Forum » Kaj kupiti » Gaming slušalke do 60€
Gaming slušalke do 60€

lommmp ::
Pozdrav!
Trenutno imam slušalke Plantronics Gamecom 777 z 7.1 surround soundam za katere sem odštel 70€ ampak se mi je na njih pokvaril mikrofon in skupaj jih drži le še lepilni trak, torej potrebujem nove.
Prosim če mi kdo predlaga kakšne gaming slušalke, ki se najbolj splačajo tam do 60€ lahko malo več. Če bi imele surround sound bi bilo super. Gledam na to da pokrijejo celotna ušesa in da so udobne, logično morajo tudi imeti mikrofon.
Trenutno si ogledujem Logitech G230 ampak me malo moti da so skoraj enake kot G430 le da nimajo surround sounda in so za to kar dajo malo drage.
Vsak nasvet, URL, ...je dobrodošel
Lp
Trenutno imam slušalke Plantronics Gamecom 777 z 7.1 surround soundam za katere sem odštel 70€ ampak se mi je na njih pokvaril mikrofon in skupaj jih drži le še lepilni trak, torej potrebujem nove.
Prosim če mi kdo predlaga kakšne gaming slušalke, ki se najbolj splačajo tam do 60€ lahko malo več. Če bi imele surround sound bi bilo super. Gledam na to da pokrijejo celotna ušesa in da so udobne, logično morajo tudi imeti mikrofon.
Trenutno si ogledujem Logitech G230 ampak me malo moti da so skoraj enake kot G430 le da nimajo surround sounda in so za to kar dajo malo drage.
Vsak nasvet, URL, ...je dobrodošel
Lp
- poskusil klonirati: lommmp ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2219 (1766) | SloBiscuit |
» | Nakup novih slušalk!Oddelek: Kaj kupiti | 3690 (2697) | BangBros123 |
» | HDMI + Surround + TVOddelek: Zvok in slika | 2371 (2076) | Killermode |
» | Nakup slušalk za okrog 100€ ali večOddelek: Kaj kupiti | 1240 (1095) | jype |
» | katere zvočnike ?Oddelek: Kaj kupiti | 3334 (2601) | amper |