Forum » Pomoč in nasveti » Gmail favorite zvezdica
Gmail favorite zvezdica
Maverick33 ::
Zdravo!
Zanima me kako si nastavit vec zvedzic za oznacevanje emailov, sel sem v nastavitve in storil kar zahtevajo pa se vedno vidim le eno?
Nevem kaj si narobe razlagam, slika pove vec:
Zanima me kako si nastavit vec zvedzic za oznacevanje emailov, sel sem v nastavitve in storil kar zahtevajo pa se vedno vidim le eno?
Nevem kaj si narobe razlagam, slika pove vec:
- spremenil: Maverick33 ()
b4d ::
Povleces zvezdice, ki so ti vsec v "V uporabi".
Potem za dejansko uporabit zvezdice, pa klikas tam kje ponavadi das zvezdico in ti bo najprej pokazalo rumeno, pa oranzno, pa brez (po nastavitvah s slike).
Potem za dejansko uporabit zvezdice, pa klikas tam kje ponavadi das zvezdico in ti bo najprej pokazalo rumeno, pa oranzno, pa brez (po nastavitvah s slike).
b4d.sablun.org
Maverick33 ::
Aha tak to gre sem mislu, da se jih več v vrsto postavi, dobro hvala za odgovor, morda obstaja kaka opcija da dobiš še kak novi znakec?
Hvala!
Hvala!
garamond ::
Išči za label:starred has:yellow-star in label:starred has:red-star. Najde ti vsa sporočila, zgoraj desno je število zadetkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | trenutno najcenejši mali avto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 21942 (19074) | Zvezdica27 |
» | Chrome 14 beta na voljo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22163 (19655) | Bistri007 |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7763 (6322) | Tody |
⊘ | luni-zvezdice? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 8060 (6048) | Sergio |
» | Neavtomatska prijavaOddelek: Slo-Tech | 1215 (1056) | Kekec |