Forum » Navijanje » bios a7s333
bios a7s333
bobby ::
je že kdo probal kje kaj popravlat oz. probavat bios z kakšnim bios editorjem???
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
- spremenil: bobby ()
M4TECH ::
Jaz mam isto plato vendar tega nisem še sprobaval.Poglej si manual za plato pa boš nekje že našel.
Grimlord ::
Do kolko ste kaj spravili procesorje na tej plati. Jaz sem mojega Durona 1200MHz na 1356MHz največ.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
v podpisu mi piše kok mam zdej, drgač me pa ram ovira. z PC2700 Transcend sem ga spravu največ na 11,5x152=1748. cpu ni odklenjen, ga pa nameravam v kratkem odklent.
no pa spet en vprašanje.
deljitel frekvence pri tej plati so 1:1, 4:3 in 4:5.
zdej če naštimam 4:3 potem mam cpu 133 krat množilnik in fsb 100. če pa dam 4:5 mi pa isto ostane kakor 1:1 torej 133:133. je možno da zato, ker je pač ram pc2100???
deljitel frekvence pri tej plati so 1:1, 4:3 in 4:5.
zdej če naštimam 4:3 potem mam cpu 133 krat množilnik in fsb 100. če pa dam 4:5 mi pa isto ostane kakor 1:1 torej 133:133. je možno da zato, ker je pač ram pc2100???
TICKO ::
haha!!
Zaka bi popravlu bios ce mas bios za dljat novga pa itq ti plata podpira eazy fleshiranje biosa tk da si aflash na disketo das pa bios zravn pol pa sistem bootas z diketo pa je!!! Js mam isto plato ampak mam comp. star 3 ndi tk da se nism nc naviju ker me je strah za procesor da se ne bo segreval ker mam vrjetno svoh hladilnik!!!
Zaka bi popravlu bios ce mas bios za dljat novga pa itq ti plata podpira eazy fleshiranje biosa tk da si aflash na disketo das pa bios zravn pol pa sistem bootas z diketo pa je!!! Js mam isto plato ampak mam comp. star 3 ndi tk da se nism nc naviju ker me je strah za procesor da se ne bo segreval ker mam vrjetno svoh hladilnik!!!
Grimlord ::
BIOS lahko fleshas tudi iz windowsow. Oni program ASUS Update rabiš. Pa slikice si tudi lahko v winsih spreminjaš.
Mislim da se nimaš česa bat, jaz mam Durona 1200MHz, pa hladilnik TITAN TTC-D5TB, pa sem ga navil na1355MHz Več pa ne gre, vsaj meni ne.
Mislim da se nimaš česa bat, jaz mam Durona 1200MHz, pa hladilnik TITAN TTC-D5TB, pa sem ga navil na1355MHz Več pa ne gre, vsaj meni ne.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | do kolk navit celeron 1200 brez dodatnega hlajenja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5003 (3842) | mihamedo |
» | QDI Advance 10T + Tualatin, max. overclock ?Oddelek: Navijanje | 2056 (1528) | Spajky |
» | DuronOddelek: Navijanje | 1000 (881) | morphling1 |
» | MS 6330 Lite plata in navijanjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 983 (822) | OZZY |
» | elite k7s5a : tezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 888 (697) | Koci |