Forum » Loža » Kam z odpadno plastiko ?
Kam z odpadno plastiko ?
kupim9 ::
Ja sem klical na snago, so rekli da lahko brezplačno pripeljem eno do prikolico, sem klical tudi na firme za reciklažo, pa sem bil začuden nad odzivom, povsod je poleg neka birokracija "kdo in od kje" baje lahko oddaš samo kot podjetje.
Alamar ::
Če si iz občine, ki jo pokriva snaga, pokliči za kosovni odpad in ti pridejo iskat. Enkrat na leto ti pripada brezplačno. Ne vem pa, kako je urejeno v drugih občinah.
Pridejo in odpeljejo, ampak ne plastike, odpeljejo les, gradbene odpadke ipd, vsaj kot sem jaz dojel.
menjalnik ::
Jaz ti svetujem, da probaš oddat na bolho oglas za ohišja, mogoče je komu počil pa bi rad novega/celega. Sam sem imel za prenosnik ohišje pa se je kar hitro prodal, pa še ceno sem imel "privito"
Ma ja sem dal oglas že pred časom, so klicali da bi prišli gledat kad imam, in prebirat, pa sem reku dej 20 € in odpel vse komplet pa je vse potihnilo :)
energetik ::
Ja a je težko podret zadnjo klop in nametat plastiko v avto, ali pa se, bognedaj, zapeljati na Barje 2x?
P.S: in kaj počneš, da imaš za 2 prikolci ohišij lapopov?
P.S: in kaj počneš, da imaš za 2 prikolci ohišij lapopov?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
Pospravljam drugo garažo :) Sploh ne vem od kje se je tolko tega nabral, dost sem jih kupoval pred časom, pač večina je bila v okvari in je folk veselo pekel matične v pečicah, uporaben je ostal le zaslon in napajalnik če je bil zraven, pol sem sčasoma prodal zaslon ostalo pa mi je ležalo do danes.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stvari, ki se jih nikoli ne kupuje rabljeneOddelek: Loža | 4825 (3068) | starfotr |
» | V kateri zabojnik spada karton od pice? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23085 (18689) | Mare2 |
» | Prikolica za kolo(prevažanje otrokaOddelek: Na cesti | 5803 (5045) | energetik |
» | Informacije v kantah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 24727 (21618) | krneki0001 |
» | Kam z odsluženim hladilnikom?Oddelek: Loža | 3865 (3523) | SkIDiver |