Forum » Zvok in slika » Brum v Ozvočenju
Brum v Ozvočenju
lekadol ::
Pozdravljeni,
zanima me zakaj brnijo zvočniki v primeru da na njih priklopim prenosni računalnik (izhod za slušalke) na ojačevalec pa riklopim z činči.
priklop preko telefona pa mi ne brni
imam dj kontroler numark mixtrack pro ki je povezan z usb na pc in iz njega je priklop na ojačevalec čimč-činč deluje kot zunanja zvočna kartica a vseno brni
zvočniki so pasivni 800w in ojačevalec 2x450w
deluje enako na aktivnih zvočnikih
deluje enako tudi preko mešalne mize
LP
zanima me zakaj brnijo zvočniki v primeru da na njih priklopim prenosni računalnik (izhod za slušalke) na ojačevalec pa riklopim z činči.
priklop preko telefona pa mi ne brni
imam dj kontroler numark mixtrack pro ki je povezan z usb na pc in iz njega je priklop na ojačevalec čimč-činč deluje kot zunanja zvočna kartica a vseno brni
zvočniki so pasivni 800w in ojačevalec 2x450w
deluje enako na aktivnih zvočnikih
deluje enako tudi preko mešalne mize
LP
Avian ::
a je oboje na istem štromu?
"Sound is fifty percent of the motion picture experience" - George Lucas
lekadol ::
Prenosni računalnik je priklopljen v elektriko ker nimam baterije
doma sprobano preko iste varovalke
pri kolegu v lokalu pa nevem ali ima več varovalk na vtičnicah v dvorani
sprobl že z obračanjem vtikačev da obrnem fazo
tam mi dela edino partinet box vse ostalo enako brni (telemah tv box prenosnik) ves kar je v elektriki.
doma sprobano preko iste varovalke
pri kolegu v lokalu pa nevem ali ima več varovalk na vtičnicah v dvorani
sprobl že z obračanjem vtikačev da obrnem fazo
tam mi dela edino partinet box vse ostalo enako brni (telemah tv box prenosnik) ves kar je v elektriki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Static noise/brnenje iz zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1505 (1159) | X-Jumper |
» | brum v zvočnikih kriv je štrom!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8716 (5937) | settler |
» | Težava pri ozemljitvi el. kitare!Oddelek: Zvok in slika | 3308 (2980) | Zvezdica27 |
» | Kar naenkrat se mi je začel pojavljati brum zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2060 (1608) | multiscan |
» | ojačevalec...problemi z vhodiOddelek: Zvok in slika | 1672 (1463) | yimi |