Forum » Igre » Far Cry 3 Blood Dragon
Far Cry 3 Blood Dragon
[D]emon ::
Torej, vceraj je zadeva izsla, kupil sem jo prakticno v momentu in jo zdaj v izi preigravam. Mislim, da utegne pokasirati vsaj kaksno nagrado. Takega slavospeva akcijadam iz osemdesetih mislim, da se nisem videl.
Kaj pa vi mislite o zadevi ?
Kaj pa vi mislite o zadevi ?
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
BaToCarx ::
Super humor ima, sploh če si malo starejši, mene spravi v dobro voljo, bolj kot me je fc3. Je pa tehnično gledano fc3 + neon prevleka, samo zgodba je lolz, se vidi da ubisoft Montreal obvladajo pisanje zgodb.
Pritisni F in potem delaj dolge stiske Fja ;)
Pritisni F in potem delaj dolge stiske Fja ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaToCarx ()
medenko ::
in zakaj si jo kupil, ko pa jo bo ogromno folka prodajalo ceneje preko NEVER SETTLE RELOADED? recimo jaz pričakujem 4 kode
ahac ::
Špila se popolnoma enako kot FC3 tako, da ne razumem zakaj se folk pritožuje čez gameplay, če se pri FC3 ni. Kar me moti je edino to, da je mogoče malo pretemno vse skupaj, drugače je pa zelo zabaven špil in kar dost se nasmejim ob igranju.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Far Cry 5 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 91365 (16571) | oo7 |
» | Assassin's Creed Syndicate (Assassin's Creed Victory) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 20070 (8198) | Gagatronix |
» | Far Cry Primal (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 28384 (15256) | Izi |
» | Far Cry 4 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 98910 (66116) | krefi |
» | FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 87292 (60438) | Heisenberg |