Forum » Izdelava spletišč » najhitreje in najceneje na splet
najhitreje in najceneje na splet
fespaceman ::
Zanima me, kako lahko še danes objavim spletno stran, naredil sem jo v Htmlju (s CSS), ker jo moram oddati za nalogo.
Pa sem dobil odgovor da naj nalogo objavim na spletu...
Sedaj me zanima, kje lahko najceneje pridem do domene,gostovanja..kje lahko stran naložim.. velika je nekje 50mb (images,media..)
Pa sem dobil odgovor da naj nalogo objavim na spletu...
Sedaj me zanima, kje lahko najceneje pridem do domene,gostovanja..kje lahko stran naložim.. velika je nekje 50mb (images,media..)
MnenjeLjudi ::
http://www.biz.nf/ dobro in takoj in zastonj funkcionira po mojih izkušnjah. Imaš tudi free 1 MySql bazo itd.
krneki0001 ::
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
fespaceman ::
Ker sem rabil domeno in gostovanje, sem v najkrajšem času našel http://www.neo-serv.net
in moram reči, da so se odzvali res hitro, in v eni uri, sem spletno stran imel objavljeno.
in moram reči, da so se odzvali res hitro, in v eni uri, sem spletno stran imel objavljeno.
neoserv ::
@fespaceman: Hvala za pohvalo! Z veseljem pomagamo :)
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296505 (19797) | hariscorale |
» | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25093 (1206) | Lonsarg |
» | Spletna stran na lastnem serverjuOddelek: Pomoč in nasveti | 3314 (2822) | #000000 |
» | Izdelava spletne strani za podjetje z bresplačnimi orodji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14861 (7498) | Tody |
» | Server Doma!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1930 (1452) | DeeCoy |