Forum » Pomoč in nasveti » prostor na USB ključu
prostor na USB ključu
Kornelija0 ::
Imam nek stari ključek. Na njega sem dala dva filma, kaj vse skupaj ni več kot 2 GB. Pri informacijah piše, da je kapaciteta ključka 4 GB vendar izpisuje, da sem porabila ves prostor razen kakšnih 170 MB.
Ni mi jasno kam je "izginil" ta razlika prostora od 2 do 4 GB.
Ključka do sedaj nisem še "aktivno" uporabljala. Torej, marsikaj se še učim.
Imam MacBookAir.
Hvala za pomoč
Ni mi jasno kam je "izginil" ta razlika prostora od 2 do 4 GB.
Ključka do sedaj nisem še "aktivno" uporabljala. Torej, marsikaj se še učim.
Imam MacBookAir.
Hvala za pomoč
po tem hitro še eno vprašanje. Z oziroma na to da vsepovsod že prodajajo ključke, a slišala sem, da ni ravno vsak ta primeren, prosim, če mi poveste kakšen bi bil primeren (da je "optimalno" kvaliteten za moja igračkanja--shranjevanje kakšnega filma, da ima dovolj prostora in kaj je še potrebno). In kjer naj kupim.
Pogledala in razumela. Ampak, jaz sem še vedno "teleban" in semo se odprlo novo vprašanje: KATERI BI BIL PRIMEREN ZA MENE? Namreč, toliko tega se na teh straneh ponuja a jaz pojma nimam na podlagi česa in katerega odbrati.
Prenosnik so mi drugi izbrali na podlagi tega ker so vedli za moje potrebe in za moj "žep".
Bom pa šla po principu:"an ban pet podgan...."
Hvala
Bom pa šla po principu:"an ban pet podgan...."
Hvala
jurre ::
Na macu gredo stvari, ki jih izbrišeš iz ključka v koš, tako da če si kaj brisala poskusi koš izprazniti (ko imaš ključek v računalniku seveda).
jnovak ::
Kot je bilo že rečeno, je pri nakupu USB ključa pomembno, da je "USB 3.0" (in ne 2.0). To je oznaka, ki pove kolikšna je minimalna hitrost pri prenosu podatkov na/z USB ključa. 3.0 omogoča hitrejše prenose kar pomeni, da bo film hitreje prekopiran na ključek (ob predpostavki, da ima MBA oz. katerikoli drugi uporabljen PC tudi USB 3.0 priključek).
Druga stvar, ki je pomembna, je kapaciteta USB ključa. Trenutno dobiš 32 GB za okoli 15 €, 64 GB bo pa ene 10 € več.
Ostalo spada med "personal preferences"; ali bo s pokrovčkom ali brez, ali bo plastično, gumjasto ali alu ohišje, kake velikosti bo (cm), kake oblike, kake barve, ...
Druga stvar, ki je pomembna, je kapaciteta USB ključa. Trenutno dobiš 32 GB za okoli 15 €, 64 GB bo pa ene 10 € več.
Ostalo spada med "personal preferences"; ali bo s pokrovčkom ali brez, ali bo plastično, gumjasto ali alu ohišje, kake velikosti bo (cm), kake oblike, kake barve, ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4k predvajanje filmov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10744 (8457) | Han |
» | Hofer Medion usb 3.0 64 gb ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 4820 (2778) | mojster_joni |
» | Kateri USB ključek?Oddelek: Kaj kupiti | 5908 (5398) | WyattEarp |
» | Kateri hiter USB ključek 8 ali 16GB?Oddelek: Kaj kupiti | 8887 (5448) | ||_^_|| |