» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
16 / 86
»»

PaJo ::

Fantje kaj vam pobagajo amd-ji, pajo uporablja samo intele:D Samo se zdalec ni celotna flota saltan... bahahaaaa:D

No drugace pa upam da bodo se boljse zrihtali ta comand client, je pa res da napram mnogim tezavam, ki sem jih slisal, se meni ni zmrdalo niti enega pakta, tak da res zanimivo z kako slabo navitimi maisinami se folk hvali naokoli:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

darkolord ::

/me ma tudi samo Intele

Tody ::

k mate keša k dreka >:D :D

zile ::

Yah obstaja 12 dni. Jest sem mel še 1.47 :D Zdej mam 1.48, tko.

morphling1 ::

Ok obstaja 12 dni , sam potem ne vem če je sploh treba brisat staro verzijo, ker meni se je to naredilo avtomatsko.
Kar se pa tiče navitih mašin je pa zdaj res jasno da folk sploh ne preveri dovolj kako jim laufa zadeva, ko nekam navije. Meni se še ni zgodilo da bi mi fah_konzola javljala neke fatal errorje ali kako drugače štekala sistem.

PaJo ne veš kaj zamujaš, ko nimaš AMD-ja, jaz pa tudi, ko nimam Intela :D Sam tale 875 stvarca me zelo mika če bi le bila malo cenejša.
Jutri sestavim še en sistem z mojo staro 8k3a plato tako da bo še kake 2.2 GHz prišlo na moj račun, skupaj se bližamo že 18 GHz pure AMD powerja, ha P4 come get some >:D

Fold On
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

njok ::

Meni je pa danes zjutraj preden je zacelo z novim paketom zahtevalo nov core tako da je masina idlala celih 8 ur :/

morphling od kje mas tolk $$$$ :D :\

Moje sta dve in pol mašini, vse skupaj manj kot za eno dobro opremljeno mašino. Predvem stare komponente, ki mi jih je škoda prodat saj še zelo dobro služijo namenu ter dobro navito, 1700+ proci so pa tako in tako pocen :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Učas je vodne bloke delal, I guess :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zile ()

Boško ::

Še neki me zanima, zakaj mi EMIII ne napiše kolk mam točk, kliknem na nule, pa mi napiše sam Error!?!

L.p.

barbarpapa1 ::

Se opravičujem, dekleta in fantje, nisem prebral celotnega threada, je za to uro malo preveč...
No, sem prej foldal za svoj "račun", sedaj pa sem se pridružil va(na)šemu teamu in hočem prispevati svoj delež. Sem v ta namen na novo skonfiguriral podatke (spremenil ime na nick, ki ga uporabljam tukaj ter vnesel številko skupine...). Tega je že nekaj dni, pa se še vedno ne vidim na listi...Do sedaj je moj comp predelal 8 paketkov, obdeluje devetega. Ali se bom pojavil na listi, ko bo obdelan tale paket, ki je v obdelavi in ali se bodo k rezulatatu teama priključili že prej obdelani paketi?

Še vprašanje glede klienta. Ali je možno kje dobiti verzijo za IBM AIX?. V službi imamo štiri RS6000 mašine, ki jih ne shut-downamo, torej bi lahko lepo foldale čez noč...

Pa lahko noč in glejte, da se ne boste zafoldali...

Jože

barbarpapa1: Za IBM AIX vprašaj na forum.folding-community 8-)

bobby ::

dejte mi povedat, kako pripravt clienta do tega, da mi prevzema večje pakete,ki so ovrednoteni z več točkami???? jst mam same take pakete k so vredni po 6 pik. sem na 68.mestu z 20-imi predelanimi paketi, večina okol mene ma pa po 7-9 obdelanih paketov.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

NoUse4AName ::

ja kako dolgo pa rabis da naredis en paket? ce bos mel same kratke case (do 2dni recimo) ti bojo najverjetneje zacelo posiljat vecje paketke, ki so vec vredni.

ma za en paket mi porabi par ur. čez noč mi naredi cca 2 paketa.

Še ena kul stran s statistiko.

CaqKa ::

daj meni pošlji paketke... meni na celeronu 566 dela paketek po par dni...

@barbapapa1
si ti ziher, da si vpisal pravo team številko? pa si ziher, da ti kočna paketek in ne frejm?
da se dokonča paketek se mora najprej določeno število frejmov izvršit.

@ zile
po tisti statistiki imamo +1 mesto move /dan
;)

samo oni knights who say ni pa ga fejst pičijo gor

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Tic ::

Uf... Od sobote pa do zdej (3dni) so me solski racunalniki dvignili iz 40 na 23 mesto. Obdelali so 10 paketov. Mislm da se splača :D Sam se jst uklopim masino pa bo se kak vec. Sergio se tebe sm pustu udzad. Drgac pa zile, insert_name, morphling1,njok , panter80...... see ya on TOP :D
persona civitas ;>

jaz nam napovedujem z trenutno pridnostjo da se bomo ustalili nekje na 39 mestu :)

CaqKa: Če pogledaš prejšnji link vidiš da se je v zadnjem tednu včlanilo v Slo-Tech ekipo 25 ljudekov. Welcome to all :D . Če bo šlo tako naprej še kakšne pol leta bo zelo cool 8-) .

Zgodovina sprememb…

Tic: we're waiting for ya! :D

LOL. Morphling1 ti si moj potential threat
:D . Brr, pa si res :D
Keep folding team, smo na skoraj 20k tedenske produkcije :)

Zgodovina sprememb…

roCkY ::

Končno ste našli eno uporabno statistiko. :))
Link mora obvezno na http://folding.rozica.com/index.php

no pa še jst eno vprašanje.
win2000. če dam bljižnjico od udmonitorja ki laufa f&h v "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup\udmon-fah.bat" ali se potem ta bljižnjica vedno zalaufa neglede na to, kater user se logira na comp???

sprašujem zato,da bom okužu še ene par compov v firmi, seveda brez vednosti userjev
>:D

bobby: ne, za to moras bliznjico postaviti v common startup ali v register pod local machine (HKLM). To lahko storis s programom startup control panel.

Wolverine ::

A mi lahko en pove kako naj skrijem na 98 windowsih folding, naj se sam z win zazene, naj ne bo v orodni vrstici, naj bo torej kot nekaksen ghost?
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)

Wolverine: EMIII uporabi

Nekdo je posredoval link, ki prikazuje koliko mest na dolocen cas pridobi/izgubi ekipa. A ga lahko se enkrat, ker ga ne najdem?

Hmmm... ne, tega mam ze. En zelen site je bil -- ali pa se mogoce motim.

Pa ce kdo najde se kak zanimiv link naj kar posreduje, bom objavil.

Roadkill ::

ravno zaradi teh statistik in linkov do tega bi bilo pomojem fajn folding rozico porihtat?
kdo je admin tistega sajta?
če nima časa naj da komu drugemu dostop, da še sami pomagamo malo uredit.
sploh en malo bolj specifičen vodič o tem kak se skrije ta progi, ker bi zadeva potem tudi sam dal na enih par mašin.

Thomas: A lahko uporabim Uvod na strani, ki si ga napisu ti za solo? Ker morem neki pac napisat. Lahko naredim copy paste?:D
persona civitas ;>

Thomas ::

Komot! Lahko tudi rahlo izboljšaš pravopis in slovnico. Pa to ni obvezno.

;)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Dr_M ::

evo se en error

[09:20:19] Finished a frame (238)

[11:36:27] + Attempting to send results
[11:36:52] Error: Got status code 503 from server
[11:36:52] + Could not connect to Work Server (results)
[11:36:52] - Error: Could not transmit unit 09 (completed May 17). Keeping unit
in queue.
[12:40:58] Finished a frame (239)

tole se mi pojavla zadnje 2 dni usakih 6ur. ocitno je koncal en paket pa ga ne more poslat?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Dr_M imas mogoce firewall ali kaj takega?

Dr_M, meni recimo tud včeraj ni hotel en paket poslat s točno takim errorjem, sam čez noč mi ga pa je ko je končal enega drugega, včasih jih malo zeza pa potem pošlje.

Ej zile svetovna je ta statistika na extremeoverclocking, sam v un tvoj link si dal en http preveč. Je pa res dobra statistika in definitivno najboljša stran glede tega, gre direktno med favorites:)

Počas te pa le bom ujel >:D

Res cool statistika:D
Overatake: May 27 insert_name , July 10 zile >:D >:D

hmm se ene par ghz moram nekje najdet >:D ;(

Ja. Jst jih bom tut... >:D >:D >:D
persona civitas ;>

Fine with me. Go go go :D
Fold on everybody cog1.gif

Pajo ne bit tok agresiven no :D Zavo pazi se Jun 3, 2003 07:00 AM :D

lp

Sergio ::

Sergio ima trenutno težave z računalnikom (kein ADSL, kein MojaSoba, kein Stability, itd.)

Čez en teden začnem nazaj s polno paro. Medtem bomo malo stagnirali

Sicer pa ČESTITKE za rezultate! Fold On!
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Ce bi kdo rad kaj prispeval za sajt, naj samo pove -- oz. sploh ni treba da pove. PM. Jaz do 12. junija ne bom nic vecjega updejtal.

Tista statistika je pa res zanimiva.

novi EM III.... :D

Explain THIS?????
persona civitas ;>

ja jaz bi rad če kdo že enkrat napiše te vodiče o skrivanju oprgija...
predlagal pa bi da se naredi ena statistika glede tega kolko časa rabi kašen procesor...

TIC, kaj ti ni jasno, saj ti še piše da nimaš stabilne mašine.

PaJo eno vprašanje mam. Ti maš 3.06 P4, se prav HT. A se ti da naredit en test, dol potegn en paket pa ga skopiraj na tri mesta. Najprej računaj enega z eno odprto fah konzolo, ter zapiš kolk časa ti je računal. Potem pa vklop HT in odpri ta enaka sveža paketka z dvema fah konzolama. Če stvar dela dobro bi moral biti čas dveh paketov krajši kot dvakratni čas, če delaš en sam paket naenkrat. Se ti da, me ful zanima.

CaqKa, glede statistike, obstaja en programček qd.exe, ki ga daš v folding direktorij. Če ga poženeš v dos oknu ti izpiše zadnjih devet narejenih proteinov, vidiš oznako proteina, datum začetka, datum konca ter še par zadev recimo v kakšnem času mora bit narejen.
Sam to ni to, tu so vedno novi in novi proteini, ki se različno dolgo računajo.
Ena rešitev bi bila recimo nek univerzalen protein, ki bi si ga folk dol potegnil in bi ga zračunal, seveda bi blo vse zraven in konzola skonfigurirana tako, da paketa ne pošlje po končanju, potem se pa pogleda kako dolgo je računal določen računalnik in se naredi neka tabela, glede na tip procesorja, pa nekaj najbolj važnih podatkov o sistemu. Če bi bil zraven narejen še kak grafični vmesnik, kjer bi ti na koncu pisalo čas računanja, bi bilo pa sploh krasno, pa WU ne bi smel biti preveč kompliciran, da ne bi trajalo predolgo.

Tic: Če imaš AMD proc odstrani switch -forceasm. Lahko probaš s klientom 3.25 beta (link malo višje gor).

CaqKa: qd.exe ti v ms-dos oknu pokaže zadnjih 9 proteinov in čas računanja. :)
Samo še GUI bi moral nekdo narediti.

Zgodovina sprememb…

kaj zdej uporabljamo dodatne ukaze al ne na AMD ??
««
16 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282580 (1912) rap3r
»

folding - WU - team