» »

Prenosnik se ugaša

Prenosnik se ugaša

Mojcaa ::

Lep pozdrav. Prejšnji teden je ugasnil moj 2 leti star laptop (Dell). Na servisu so zamenjali disk in naložili nove windovse. Računalnik je bil po tem v redu natančno en dan. Sedaj se ugasne kmalu po tem, ko ga prižgem (minuto do dve). Kaj bi lahko bil problem? Prosim za pomoč, ker sama res ne vem veliko o računalnikih.
Lp, Mojca

korošc ::

Pregrevanje procesorja bi lahko bil vzrok. So ti ga očistili prahu ter zamenjali termalno pasto ko si ga dobila nazaj?

Hvala za odgovor.
Ni vroč in serviser je rekel, da je očistil prah ... Da ga je očistil s kompresorjem ...
Kako pa lahko to preverim?

BorutK-73 ::

A je bil razlog za servis isti kot je zdajšna težava?
Verejtno niso popravili pravo komponento in napaka ostaja.

Ne, ne zdi se mi ista napaka. Računalnik ni hotel zagnat windowsev, tako da je potem človek na servisu postavil diagnozo in zamenjal disk. Zdajšnja napaka je drugačne narave (vsaj mislim): računalnik se normalno prižge, dela do 5 minut in se nato ugasne. Ali je možno, da je napaka povezana s prejšnjo? Serviser je po telefonu rekel, da je najbrž šla matična in da on ni nič kriv. Ali ne bi tega opazil že prejšnji teden, ko ga je dobil v popravilo? Ne vem, kaj mi je storiti.

Map ::

Ne vem kaj bi blo, ampak že to ta ti kar tako reče, da on ni nič kriv je malo smešno in sumljivo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20653970 (13936) Han
»

Kupila sem rabljen računalnik - CRKUJE!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
315505 (3902) konspirator
»

pred prodajo vozila pooblaščeni servis prikril napako (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
567455 (6084) Alec999
»

Polit prenosnik (strani: 1 2 )

6416854 (14097) _koki_
»

Zaračunali 3.800 SIT za 10 minut dela!

493095 (2100) EjTi

Več podobnih tem