Forum » Navijanje » Tulalatin na ABIT BE6
Tulalatin na ABIT BE6
Jinxy ::
Imam ABIT BE6 plato z BX chipsetom in Slot 1 konketorjem za CPU. Trenutno je gor C533@600 :(
Glede na to, da je modifikacija dokaj poceni, sem mislil na plato dat Cely-ja 1.2 ali 1.4 GHz tualatin in ga še dodatno naviti.
Kokr sem bral po forumu, je najcenejša varianta, da si kupim FCPGA->SLOT1 konverter in na njem naredim tualatin mod (izoliranje pinov in prevezava)
v mislih sem imel Super Slotket zadevo, ki se jo dobi na mimovrste inet štacuni.
Bo stvar s tem modom delala? Če mi ne bi uspelo, bi pa prosil koga s foruma, ki je to že delal, da bi za kakšnega jurja ali dva naredil ta mod še na mojem adapterju.
btw, moja plata podpira z najnovejšim BIOS-om multiplier do 12x kar pomeni, da bo 1.2 GHz delal BP, kaj pa 1.4 GHz?
TNX!!!
LP, Jinxy
Glede na to, da je modifikacija dokaj poceni, sem mislil na plato dat Cely-ja 1.2 ali 1.4 GHz tualatin in ga še dodatno naviti.
Kokr sem bral po forumu, je najcenejša varianta, da si kupim FCPGA->SLOT1 konverter in na njem naredim tualatin mod (izoliranje pinov in prevezava)
v mislih sem imel Super Slotket zadevo, ki se jo dobi na mimovrste inet štacuni.
Bo stvar s tem modom delala? Če mi ne bi uspelo, bi pa prosil koga s foruma, ki je to že delal, da bi za kakšnega jurja ali dva naredil ta mod še na mojem adapterju.
btw, moja plata podpira z najnovejšim BIOS-om multiplier do 12x kar pomeni, da bo 1.2 GHz delal BP, kaj pa 1.4 GHz?
TNX!!!
LP, Jinxy
ali3n ::
jinxy: morda bo najbolje, da vprašanje ponoviš v tejle temi oz. pošlješ PM Spajky... morda ti je on pripravljen zmodad adapter...
načeloma pa na BXih dela...
načeloma pa na BXih dela...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11435 (7773) | Spajky |
» | Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?Oddelek: Strojna oprema | 3121 (2093) | sidney |
» | Najmočnejši procesorOddelek: Strojna oprema | 1706 (1135) | blazp88 |
» | Tualatin mod dela!!!Oddelek: Navijanje | 2377 (1825) | GTi |
» | MS-6163 Upgrade ?Oddelek: Navijanje | 1455 (1290) | Jinxy |