Forum » Pomoč in nasveti » iTunes vprašanje
iTunes vprašanje
Andrej_ID ::
jamiroq ::
oznaci vse pesmi > desni klik > get info (ali properties, ne vem kako je na windows verziji itunesov) > options > part of a compilation > yes > ok.
ali pa v priljubljenem tag editorju nastavis vsem pesmim iz albuma tag compilation = 1.
ali pa v priljubljenem tag editorju nastavis vsem pesmim iz albuma tag compilation = 1.
binez ::
Sam imam podoben problem. Ko sem hotel združiti tako nametane "albume" v en album z opcijo part of a compilation mi ne naredi prav nič.
Na macu je vse delovalo super, sedaj na windowsih me to živcira. Kakšna ideja? Reinstall iTunesov ne pride v poštev, že poizkusil.
Na macu je vse delovalo super, sedaj na windowsih me to živcira. Kakšna ideja? Reinstall iTunesov ne pride v poštev, že poizkusil.
razerznak2 ::
imam problem z itunes store, sem mel acc z canado da ne rabiš kreditne vpisovat, no si nardim na slovenijo vpišem krednitno ( predplačniško viso nkbm) in vse dela, pač kupim par pesmi za sprobat , mi dela par dni , na kreditni mi ostane še cca 1e in pol mi napišejo da so mi zavrnili viso , ma kdo z tem kake izkušnje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | urejanje glasbeOddelek: Programska oprema | 2403 (501) | bellaalice |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13868 (9439) | Olórin |
» | Radionomy kupil WinampOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14811 (10794) | slovenec_89 |
» | Amazon mp3 beta vs. iTunesOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6323 (4750) | TESKAn |
» | Napster se je vrnilOddelek: Novice / Ostale najave | 2791 (2791) | Beat-O |