» »

Uničeni učbeniki v požaru

Uničeni učbeniki v požaru

tabl ::

osti jarej!

Kot verjetno veste je zgorela šola v Stari Cerkvi. Moja žena je profesorica matematike in tehnike na omenjeni šoli in med zgorjenimi prostori sta tudi njena učilnica in kabinet, kjer je hranila cca 100 osebnih knjig, učbenikov, priročnikov, delovnih zvezkov in ostalih učil o matematiki, se pravi vse kar je imela o matematiki...sedaj pa me zanima kje bi lahko dobil knjige, priročnike, učbenike za matematiko, da ne bi ostal brez premoženja? Poznate koga, ki bo morda doniral kakšno stvar, jo morda prodal za spodobno ceno, samo povedal kje bo se dalo kaj kupiti? se pravi vse info bi bile zelo dobre.
V naprej se vam lepo zahvaljujem!

izbrisiracun ::

Kaj pa zavarovalnica, pa te fore? A ne bo nič dobila za osebne stvari v kabinetu?

mailer ::

Povprašajte po knjižnicah. Stare knjige, učbenike, ki niso več za izposojo prodajajo za drobiž.

nič...ker nima računov več in ne more dokazovat, da je bilo to notri...

Venomus ::

Marija Turk je tvoja žena? :DHec...

Jaz sem hodil na to osnovno šolo leta nazaj. Kakor sem videl, glavna zbornica učiteljev ni zgorela, tako da so redovalnice nedotaknjene. Zgornji del šole je pa večinom zgorel, razen levi del.

Kaj pa knjižnica, kako je z njo, ali je zgorela?

Knjige bo težko nazaj dobit, pomoje bo najboljše, da greste na kakšen sejem knjig, rabljenih in novih in naredite novo zalogo. Kakšne starejše knjige bodo mogoče dali zastonj ali za simbolično ceno, ampak nekaj bo vseeno treba plačat. Šola pa verjetno ne bo v tej fazi pomagala finančno...

Pimoz ::

Jst mam nekej doma (mal od sredne mal od osnovne) definitivno ne rabim tako da če se mogoče giblješ kej v lj ali grosuplje mi piši na zasebca...podarim :)

para! ::

Em, kwa? Sola je zgorela, in zdej nej sola kup nove knjige, ce ne pa ne bo znanja. Ni to stvar uciteljice, da bo kupovala knjige.

Res, najbol, da vsak ucitl svoj razred zgradi nazaj, pa bo! :))
Death before dishonor!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: para! ()

Ni Marija...ena druga...para! na žalost je tako, da si morajo učitelji večino stvari kupovati sami. V kabinetu pa je imela tudi vse stvari povezane z matematiko od študija naprej, priročnike, ki jih je kupovala za sebe, da je lahko bolje izvajal pouk. Ampak to ne briga nobenega nadrejenega...

Knjižnico so uspeli rešiti...

mailer ::

Saj v prejšnjih časih je tako bilo. Učenci, starši in učitelji so brez poziva prišli na udarniško delo in šolo čez počitnice postavili na novo. Tu pa bo trajalo 1 leto, da bodo ocenili nastalo škodo. Kljub vsem učbenikom iz faksa žena verjetno ne potrebuje ne vem kakšnih priročnikov saj gre na koncu koncev za osnovnošolsko matematiko. Tu je problem prenosa znanja na učenca ne pa pisanje učbenikov. Gre se za matematiko, kjer so zakonitosti točno določene, na učitelju pa je kako jo bo na zanimiv način predstavil učencem.

mailer je izjavil:

Saj v prejšnjih časih je tako bilo. Učenci, starši in učitelji so brez poziva prišli na udarniško delo in šolo čez počitnice postavili na novo. Tu pa bo trajalo 1 leto, da bodo ocenili nastalo škodo. Kljub vsem učbenikom iz faksa žena verjetno ne potrebuje ne vem kakšnih priročnikov saj gre na koncu koncev za osnovnošolsko matematiko. Tu je problem prenosa znanja na učenca ne pa pisanje učbenikov. Gre se za matematiko, kjer so zakonitosti točno določene, na učitelju pa je kako jo bo na zanimiv način predstavil učencem.

ni glih tako, saj se s pomočjo učenbenikov in priročnikov tudi učitelj uči in razvija. Faks te ne nauči vsega...izkušnje te učijo...in brez literature tukaj ne gre..

fosil ::

Zasilna rešitev bi bila lahko tudi, da si te stvari sposodi in jih skopira.
Tako je!

tt2advanced ::

podarim! za SŠ - gimnazija gradivo (sploh Matematika, mam en kup stvari še v kleti pomoje nekje), če se ti da na Fužine pridt.. kr ravno hočm to v koš peljat en dan8-O
What Else Is There?

Manu ::

Lahko si pomaga tudi s tem: http://www.e-um.si/ (če še ne ve za to).
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Šolska tekmovanja iz naravoslovja, logike, matematike in kemije letos niso financiran

Oddelek: Šola
143436 (2956) Smurf
»

Best Mathematics Book??

Oddelek: Loža
102077 (1716) Pegaz
»

Ministrstvo za šolstvo in šport želi prosto dostopne šolske učbenike (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9023529 (21259) noraguta
»

Igre med poukom

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
395287 (3916) Daliborg
»

Profesori krešijo pravila? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
756843 (5985) [BISI]

Več podobnih tem