» »

prostor na USB ključu

prostor na USB ključu

Kornelija0 ::

Imam nek stari ključek. Na njega sem dala dva filma, kaj vse skupaj ni več kot 2 GB. Pri informacijah piše, da je kapaciteta ključka 4 GB vendar izpisuje, da sem porabila ves prostor razen kakšnih 170 MB.
Ni mi jasno kam je "izginil" ta razlika prostora od 2 do 4 GB.
Ključka do sedaj nisem še "aktivno" uporabljala. Torej, marsikaj se še učim.
Imam MacBookAir.
Hvala za pomoč

mitja73 ::

Kupi si novga, je cenejsi kot pogled na mbair ;-)

po tem hitro še eno vprašanje. Z oziroma na to da vsepovsod že prodajajo ključke, a slišala sem, da ni ravno vsak ta primeren, prosim, če mi poveste kakšen bi bil primeren (da je "optimalno" kvaliteten za moja igračkanja--shranjevanje kakšnega filma, da ima dovolj prostora in kaj je še potrebno). In kjer naj kupim.

hojnikb ::

vsak z usb3 vhodom bo primeren.
#brezpodpisa

negot ::

Pogledala in razumela. Ampak, jaz sem še vedno "teleban" in semo se odprlo novo vprašanje: KATERI BI BIL PRIMEREN ZA MENE? Namreč, toliko tega se na teh straneh ponuja a jaz pojma nimam na podlagi česa in katerega odbrati.

mitja73 ::

Tisti ki ti je všeč, izbiraš enako kot si izbrala prenosnik.

Prenosnik so mi drugi izbrali na podlagi tega ker so vedli za moje potrebe in za moj "žep".
Bom pa šla po principu:"an ban pet podgan...."
Hvala

jurre ::

Na macu gredo stvari, ki jih izbrišeš iz ključka v koš, tako da če si kaj brisala poskusi koš izprazniti (ko imaš ključek v računalniku seveda).

To sem že naredila, pa nič ni postalo boljše.

jnovak ::

Kot je bilo že rečeno, je pri nakupu USB ključa pomembno, da je "USB 3.0" (in ne 2.0). To je oznaka, ki pove kolikšna je minimalna hitrost pri prenosu podatkov na/z USB ključa. 3.0 omogoča hitrejše prenose kar pomeni, da bo film hitreje prekopiran na ključek (ob predpostavki, da ima MBA oz. katerikoli drugi uporabljen PC tudi USB 3.0 priključek).
Druga stvar, ki je pomembna, je kapaciteta USB ključa. Trenutno dobiš 32 GB za okoli 15 €, 64 GB bo pa ene 10 € več.

Ostalo spada med "personal preferences"; ali bo s pokrovčkom ali brez, ali bo plastično, gumjasto ali alu ohišje, kake velikosti bo (cm), kake oblike, kake barve, ...

TO MI JE BILO POMEMBNO. Hvala lepa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

4k predvajanje filmov (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5310744 (8457) Han
»

Hofer Medion usb 3.0 64 gb ne dela

Oddelek: Pomoč in nasveti