Forum » Pomoč in nasveti » visa problem
visa problem
djforever ::
lp,eno vprašanje,pred 3mesci mi je potekla visa kartica,zdaj pa mam problem ker mam novo,pa ne morem verificirat kartice, pa ne vem v čem je problem!!
prosim za pomoč!
prosim za pomoč!
- spremenilo: djforever ()
Yohan del Sud ::
Premalo informacij. To je pač avtomatičen odgovor, da je šlo nekaj narobe. Lahko je problem na eni ali drugi strani ali najverjetneje kje vmes (se zdi sekundo, ampak takle prenos gre kar po nekaj 1000 km žic, čez kupe serverjev, različnega softverja in možno da čoravih skrbnikov). Lahko si srečen, da se ti ni to zgodilo na črpalki ali na blagajni v vrsti trgovine, ko si brez gotovine.
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
Carlito6 ::
Po mojih izkusnjah mores po tistem ko na paypalu vneses novo kartico it na banko in zatevat neko kodo za verificanje. Ti samo rec da rabis kodo za paypal in na bankah vejo za kaj se gre. Dobis kodo, jo vneses in zapravljas lahko dalje.. Upam, da ti uspe.
OmegaBlue ::
Čisto tako, če imaš viso elektron - imaš kaj denarja na računu sploh? Brez tega je ne boš mogel potrdit.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Gregor P ::
... a ni tako, da ko potrjuješ kartico, ti oni zaračunajo nek minimalni znesek, da lahko potem na računu razbereš kodo (pomeni ti ni treba iti nujno na banko, če imaš spletno bančništvo oz. počakaš na fizični račun), ki jo vneseš nato v sistem (kar je seveda problem kot pravi OmegaBlue, če pri debetni visi elektron kartici na računu ni dovolj denarja)? Ali je to bilo kje drugje, sem že malo pozabil.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
SimplTech ::
Imam isti problem. Dobil Viso pred kratkim in jo skušal dodati v PayPal - dobim enako opozorilo kot OP.
@djforever: javi kaj boš izvedel ne banki, me zanima rešitev tega problema.
@djforever: javi kaj boš izvedel ne banki, me zanima rešitev tega problema.
SimplTech ::
Banka je SKB - klasična Visa (sedaj so nadomestili stare Maestro kartice z Visa kartico). V bistvu gre za debetni Visa kartico (kot Visa Electron recimo).
SaXsIm ::
Aha, ta nove SKB Vise menda (še) ne delajo s Paypalom in večino ostalih spletnih storitev. Mislim, da sem to informacijo zasledil prav na ST.
SaXsIm
Gregor P ::
Zgolj v INFO, jaz imam Visa Electron prepayd kartico direkt od Vise in ta recimo dela na paypalu; kako torej da ta debetna Visa od SKB potem ne dela?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Machete ::
kratos ::
To je že precej časa, jaz moram že dolgo časa to vpisovat ko kupujem direkt z viso... Pač nastavi si nek password katerega boš vpisal ob nakupu z kartico in je to to, ni tako zamudno.
Skyman ::
Jz vem da sm mogel pri Abanki ko sm narocil viso vpisat ta geslo al nekaj takega.Jz ko kupim razne kupone(kuponko itd) me nakoncu vprasa za password,vpisem ter placilo koncano
Machete ::
Nah, bom plačal drugače. Ni mi všeč da so moji nakupi v še eni shady bazi nakpuov in os. podatkov skupaj.
hotwheels ::
To je verified by visa plačilo in je dodaten korak za varnost pri spletnem nakupu. Banka ali Visa pri tem ne dobi nič več podatkov, kot če bi plačal brez tega (kje drugje).
bosslipxx ::
SKB banka je dala po defaultu tem Visa karticam limit 0€ za plačila na internetu, zaradi česar nakupi niso možni.
Pred prvim nakupom moraš na banki uredit limit. Potem bo šlo.
Opisan je moj primer.
Pred prvim nakupom moraš na banki uredit limit. Potem bo šlo.
Opisan je moj primer.
slo-fishing.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114462 (33312) | Vetrpiha |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109602 (36649) | PINki |
» | SKB identifikacijska številka?Oddelek: Loža | 15699 (13269) | Guzzy |
» | Visa debit verifikacija problemOddelek: Pomoč in nasveti | 20760 (18512) | Vrocipes |
» | Odprtje PayPall accounta na firmo...Oddelek: Loža | 9225 (8553) | c00L3r |