Forum » Omrežja in internet » Router se čudno obnaša
Router se čudno obnaša
menjalnik ::
Težava je v tem, da router stalno meče ven internet, recimo bereš teme na slotech in kar naenkrat se pokaže ikonica "sonček" in, ko se želim nazaj povezat napiše napako v roku ~15 minut internet pride nazaj.
Edino, kar pomaga je da ga fizično izklopiš iz napajanja ter priklopiš nazaj, nato takoj začne delovat in v roku dveh ur se zgodba ponovi.
Router je že star 9 let in ta stvar se v zadnje pol leta vedno bolj pogosto dogaja, ob dotiku je tudi precej vroč.
Je to možno popraviti ali je enostavno že čas, da se znebim €urov in kupim novega, je pa 120% težava v routerju, tisti računalnik, ki je priklopljen direktno na modem mu internet deluje brez težav.
Edino, kar pomaga je da ga fizično izklopiš iz napajanja ter priklopiš nazaj, nato takoj začne delovat in v roku dveh ur se zgodba ponovi.
Router je že star 9 let in ta stvar se v zadnje pol leta vedno bolj pogosto dogaja, ob dotiku je tudi precej vroč.
Je to možno popraviti ali je enostavno že čas, da se znebim €urov in kupim novega, je pa 120% težava v routerju, tisti računalnik, ki je priklopljen direktno na modem mu internet deluje brez težav.
hojnikb ::
Težava je v tem, da router stalno meče ven internet, recimo bereš teme na slotech in kar naenkrat se pokaže ikonica "sonček" in, ko se želim nazaj povezat napiše napako v roku ~15 minut internet pride nazaj.
there is your problem. verjetno so kondenzatorji ali kaka druga stvar že fuč in stvar nagaja.
Trash that thing and buy new..
#brezpodpisa
aaa Sem odprl router polotal celo vezje še enkrat zdaj mi pa komaj lovi po bajti, kar je 3 metre stran ne zazna večNotri pa sem našel tudi napihnjen čip
Machete ::
Po 10€ so rabljeni, novi od 20€ naprej. Nevem čemu se zafrkavaš z odpiranjem teme in odpiranjem routerja.
Evo težava odpravljena Ne meče več ven in spet lovi kot prej.
@Machete zato, ker če se da stvar popraviti zakaj jo nebi popravil in prihranil denar
@Machete zato, ker če se da stvar popraviti zakaj jo nebi popravil in prihranil denar
Samson ::
Se dobro da si opisal nacin resitve mater. Isce info, ne daje info...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
1. polotal vse na vezju še enkrat
2. resetiral router na tovarniške nastavitve
3. naredil upgrade softwara v routerju
4. našel še slab spoj pri anteni...
2. resetiral router na tovarniške nastavitve
3. naredil upgrade softwara v routerju
4. našel še slab spoj pri anteni...
Samson ::
Tako se pise, cestitam. Nekaj vec vemo, hehe.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Zopet težave in meče ven pa tudi signal je opešal ker se mi ne da več ukvarjat z njim sem naročil novega in sicer tega http://www.anni.si/trgovina/mrecna-opre... če bi se rad kdo igral z njim ga dam za par € za dele bo dober oz dela odlicno preko žične povezave
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet preobjemenjen, kaj je krivo?Oddelek: Omrežja in internet | 2242 (1560) | SmeskoSnezak |
» | Strela skurila modem in en LAN port routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2957 (2448) | BorutK-73 |
» | Router se ne odziva, je za v smeti?Oddelek: Omrežja in internet | 1988 (1496) | Matej27 |
» | Cisco prodaja LinksysOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 7026 (4794) | kmetek |
» | prekinjanje linije je to normalno?Oddelek: Omrežja in internet | 1431 (1090) | amigo_no1 |