Forum » Kaj kupiti » Nakup slušalk za okrog 100€ ali več
Nakup slušalk za okrog 100€ ali več
lol123 ::
Odločam se med Razer Barracuda ter Sennheiser hd 515/555/595 pa me zanima kakšne izkušnje imate kaj.
Problem je tudi dobava Barracuda slušalk pa bi prosil da če ve kdo za kakšno slovensko trgovino, ki jih lahko dobi v kakšnem mescu ali prej ...
Pravtako ... je možno kako pri Sennheiserkah dobiti zraven kakšen mikrofon ali moreš za to uporabljati dodatne slušalke/mikrofon ...
Če veste za še katere dobro kvalitetne slušalke (vendar ne kaj velik dražje od teh, ki sem jih nastel) mi prosim povejte (Medusa 5.1 Surround Sound odpadejo ker jih že imam :D pravtako prosim napišite če je med Barracuda/Sennheiser ter Medusinimi velika razlika, saj cena je kar precej različna ...).
EDIT: kakšna je kaj kvaliteta Barracuda slušalk če imaš malce slabšo zvočno kartico ...?
Problem je tudi dobava Barracuda slušalk pa bi prosil da če ve kdo za kakšno slovensko trgovino, ki jih lahko dobi v kakšnem mescu ali prej ...
Pravtako ... je možno kako pri Sennheiserkah dobiti zraven kakšen mikrofon ali moreš za to uporabljati dodatne slušalke/mikrofon ...
Če veste za še katere dobro kvalitetne slušalke (vendar ne kaj velik dražje od teh, ki sem jih nastel) mi prosim povejte (Medusa 5.1 Surround Sound odpadejo ker jih že imam :D pravtako prosim napišite če je med Barracuda/Sennheiser ter Medusinimi velika razlika, saj cena je kar precej različna ...).
EDIT: kakšna je kaj kvaliteta Barracuda slušalk če imaš malce slabšo zvočno kartico ...?
- spremenil: lol123 ()
Sam verjetn so od hd 201 te kar mam mal bolše (Medusa 5.1 Surround Sound), saj je cena več kot 2x višja tako da predvidevam da je kakšna razlika tudi v kvaliteti ...
Matek ::
Jah, moraš razlikovati med 5.1 in stereo slušalkami. Prve nudijo surround zvok, ampak so kljub višji ceni praviloma slabše kvalitete in namenjene predvsem igranju iger, kjer zaradi prostorskega zvoka nudijo določeno prednost.
Veliko bolj pogoste pa so običajne stereo slušalke, ki nudijo v srednjem in višjem razredu odličen zvok ter so primarno namenjene glasbi.
Za začetek se moraš torej odločiti, v kakšne namene kupuješ slušalke. Če je to gaming, potem vsekakor vzami Razerjeve. Sicer pa glej po Sennheiserju ali pa kakšnem modelu od AKGja. Priporočam recimo K 530 ali pa dražji K 601 (slednje bi znale biti že predobre).
Veliko bolj pogoste pa so običajne stereo slušalke, ki nudijo v srednjem in višjem razredu odličen zvok ter so primarno namenjene glasbi.
Za začetek se moraš torej odločiti, v kakšne namene kupuješ slušalke. Če je to gaming, potem vsekakor vzami Razerjeve. Sicer pa glej po Sennheiserju ali pa kakšnem modelu od AKGja. Priporočam recimo K 530 ali pa dražji K 601 (slednje bi znale biti že predobre).
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
crush ::
Se en glas za HD555 (te mam tud jst). Ce bi rad eksperimentiral in si predvsem v rock/metal vodah pa poglej si tele Music Series One. Cena je 100$ + postnina. So pa grado slusalke u glavnem. Najcenejse grado so pri nas zelo preplacane, te so visok entry level in je dobra cena.
Da bolj za gaming bi potreboval, seveda pa tudi nabijanje glasbe (rock/metal, tudi kak techno in še kaj ...) vendar pa v glavnem za gaming ... Tako da kot Matek praviš je najbolša odločitev Razer Barracuda?
Pa veš morda kje bi se dale nabavit? Ker npr. mimovrste nimajo ... Če pa že ponekod imajo se cene razlikujejo do 30€ med slo. stranmi, dobava pa je še vseeno težka ...
Pa veš morda kje bi se dale nabavit? Ker npr. mimovrste nimajo ... Če pa že ponekod imajo se cene razlikujejo do 30€ med slo. stranmi, dobava pa je še vseeno težka ...
gvidovic ::
jype ::
HD 555 so prima in tudi ne rabiš nujno dodatnega predojačevalca.
Jaz jih mam že ~5 let in jih še nekaj časa ne bom menjal - majka so.
Jaz jih mam že ~5 let in jih še nekaj časa ne bom menjal - majka so.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup "Gaming" slušalk. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11574 (10631) | jasa123434 |
» | Nakup novih slušalk!Oddelek: Kaj kupiti | 3592 (2599) | BangBros123 |
» | Katere 5.1 slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2919 (2421) | Bananovec |
» | [Slušalke] nad 40€Oddelek: Zvok in slika | 6139 (2992) | kratos |
» | Katere GAMING slušalke kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 4228 (3635) | Yohan del Sud |