Forum » Pomoč in nasveti » Javascript (Iskanje), pomoč nujno
Javascript (Iskanje), pomoč nujno
Hangover ::
Lep pozdrav.
Ustvaril sem polje v katerih imam imena, tudi po več enakih z različnimi priimki (en string za ime in priimek)
npr.
Lojze Novak
Lojze Kovač
Zanima me kako bi z modalnim oknom (prompt) izdelu javascript kodo, da ko bi napiso npr. "Lojze", bi mi potem izpisalo oba Lojzeta (seznam vseh Lojzetov).
Sem čisti zelenec kar se tega tiče, tako da prosim, če mi kdo pomaga.
Ustvaril sem polje v katerih imam imena, tudi po več enakih z različnimi priimki (en string za ime in priimek)
npr.
Lojze Novak
Lojze Kovač
Zanima me kako bi z modalnim oknom (prompt) izdelu javascript kodo, da ko bi napiso npr. "Lojze", bi mi potem izpisalo oba Lojzeta (seznam vseh Lojzetov).
Sem čisti zelenec kar se tega tiče, tako da prosim, če mi kdo pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj nas je Assange naučil s Cialeakom? Da enkripcija delujeOddelek: Novice / Zasebnost | 11638 (8245) | Saul Goodman |
» | Naslednja kitajska vojaška hekerska enoto: Putter Panda (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 17888 (15691) | nekikr |
» | BASH skripta za ustvarjanje uporabnikovOddelek: Programiranje | 1054 (823) | golobich |
» | Apple največ vredna blagovna znamka na svetu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 16442 (14097) | gzibret |
» | VC# Zapis podatkov na diskOddelek: Programiranje | 2492 (1748) | matej_jack |