Forum » Pomoč in nasveti » podnapisi težave s č-ji
podnapisi težave s č-ji
luka5577 ::
ko si z interneta potegnem podnapis vse dela normalno.ampak ko je v podnapisu črka č se v celi vrsti narišejo kvadratki.
naprimer
če je to podnapis:
grem počivat
sem zaspan
se mi bo v filmu napisalo tako:
grem po.....
sem zaspan
.=1 kvadratek
ali obstaja kakšen program, ki bi mi spremenil črko č v c
lp
naprimer
če je to podnapis:
grem počivat
sem zaspan
se mi bo v filmu napisalo tako:
grem po.....
sem zaspan
.=1 kvadratek
ali obstaja kakšen program, ki bi mi spremenil črko č v c
lp
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
blackbfm ::
Ce noces nobenih problemov vedno pretvori vse v utf8..nevem zakaj se ta win1250 sploh se uporablja, sam sranje je, vedno tezave s sumniki
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
luka5577 ::
program za zamik podnapisov sub rip dela te kvadratke
kako pa pretvoriš
kako pa pretvoriš
Zgodovina sprememb…
- spremenil: luka5577 ()
dronyx ::
Bom tole temo izkoristil za vprašanje. Jaz imam pa težavo na Samsung TV-ju z USB vhodom, da mi ne prikazuje pravilno črke č v podnapisih, na PC pa je v redu. Kakšno kodiranje podnapisov bi moral uporabiti?
Grega_K ::
Bom tole temo izkoristil za vprašanje. Jaz imam pa težavo na Samsung TV-ju z USB vhodom, da mi ne prikazuje pravilno črke č v podnapisih, na PC pa je v redu. Kakšno kodiranje podnapisov bi moral uporabiti?
Jaz vedno uporabljam UTF-8, postopek pretvarjanja je pa že zgoraj opisan. Moralo bi delati.
Lp
shovty ::
na samsung tv-ju morš nastavit kodiranje na samem tv-ju. Ne vem na pamet kje, vendar vem da morš nastavit na Central European al nekaj takega. Malo se sprehodi po meniju za podnapise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG 55UF680V Šumniki pri predvajanju iz USB in dolgo nalaganje diskaOddelek: Zvok in slika | 2259 (2049) | avisnar0 |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35463 (13995) | kralnahribu |
» | UE46ES5500 SMART LED SAMSUNG-usb?Oddelek: Zvok in slika | 2294 (1865) | Wega |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20068 (12648) | filipc |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24357 (11433) | Alessio983 |