Forum » Pomoč in nasveti » dvi-d no signal
dvi-d no signal
gamefreak ::
imam "težavo" z monitorjem (acer v243hl), preko prenosnika hočem povezat svoj monitor z vga kablom na dvi-d input na monitorju, na vga kablu imam pretvornik iz vga na dvi-d ki sem ga pred kratkim kupil. na monitorju kaže da ni signala ko ga vklopim, če pa enako naredim brez dvi-d pretvornika in štekam na vga input pa dela normalno. pomoč?
lp
lp
gamer at heart
boogie_xlr ::
DVI-D . . . digitalni
VGA . . . analogni
Če sem prav prebral, spravljaš analogni output na digitalni input, kar nikakor ne bo delovalo, razen če je pretvornik aktiven (ima čip za pretvorbo analognega v digitalni signal).
VGA . . . analogni
Če sem prav prebral, spravljaš analogni output na digitalni input, kar nikakor ne bo delovalo, razen če je pretvornik aktiven (ima čip za pretvorbo analognega v digitalni signal).
Opkow ::
Kolikor vidim na googlu, bi tvoj monitor moral podpirati tako VGA kot DVI input?
Ali imas ze nekaj drugega priklopljeno na VGA?
Drugace pri DVI standardu obstajajo v osnovi 3-je tipi prikljuckov:
DVI-A - samo analogni signal
DVI-D - samo digitalni signal
DVI-I - analogni in digitalni signal
Ali imas ze nekaj drugega priklopljeno na VGA?
Drugace pri DVI standardu obstajajo v osnovi 3-je tipi prikljuckov:
DVI-A - samo analogni signal
DVI-D - samo digitalni signal
DVI-I - analogni in digitalni signal
gamefreak ::
na vga mam priklopljen xbox, zato sem hotel prenosnik na dvi imet, ampak zgleda da bom moral vedno preklapljat med njima :)
gamer at heart
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI-D (dual link) na VGAOddelek: Strojna oprema | 868 (725) | gendale2018 |
» | dvojni monitorOddelek: Strojna oprema | 3977 (2796) | BorutK-73 |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20158 (9671) | kozorog |
» | HDMI na VGA, in ne obratno!Oddelek: Zvok in slika | 11171 (6334) | 111111111111 |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4537 (4386) | Saladin |