» »

Največje bedarije ali smešni dogodki ki ste jih kdajkoli videli ali doživeli

Največje bedarije ali smešni dogodki ki ste jih kdajkoli videli ali doživeli

1
2
»

Free Bird ::

Meni se je zadnjič zgodila sledeča zadeva:
Sredi noči se zbudim in hočem it odtočit. Začnem z roko brskati po nočni omarici (še delno v spanju) in zagrabim neka stara sonnčna očala, ki so tam počivala že pol leta. Nataknem jih na nos, grem na WC in mi ni čisto nič jasno, vse temno in hudičevo megleno :)) Zjutraj, ko se zbudim mi je uspelo pojasniti nočni doživljaj. :D

zuz3k ::

vidm usi pišete sz šole, alpa ste tako mladi

ta je bla res, u osnovni šoli je mew od sošolca kolega popravni:

popravni, predmet ANGLA:

učitlca: Uprašanje za pozitivno, kaj pomeni beseda TOMORROW?
kolega: - TO pomeni 2, MORROW pa še ne vem :))
Life is a psychological game.

tt2advanced ::

T-h-o-r je izjavil:

sem na obisku pri familiji, čeprav mam zvečer še nujen sestanek

telefon mi že na poti domov 100x zvoni, na hitro si moram še zlikat eno srajco, ker ni v omari nobene lepo zložene, spet mi zazvoni telefon, v popolnem stresu si na obraz pritisnem likalnik, od bolečine skoraj padem v nezavest, želim poklicati rešilca, si z likalnikom spečem še drugo stran obraza ;((

ta je zmagovalna.. sorry sej vem da je bolel, sam je boleče smešna:P.. pa sm jst mislna da sm "zmedena"..
What Else Is There?

St235 ::

ta zgodbica z likalnikom je rip off in kroži okol v obliki vicev in anekdot že par let.

Meizu ::

Rip off je že zato, ker resnici na ljubo, kdo bo šel klicat rešilca ker se je spekel z likalnikom? :))

T-h-o-r ::

St235 je izjavil:

ta zgodbica z likalnikom je rip off in kroži okol v obliki vicev in anekdot že par let.

no ja, sem pričakoval več teh komentarjev :D pa zgleda si ti edini pogruntal :P


pa dajmo eno resnično

sestra je enkrat namesto telefona s sabo v službo nesla daljinca od tv

Meizu je izjavil:

Rip off je že zato, ker resnici na ljubo, kdo bo šel klicat rešilca ker se je spekel z likalnikom? :))

pa kako boš na likalnik vtipkal 112
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T-h-o-r ()

zuz3k ::

no ne zdaj tipično na ST razpravljat, kaj pa kako, naj ima raje tema samo zgodbice



moj stric je poslušal CD v radiu, in ko je blo konc pesmi ga
je vzel vn, pa obrnu in dal no3 :))
Life is a psychological game.

St235 ::

Si me spomnil na klasično anekdoto, ki se je pripetila tudi mojemu sosedu.

Me kliče, da ne moroe inštalirat ene igrce. In ko ga vprašam kaj je narobe, mi reče, da mu je napisalo insert next disk in je dal not naslednjo disketo, zdaj pa ne more nobene diskete več ven dobit.

T-h-o-r ::

smo bili enih 70 let nazaj z družbo na smučanju, pridemo zvečer enkrat nazaj v kočo, pa mrzlo ko svinja not, morda enih 10 stopinj. Meli so pa za ogrevanje kamin.

pa tako reče kolega, dajmo par židov gor, da se bo zagrelo











Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T-h-o-r ()

WarpedGone ::

Mate res tako bedno življenje, da nimate nobene AVTENTIČNE situacije za povedat?
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: zuz3k ()

Mipe ::

WarpedGone je izjavil:

Mate res tako bedno življenje, da nimate nobene AVTENTIČNE situacije za povedat?

Ljubosumen?

T-h-o-r ::

WarpedGone je izjavil:

Mate res tako bedno življenje, da nimate nobene AVTENTIČNE situacije za povedat?

jaz sem ai
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Sims ::

Hm ... ko sem bral, te prigode, sem se spomnil, na svojo.

Bi pa rekel, da je kar pogosta. Se dogovorim s kolegom preko kompa, da pridem po njega. Živel je v manjšem blokcu. Skratka jaz vedno pridem malo prej. Bila je že tema. Stojim spodaj z prižganim avtom, nakar se odprejo vrata in se vsede en moški. Zapre vrata pozdravi in me gleda. Jaz odzdravim in ga gledam nazaj. Nakar rečem, ko vidim kako debelo gleda: "Verjetno nisem pravi :D". Tip se opraviči in gre ven, do spodnjega stanovanja(verjetno je bil tam doma) in se meni s punco, ženo, ki je bila na oknu, kaj se mu je zgodilo. Kasneje pride kolega in se odpeljeva. Zgleda, da je tip pravtako nekoga čakal, ni pa ga poznal ... Kak posel ali podobno ...

Druga. Grem v Mariboru v Foto Tabor. Se vračam, hočem v avto in ne gre odklenit. Tišim ključ, ne gre, probam na vseh vratih ne gre. Se začnem praskat po glavi in se ozrem po okolici, nato vidim, da moj acvto stoji 2 mesta bolj naprej. Tega pa prej še ni bilo ... Bil je seveda "identičen" :D

Tretja pozimi. Drug avto, ta ima centralno zaklepanje.

Hočem odpreti vrata in ne gre. Hočem odpreti sovoznikova ne gre. Si mislim, zmrznilo je. Vlečem, ko kekec, ne gre. Skoraj spipam vrata dol. Mudilo se mi je v službo, za to torej moja ipika toliko večja. Nakar se spomnim na prtljažnik, ta se odklepa posebaj. Odklenem protljažnik. In se plazim v vozilo. No to uspe in odznotraj začuda se vrata odprejo takoj. Torej kaj je bilo. Preden sem hotel odpreti vrata, sem vozilo odklenil. Pozabil nekaj v hiši( spomnil sem se ko sem zaklepal hišna vrata, vozilo pa vedno na daljavo odklenem.) Medtem se pa je avto nazaj zaklenil.(zaklene se sam, če ne odpreš vrat, ko ga odkleneš)- Se pravi sem pipal vrata na zaklenjenem vozilu ...

t-zonaz ::

Kolegici se je nekaj zgodilo, pa je vsa v stresu in pokliče na številko 911. Javi se zdravstveni dom v našem kraju.
To pa je vpliv preveč ameriških filmov.
t-zonaz

WarpedGone ::

Je vpliv ameriških filmov in hkrati kaže na velik birokratski fejl, da mora bit na tej strani luže ta cifra drugačna, hkrati pa obstaja za velikosti rang večja reklama za cifro 911 kot pa za 112.
Kolk je že mrtvih, ker je folk v res kritičnih situacijah klicaru 911 namesto 112?
Zbogom in hvala za vse ribe

lonz ::

V študentu je sosed dobil novega cimra ravno na dan ko so mel na enem faxu žur. En drug kolega pa je na pred-party v študenta prinesel doma narejene "rumove" kuglce. Vsi smo nekako brez extra omemb vedl zakaj gre in tu pa tam je kdo kako pajsnil. Razen novoprišlega reveža (bolj sramežljiv fant s predmestja ali dežele); on jih je pa šopal ko da je sodni dan in grulil kolk so dobre. No ko smo prišli na žur je tipu začel dogajat bol in bol iz minute v minuto. Prišlo je tako daleč, da sva ga s cimrom popokala in peljala v študenta. Tipu je zbilo do podna. Strgal si je index in koščke šofiral na tleh po lastnem bruhanju in bil komplet out of this world. S cimrom sva ga komaj (na silo) stuširala in spravla spat (4X). Drug dan je tip samo spakiral in spokal in zadnje kar sem čul je da je grozil s hudimi tožbami...

True story.
...arrrrrr, shiver me timbers...

St235 ::

Kolk je že mrtvih, ker je folk v res kritičnih situacijah klicaru 911 namesto 112?

Verjetno ne kaj dosti, ker te kolikor vem v večini vsaj EU držav zadeva preusmeri na klicni center kot če bi klical 112.

Super Sonic ::

Enkrat sva šla s kolegom od nekje zvečer domov in mu je med vožnjo metlico nekako odpelo z brisalca. K sreči je bilo to sredi Lj in sva se ustavila na prvi pumpi. Jaz sem ostal v avtomobilu, on pa je šel po novo metlico. Čez par minut pride s tem nazaj:


:)
_______________________________________________________

Ta isti kolega je imel še eno boljšo. Ravno tako pred leti se je spomnil, da bi fotru, ki je gradbeni baron, vzel nekaj denarja iz bančnega računa in takratni ljubici (pa seb) plačal 14 dni počitnic. Mislim da je šlo za 500.000 tolarjev, nisem pa siguren. Ker je vsa leta delal pri fotru in zanj opravljal različne prijave delavcev iz drugih držav, kot tudi polagal na banki denar, ipd, je bil v svojem kraju in na banki v tistem kraju dobro poznan. Dejstvo - tisto obdobje NI bil zaposlen pri fotru, ker sta bila skregana in je delal za xy podjetje, od tod tudi ideja, da mu vzame denar z računa. Odšel je na banko in si preko naloga nakazal denar iz fotrovga podjetja na osebni račun, verjetno na lepe oči zaposlene na banki, ki mu je predhodno vsa leta potrjevala podobno.
Čez nekaj mesecev! je fotr ugotovil manjko denarja, šel s tem na banko (poslovalnica NLB, kraja ne bom omenjal) in dosegel nekaj poravnave, saj je uslužbenka NLBja neopravičeno nakazala nepooblaščeni osebi denar (nekaj v tem stilu). Uslužbenka je bila tudi odpuščena iz delovnega razmerja, relativno tragično pa je, da je gospa imela par let do penzije.
________________________________________________________

Še moja krona:
Ravno tako pred leti, v času tolarjev, sem bil na neki familjarni zadevi od moje punce v Kočevju. Bila je zima, mraz ko svinja. Med dogodkom sem šel na WC kjer je bila tudi falanga malih otrok, med katerimi je kralj (star nekaj let, morda 3, 4 max) sedel na pokakani školjki in jokal. Šel sem hitro do njega, ostale pa poslal po mamo. Ko sem ga dal dol iz školjke, se je nekako zgodila nesreča in sem pokasiral še preostanek na svoje hlače. Po celi strani od kolena navzdol in čevljih.

Kej dosti ni blo za naredit kot it Lj in se preoblečt. Takrat smo bili, še sam ne vem zakaj, s taščinim avtomobilom. Dobil sem ključe in cilj je bil, da smrdim do doma v avtomobilu,saj oken zaradi mraza (pod minus 10 je bil) nisem odpiral. Nakar med vožjo ugotovim, da lahko zmanjka bencina do Lj, kar je pa sprožilo določeno paniko. Namreč denarnico sem pustil na obletnici, imel sem pa telefon. Po nekaj živčnih izpadih na telefonu sem dojel, da je v avto denar (par jurjev tolarjev).

Natankam gorivo, pridem v trgovino pumpe in verjetno, no zagotovo edinokrat v življenju, so takrat notri na tisti od boga pozabljeni pumpi snemal neko jebeno faking reklamo za Petrol. Smrdeč sem ponosno korakal mimo vseh vse do pulta, kjer sem plačal štirico in vzel nekaj abipurja (al kaj je blo tisto).

Od tam naprej do doma je šlo brez težav, avto pa je srečal globinsko čiščenje in je bilo vse ok.

_________________________________________________________

Še ta od tašče - tud dobra:
umivala si je glavo in ko je hotela posprejat lase je namesto laka vzela Raid (ki ne vem zakaj je bil tam). ;)
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

Super Sonic je izjavil:


Še ta od tašče - tud dobra:
umivala si je glavo in ko je hotela posprejat lase je namesto laka vzela Raid (ki ne vem zakaj je bil tam). ;)


NE mi zamerit, ne leti direkt, sam eni majo za taščo izraz vešča stara :D

papak ::

Pridem domov, postavim mleko na mizo in odnesem denarnico v hladilnik. Za vecerjo sem jo nasel.

čuhalev ::

Uf takih je dosti, meni je večkrat skoraj uspelo nanesti peno za britje na zobno krtačko. Ali pa, da vržem nogavice namesto v posodo za perilo v koš za smeti. Podobno, ko pojem jogurt, vržem kovinsko žličko v koš za smeti in lonček v lijak.

figula ::

Veliko let nazaj kruha ni bilo mogoče dobiti ob vseh urah dneva in kjerkoli.
Tako mi je bilo naročeno, naj grem v trgovino in rezerviram en hlebec za gospodično, ki se je pisala Švab.
Celo pot do trgovine ponavljam priimek. Pridem do pulta in bleknem: naročila pri kruh za fašista ....

Pithlit ::

čuhalev je izjavil:

Uf takih je dosti, meni je večkrat skoraj uspelo nanesti peno za britje na zobno krtačko. Ali pa, da vržem nogavice namesto v posodo za perilo v koš za smeti. Podobno, ko pojem jogurt, vržem kovinsko žličko v koš za smeti in lonček v lijak.

Ehhh... lak za lase (v spray-u seveda) namesto deodoranta.
Life is as complicated as we make it...

BlackMaX ::

hahahahahah kere strelate hahahah :)

Evo še moja....

Osnovna šola, kolega vprašan za biologijo in dobi 1. vprašanje, ni meu pojma, dobi še drugo spet nima pojma...potem mu foksa reče, to bo pa treba naslednič bolj se naučit in ko začne pisat v redovalnico, on pa čist razpizden s pestjo udar v tablo in naredi luknjo, profesorica pa "Kdo je biu" :D

Seveda on je pa moru plačat še za novo tablo :D

WarpedGone ::

Ok, še ena kjer sm bil samo publika: ko sem bil še doma in sm se nek večer namakal v bani, pride v kopalnico maljši brat in se začne pedenat za ven. Vzame deodorant in se hoče med afnanjem našpricat -dvigne roko, primakne piksno blizu podpazduhe, zapre oči in odpre usta v tak butast nasmeh kot v risanki in pritisne na gumb - ter si špricne tisti deodorant direkt v usta. Med celo predstavo pač ni preveru kam je zadeva obrnjena ...
Zbogom in hvala za vse ribe

freesty ::

Ko sn bil se zelo mlad. Cca 4 leta me je ponoc luna nosla. Sel sem v spalnico starsev in se postavil mami pred faco. Slekel sem hlace in se prjel za tamalga, da bom zacel scat. Mama se je zbudla se predn sm zacel in me nesla z gatami pri gleznjih do wc skoljke. Jaz pa, ker sn bil navejen na nek manever pred scanjem, sem dal gate gor in se poscal:)

Drugic me je tudi luna nosla. Cca 5-6 let starost. Sem sel pa dva stuka nizje v kurilnico in se poscal v umivalnik, potem sem sel pa v klet(isti stuk) in sem se hotel ulezit na gajbice in zaspat, vendar je takrat ze stara mama prisla po mene, ker je cula ropot.

Je pa fora v tem, ker je umivalnik v kurilnici direkt(2 stuka) pod wc skoljko, tam, ko sem se hotel pa ulezit pa je direkt pod mojo postlo:)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Scorpia ::

Avtorju te teme: skropilnice so delovale, zato ker spricajo "strup" proti plevelu. Pogost pojav, ko ob dezju na polno spricajo...
////

detroit ::

še jst eno iz oš pljunem:

Tovarišica (ja takrat so bile tovarišice) reče sošolcu da naj opiše nek dogodek (mislim da iz slike) v prvi osebi.

Na sliki en rihta avto.
Sošolec začne stavek: I was raping a car



Eko to imam vtistnjeno že 20let
Skero

...:TOMI:... ::

Grem na avtobus, pozdravim znanca, šoferja: "živjo", in nato ob validaciji karte odvrnem: "adijo". Takoj sem sem zavedl faila, jao jao. Živjo in adijo v roku 3 sekund :))
Tomi

Unknown_001 ::

Scorpia je izjavil:

Avtorju te teme: skropilnice so delovale, zato ker spricajo "strup" proti plevelu. Pogost pojav, ko ob dezju na polno spricajo...


Od kdaj se pa ob dežju šprica herbicide pa to???

Oprost, sam kokr je men znano pa mamo sadovnjak doma je takrat, ko kaže na dež nesmiselno škropit pa to, razen če je unim primarni cilj zemljo pa podtalnico zastrupit :|

Sims ::

Pomoje je v tistem primeru šlo za avomatski vklop in je pač špricao. Še niso nabavli "smart" avtomatike ...

Scorpia ::

Zal je tako. Za italijane sem slisal, da imajo cisto uniceno zemljo, oziroma je cisto zastrupljena.
////

čuhalev ::

Pred kratkim, mislim, da v petek, je bilo na Valu 202 prometno obvestilo, da je na avtocesti gostejši promet oziroma kolona ,,zaradi upočasnjene vožnje voznikov, ki si ogledujejo posledice prometne nesreče" in nato voditelj doda nekaj v smislu buteljni, bebci.

PacificBlue ::

Sem se spomnil še ene, smo bili na regati v okolici Murtarja pred parimi leti. Bil je ravno zadnji dan, ko smo nameravali oddati jadrnico in odpakirati domov, pa nam vdre voda skozi wc školjko. Sem šel ravno jaz srat pa sm pozabil potem zapret loputo za izplakovanje. Je trajalo tri ure, da smo vse sčistili in preluftali.. Pa oddamo kasneje jadrnico in en hrvat pri pregledu najde eno lužo tam v kotu, nekaj omeni češ a kje toči, gre s prstom in ga namoči in poskusi. ;((
Kripto nasveti žal niso več zastonj!
0.0005 $BTC per advice!
bc1qj2hpx76zdq45kkv0vq0z4u690egrt0r8qurrl6

kr1ženska ::

Še jaz na hitro.. Sem se zjutri zbudila in hotela skočit na bicikl pa po opravkih. Pridem ven odklenem bicikl, ga probam odpeljet iz kolesarnice, pa ne gre. Je bil zaklenjen spredaj z eno drugo ključavnco.

Že začnem pi** pa vidim da sosedn bicikelj ni zaklenjen. Se mi je takoj posvetilo. Sem napisala na mejling listo študenta, da lepo prosim naj vsi, ki so včeraj ponoči prišli v študenta nekoliko "dobre volje", preverijo če so zaklenili pravi bicikel. Se mi je kmalu oglasila nesrečnica, da je bila vsa vesela, ker ji je po večih poizkusih, sredi noči, v tistem stanju le uspelo zaklenit bicikelj. Očitno napačen ;)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

Zgodovina sprememb…

Dejan99 ::

Osnovna šola, kemija, sem bil vprašan za oceno, pa mi učiteljica pokaze sliko na kateri je bila sol (ne spomnem se točno na kaj se je navezovalo).
ona me vpraša "Kaj vidiš."
jaz "Sol."
ona "Dej povej s celim stavkom."
jaz "Vidim sol." :)

Sem šel na črpalko po sekundno lepilo oz. hitro lepilo. Jaz prodajalcu pogovorno rečem da hočem "hitr' lim". On me ne razume, potem pa rečem bolj slovnično "hočem hitro limo".

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dejan99 ()

šernk ::

Kakšni dve leti nazaj skočim v LJ sredi noči ob kakšnih 4ih zjutraj z avtom mislim, da nekoga iskat.
Ko pridem nazaj parkiram na standardno mesto za rdečega golf 2. No in naslednji dan, da gremo z avtom na kosilo, pridem ven, delavci so razkopali polovico ceste, mojega avta pa nikjer, saj so rabili tam prostor, da so drugi avti vozili mimo. Pa me frend vpraša če sem 100% da sem tu imel parkiran avto. Jaz: "ja točno za tem golfom sem ga pustu" (golf je bil še na svojem mestu) in seveda začnem preklinjat, ko niso znali pustit obvestila, da bodo tam razkopali cesto in naj se tja ne parkira. Grem malce slabe volje pogledat na internet odvoz s pajkom in mojega avta nikjer vpisanega, takrat se je zgodilo seveda samo WTF?

Si rečem ok, grem vprašat še delavca, če ve kje so avti, drugače kličem policijo. V trenutku ko hodim proti delavcu, se še enkrat obrnem, da nekaj rečem frendu, ki me je čakal 10m zadaj in seveda zagledam moj avto parkiran 50m stran, na drugi strani križišča. Frend mi še potem ni verjel, da sem parkiral avto kjer sem rekel in ne kjer je bil parkiran.

Pajek mi je avto prestavil za dobrih 50 metrov, verjetno bi se policaj pošteno nasmejal, če bi jih klical in bi našli avto 50m stran :))
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

STU-III ::

kr1ženska je izjavil:

Še jaz na hitro.. Sem se zjutri zbudila in hotela skočit na bicikl pa po opravkih. Pridem ven odklenem bicikl, ga probam odpeljet iz kolesarnice, pa ne gre. Je bil zaklenjen spredaj z eno drugo ključavnco.

Že začnem pi** pa vidim da sosedn bicikelj ni zaklenjen. Se mi je takoj posvetilo. Sem napisala na mejling listo študenta, da lepo prosim naj vsi, ki so včeraj ponoči prišli v študenta nekoliko "dobre volje", preverijo če so zaklenili pravi bicikel. Se mi je kmalu oglasila nesrečnica, da je bila vsa vesela, ker ji je po večih poizkusih, sredi noči, v tistem stanju le uspelo zaklenit bicikelj. Očitno napačen ;)


Zato je pa dobro imeti žago s seboj ;)

Smo pa mi imeli primer, da so enemu mlajšemu otroku neke starejše b*dale (deveti razred verjetno) zaklenile skiro (kao z namenom, da ga ukradejo), pa se je takoj uredilo s fleksarco. 8-)
Line secured.

tt2advanced ::

K smo ravno pr klucavencah.. tko z eno kolegico vsak dan pesacmo od pirana do portoroza, tud parkrat na dan ce je blo treba.. in tko je ob poti vedno en poni bel biu parkiran..ga tko ogledujeva zihr 14 dni-nespremenjenga stanja.. pol si pa en dan zagco sposodva k sva mislne pac da ga je nekdo zapustu, gremo en dan tist prezagat klucavnco in se veselo furamo s ponijem.. pol pa sam tko enkrat mimo enga lokala im se kup domacinov zacne dret, da kaj si to predstavlam, da je ta poni ukraden itd.. taksen sram v zivljenju se nkol nism obcutla ob vrnitvi tistga ponija, tko da od takrat naprej ne kradem oz. Si sposojam biciklov niti nc druzga..
What Else Is There?

Hammer123 ::

Pred par leti smo bili z družbo v JV Aziji na dopustu. Ker je tekstil tam cenejši, se je kolega odločil s seboj vzeti le nekaj majic, katere je po tuširanju zmetal direktno v koš za smeti, češ da si bo že nabavil nove. Po parih dnevih(ravno med izletom v džunglo) je ugotovil, da je pozabil nabavit nove stvari. Veselo je smrdel v kombiju 3 dni:)

zx14 ::

figula je izjavil:

Veliko let nazaj kruha ni bilo mogoče dobiti ob vseh urah dneva in kjerkoli.
Tako mi je bilo naročeno, naj grem v trgovino in rezerviram en hlebec za gospodično, ki se je pisala Švab.
Celo pot do trgovine ponavljam priimek. Pridem do pulta in bleknem: naročila pri kruh za fašista ....


Podobno se je zgodilo meni: prišel sem iz dopusta v Tuniziji, seveda s "prebavnimi težavami" :(
Okej, pogledam na internet, kaj bi pomagalo in najdem neke Linex kapsule od Leka. Grem v lekarno "Linux kapsule, prosim". Ženska me je pogledala kot marsovca. Še dobro da me ni vprašala, če bi rad še Windows kapljice... :D

Unknown_001 ::

No, to se mi je pa zdj zgodlo. Pridem domov z morja, se lepo namalcam, spočinem in mal zapaše, da en špil na moji glavni makini poženem. Jst sem seveda preden sem šu use lepo izklopil iz štroma in pol probam pržgat, nč, lučka na matični posvet, ventilator se zarotira do polovice in use skp crkne. To pol probavam, ka bi bilo narobe in se klinčim in pi*dim čez use živo pol pa še zadi za napajalc pogledam šteker in sem opazu, da sem v resnici napajalc ugasnu, ker sem mislu da je bil ugasnjen in ko sem vse skp v štrom utikal sem se še na napajalc spomnu.

In nazadnje sem hotu še na ST po pomoč it prosit. (en velik facepalm grande) ;((
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prvi šolski dan

Oddelek: Loža
346187 (4445) Pika na i
»

Najslabši izgovori vseh časov

Oddelek: Loža
314299 (2479) tpleko

Moj sošolec pretepen, učiteljica se norčuje iz njega pred razredom (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8814206 (11804) Gandalfar
»

Traparije - pa tudi ne (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
906600 (3979) Pyr0Beast

Več podobnih tem