TV tunerjem in da potem gor prštekneš videorekorder??). Al je treba met kakšne kartice prou za to!!!!!!!!
FisH <><
bobby ::
greš v dos, vpišeš mpeg2avi.exe in se ti odprejo opcije. mal preštudiri. če se ne motim je to programček ki pretvori samo slikovni zapis, za zvok moraš pa spet drug program uporabit, na koncu pa spet en tret program, da ti stlač skupaj zvok in sliko. najdejo se all-in-one programi ki po postopkih najprej ripnejo dvd, zvlečejo ven sliko jo konvertuirajo pol zvok ga konvertirajo, zmečejo oboje skupaj in to je to. obstaja sicer več programov ki eni bolj enostavno drugi manj enostavno naredijo vse skupaj zdej moraš pa še probat kater ti bolj sede.
sicer pejt pa na http://www.divx-digest.com/ tam maš vse razloženo sam mal je treba pobrskat.
kar se tiče pa tv tunerja moraš imet samo tv out (tv tuner ali grafična) priklopit ga na vhod rekorderja, najdt kanal in snemanje
boby
sicer pejt pa na http://www.divx-digest.com/ tam maš vse razloženo sam mal je treba pobrskat.
kar se tiče pa tv tunerja moraš imet samo tv out (tv tuner ali grafična) priklopit ga na vhod rekorderja, najdt kanal in snemanje
boby
JurijTurnsek ::
Jst ti priporočam Animatin Shop 3 od Jasc softweare. Jst v njem delam avije, sicer iz nič in ne iz mpeg, sm bi lohk probu. Sam opozarjam da se pri resajzanju rd sesuje... Najdi si kje kk cd z demoti pa podobnim sranjem, pa boš vnda ke našo demota(pol pa na net po cracka!!)...
http://www.slatnaskejta.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3546 (3078) | jan01 |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19553 (12593) | Izi |
» | filmčki snemani z digitalcem.Kako vstavit zvok?Oddelek: Zvok in slika | 1732 (1543) | CaqKa |
» | Rip zvoka z DVDja + zdruzitev zvoka in slikeOddelek: Zvok in slika | 1651 (1484) | zile |
» | kako narediti najbolši DivX?Oddelek: Zvok in slika | 2044 (1494) | matevzm |