Forum » Pomoč in nasveti » Plačilna kartica VIABUY pomoč.
Plačilna kartica VIABUY pomoč.
Matej51 ::
Pozdravljeni,
Rabim nujno pomoč. Naročil in tudi prejel sem zlato kartico VIABUY plačljivo seveda sistem Paypal ker pa sem popolnoma v tem v čisti temi
rabim par napotkov sploh tisti ki je že z njo delal,
Prvo mi piše da jo moram naložit v vrednosti 90 € pa me zanima kje lahko ali samo preko trr ali kje kupim kredit ali grem na banko pa naložim
pa še da kasneje dvigovat to normalno na bančnih avtomatih ali kak je s tem ali je samo internetna kartica ( za nakupe ipd...)
Prosim za par nasvetov.
Hvala lepa vnaprej .
Rabim nujno pomoč. Naročil in tudi prejel sem zlato kartico VIABUY plačljivo seveda sistem Paypal ker pa sem popolnoma v tem v čisti temi
rabim par napotkov sploh tisti ki je že z njo delal,
Prvo mi piše da jo moram naložit v vrednosti 90 € pa me zanima kje lahko ali samo preko trr ali kje kupim kredit ali grem na banko pa naložim
pa še da kasneje dvigovat to normalno na bančnih avtomatih ali kak je s tem ali je samo internetna kartica ( za nakupe ipd...)
Prosim za par nasvetov.
Hvala lepa vnaprej .
ASUS repubicOFgames RYZEN5 | www.hercog-matej.webs.com | hercog.matej@amis.net
sandmat ::
večino vprašanj imaš tukaj odgovorjenih: https://www.viabuy.com/service-experien...
Je pa lepo, da si poudaril, da je zlata. Naredi dober vtis na punce na s-t ;)
Je pa lepo, da si poudaril, da je zlata. Naredi dober vtis na punce na s-t ;)
konspirator ::
Matej51 ::
Aja zlata eh podzavestno ker pa nisem takoj je naložil ker bil odsoten so mi kar še eno poslali malo so nasilni že
Hvala za vse odgovore pjubeci
Hvala za vse odgovore pjubeci
ASUS repubicOFgames RYZEN5 | www.hercog-matej.webs.com | hercog.matej@amis.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15385 (9515) | dales |
» | Anonimne bančne kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14804 (9138) | Mmmmm1 |
» | NAKUP zlata preko PAYPAL plačilaOddelek: Loža | 2559 (1724) | Furbo |
» | Kaj nam bo paypal če nemoramo naložit denarja?Oddelek: Loža | 5028 (3777) | hotlips |
» | PayPal s spleta v fizične trgovine?Oddelek: Novice / Android | 10335 (9202) | Lion29 |