Forum » Omrežja in internet » Komentiranje s Facebook "business" profilom
Komentiranje s Facebook "business" profilom
pirx ::
Pozdravljeni,
imam izključno "business" profil (nič resnega, majhna zadeva za US trg), na katerem sta dve business strani (se opravičujem za terminologijo, vendar nisem vešč Facebooka ;)).
Čudno se mi zdi, da ko dam kakšen komentar na ostalih Facebook business ali osebnih straneh, se ne pokaže moja slika zraven, ampak samo obris moškega profila, javnosti pa ti komentarji niso vidni.
Mogoče ve kdo, v čem je fora?
Hvala!
imam izključno "business" profil (nič resnega, majhna zadeva za US trg), na katerem sta dve business strani (se opravičujem za terminologijo, vendar nisem vešč Facebooka ;)).
Čudno se mi zdi, da ko dam kakšen komentar na ostalih Facebook business ali osebnih straneh, se ne pokaže moja slika zraven, ampak samo obris moškega profila, javnosti pa ti komentarji niso vidni.
Mogoče ve kdo, v čem je fora?
Hvala!
[D]emon ::
V tem, da imas privacy settings od profila nastavljene narobe.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
pirx ::
Hvala za odgovor! Vse nastavitve sem preveril in nikjer ne najdem, kje bi to določal. Mogoče kakšen namig? :)
Zal ne, ker ne uporabljam poslovnih profilov. Ampak v teh primerih gre vecinoma za probleme v nastavitvah zasebnosti.
Upam, da bos nasel kaj je problem. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20073 (6089) | galu |
» | Microsoft kupil LinkedIn (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 23178 (15058) | Malajlo |
» | Mozilla pripravila vtičnik za omejitev FacebookaOddelek: Novice / Zasebnost | 15086 (11200) | xmetallic |
» | Google+ ne uspe prepričati uporabnikovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 11012 (6947) | Furbo |
» | Facebook phoneOddelek: Novice / Android | 5610 (3797) | Hackey |