Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

Tic ::
Jap, sem tudi sam čez čas pogruntal, da javi error, ko jo prikažem. Če je v system trayu dela. Sem raje naštimal konzolo+em3.
Hvala lepa
Hvala lepa

persona civitas ;>

Pyr0Beast ::
Sm zrihtal konzolo, da jo lahko namestiš s samo s petimi kliki.
Samodejno se zaganja ob zagonu in vsako 1 min packa po logu od razporjevalnika opravil.
Tut če crkne se nasljednjo minuto nazaj pržge
Folding@Home - Folding@Šola
Samodejno se zaganja ob zagonu in vsako 1 min packa po logu od razporjevalnika opravil.
Tut če crkne se nasljednjo minuto nazaj pržge
Folding@Home - Folding@Šola
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Ugotavljam da produkcija drastično pada ob vikendih, odgovori v forumu poa tudi.
Kaže, da folding ne ostaja več tako popularem
Kaže, da folding ne ostaja več tako popularem

BaRtMaN ::
Jaz vsak dan bolj in bolj razmisljam, da bi nehal foldat. Z enim procom ne moreš kam daleč prilest. Mrbit se Ticworthu pridruzim.

Dr_M ::
a vi foldate zato da boste kej nardil, al zato da tekmujete?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

C_maniak ::
ja zdej si res tk reku, bartman. kr nikamor ne prideš, ne boš foldu. jebiga. sej vseen kej nardiš dobrega...

Tody ::
vsak paketek šteje mogoče bo pa tvoj našel zdravilo. Če tekmuješ se prdruži dobrim silma proti Elanu (:

CaqKa ::
meni na vsakih 5 dni en paketek naredi pa se nič ne pritožujem.. eni pa bodo kuj nehali foldat zaradi tega.

morphling1 ::
Ampak res, kaj se eni greste, kaj a foldate zato da se gledate kje ste na lestvici? Dejte se malo zresnit in foldajte po svojih najboljših močeh, če vam komp. laufa 24/7 potem res ne vidim razloga da ne bi sodelovali pa čeprav z minimalnimi procesorskimi močmi. Pač vsak naj prispeva toliko kot lahko, nezrelo jokanje in podobne zadeve ne spadajo sem. Žalost je samo to da eni foldajo zato ker naj bi bila zadeva popularna, ne pa zato ker je lahko zelo koristna za dobrobit človeštva.
Get serious, and fold on.
Get serious, and fold on.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

TribesMan ::
Točno tako. Sicer je lepo bit visoko na lestvici, vendar je bolj važno sodelovati in pomagati po svojih močeh, kot pa biti visoko.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Važno je sodelovati in ne zmagati je res lep rek, ampak prav vsi dobro vemo, da temu ni tako.
No, saj je moj računalnik itak on 24/7 in nima kaj pametnejšega za počet. Bi se blo pa fajn videt v kakšni zeleni barvi.
No, saj je moj računalnik itak on 24/7 in nima kaj pametnejšega za počet. Bi se blo pa fajn videt v kakšni zeleni barvi.

Dr_M ::
sploh nevem zakaj tok statistiko gledate. jest 2x na teden pogledam na stanfordovi statistiki ce sm se okoli 70 meste, pa konc...nevem zakaj se tok obremenjujete ce ste neke barve...zarad mene ce so usi kodrlajsasti....
The reason why most of society hates conservatives and

That's the spirit in our CPU-s
Adrenaline rush, ko nameščaš folding, prfoks pa prhaja k teb
Adrenaline rush, ko nameščaš folding, prfoks pa prhaja k teb

Ja sam jaz uporabljam diskete, tisti CD pogoni so preglacni ko se odpirajo, disketnika se pa ne sliš, sej nezazipani fajli so veliki samo 380 kB

C_maniak ::
ni važno, kakega drugega vzameš. pa glej, da bo v šktlici, ne...
and now back to the topic!!
and now back to the topic!!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()

Bartman za zeleno rabiš okoli 500 pik na teden to pa je z Bartonom (sej ga maš a ne?) popolnoma izvedljivo, še posebej če ga vsaj malo naviješ. Jest z svojim domačim Athlonom XP 2550MHz naklepljem okoli 800pik tedensko, s tem da laufa recimo slabih 7dni na teden, ker kadar testiram al pa kej druzga experimintram ne laufam foldinga, pa včasim mi zmanjka work unitov v cacheu... Definitivno ti mora z tvojim računalom 24/7 naklepat vsaj 500pik, če ne maš ene težave z sistemom...
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Ja, imam težave s sistemom! Tista tema o ponorelem SoftFSBjem je moja. Sem sedaj upgradal Abit NF7-Sko na bios19 in pustil vse na default, a SoftFSB še vedno skače! Sem rahlo nezadovoljen s performansami kulerja SK7, ker mi pri default frekvenci MBM kaže temperaturo kar 50 stopinj C!

ELan_Belisarius ::
Uuuu....vidim, da bo okrog Bozica kar vroce, se posebej v boju za drugo oz. tretje mesto. No, pa dajmo si ogledat, kako se bo Morphling obranil vnovicnega PaJovega napada. Baje, da se je to v "zgodovini". Da vidimo, kaksen bo scenarij po tokratnjem "obracunu".
Ce mene vprasate, bo to eden pomembnejsih dogodkov v tem letu (poleg raznoraznih mrkov in Marsa) - just kidding
Ce mene vprasate, bo to eden pomembnejsih dogodkov v tem letu (poleg raznoraznih mrkov in Marsa) - just kidding

Hehe Elan. Bo zanimivo ja. Tud jest se malo pripravljam na novoletno božični čas, upam da bom uspel za novo leto že pripraviti duxu eno lepo presensčenje... dux je meni nekaj takega kot so S-T teamu Vitezi. Upam da bo plan uspel... Sicer sem nekako upal da bi prišel med prvih 5 do novega leta sam no go... mi bo en mesec zmanjkal...
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Zapregu še 4 PC-je. Paketke začnejo oddajati jutri!!

Arkadij ::
Jaz bom, če se bo dalo, zrihtal kompe v šoli. Niso ne vem kaj, ampak še vedno boljše kot nič. :)

PaJo ::
Hehe, thx za spodbudo
Fora je samo v tem, da se zdaj ne vem, ce mi steje tiste obdelane paketek v firmi, za firewallom, ali ne
Ker, ce bi ziher vedel, da jih steje, mam se ta mesec kar nekaj novih masin polek
Morph pazi se, hehe

Fora je samo v tem, da se zdaj ne vem, ce mi steje tiste obdelane paketek v firmi, za firewallom, ali ne

Morph pazi se, hehe

Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

No, to je pravo vzdusje v ekipi...vsi foldat kot nori. Prvi dan v 2004 moramo imeti produkcijo 12k. Sam se bom potrudu, da bom takrat prizgal cisto vse PCje (na katerih je fh), tako da bodo naredili za ene 3000 dnevne produkcije.
No, lahko pa se seveda tudi motim.
No, lahko pa se seveda tudi motim.

A je sploh kdo opazil da je morphling1 osvojil nov milestone. 80k it is. No še mal pa boš na 6 mestnih številkah...
Čestitke.
No upam da se bo zagretost naših foldarjev malo izboljšala v tem decemberskem času... Bi človek mislil da bomo zvečal produkcijo k je zima, pa je sam slabš. Ne prižigat centralne kurjave, mejte namesto radiatorja računalnik. Moja 500W pečka lepo greje sobo na konstantnih 22°C...
LP
TribesMan
Čestitke.
No upam da se bo zagretost naših foldarjev malo izboljšala v tem decemberskem času... Bi človek mislil da bomo zvečal produkcijo k je zima, pa je sam slabš. Ne prižigat centralne kurjave, mejte namesto radiatorja računalnik. Moja 500W pečka lepo greje sobo na konstantnih 22°C...
LP
TribesMan

bobby ::
Jutri pa še pri meni pade milestone,...
5000,...
Jeeeej,...
daleč je še do Morphlinga,...
In JA,jst foldam zarad pik pol pa šele v imenu znanosti,..
5000,...
Jeeeej,...
daleč je še do Morphlinga,...

In JA,jst foldam zarad pik pol pa šele v imenu znanosti,..

Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

AtaStrumf ::
Folk jaz glih zdele za Klinično biokemijo pripravljam seminar o cistični fibrozi, kjer gre kot pri toliko drugih boleznih spet za okvarjen protein, ki se med drugim tudi nepravilno sfolda in pol ga celični "quality control" terminira, čeprav bi lahko tudi mutiran kot je (primarni vzrok zakaj se narobe sfolda) opravljal vsaj 1/3 funkcije, a ga zaradi nepravilne konformacije celica razgradi. In fora je da bi tudi z samo tretino aktivnosti tega proteina (CFTR-ja) tak človek BISTVENO bolj normalno živel, saj je le-ta zelo učinkovit. Tako pa ti ljudje celo svoje kratko življenje (povprečno do 30 let) trpijo za kroničnimi vnetji pljuč, prebavnimi težavami, ... verjemite ni prijetno saj na koncu zaradi tega tudi umrejo -- in to se začne že pri zelo majhnih otrocih:
Ne foldat samo zaradi točk!!!
Ne foldat samo zaradi točk!!!
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Gandalfar ()

njok ::
Skoraj bi spregledali, da sta darko in zile cez okroglih 50k! Cestitke! Saj vesta... se tako (oz se boljse) naprej!

krivec ::
Mam še eno vprašanje. A je možno, da ko ti konča WU, ne pošilja rezltatov takoj ampak šele ko jaz določim s parametrom send all.
To se nanaša še vedno na tisti računalnik, ki nima dostopa do interneta.
To se nanaša še vedno na tisti računalnik, ki nima dostopa do interneta.
Bite my shiney metal ass !

njok ::
Za to bi moral uporabit kak 3rd party program. UDMonitor recimo zmore to. Nekateri nimajo najboljšega mnenja o njem, jaz pa na dialupu z njim nisem imal težav.
Drugace mas parameter -pause, vendar mislim, da to pomeni, da potem klient ne sprejme novega paketa, poslat ga bo pa poskusal vseeno.
Drugace mas parameter -pause, vendar mislim, da to pomeni, da potem klient ne sprejme novega paketa, poslat ga bo pa poskusal vseeno.

Men pa zadnje čase ful paketov konča z opozorilom EARLY UNIT END. Še posebej projekti p3xx. Ful čudno se mi zdi, da ne omenjam da je zoprno do amena, če maš tako kot jaz dialup in moraš skoraj trikrat bolj pogosto pobirat pakete z neta...
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Sergio ::
Kul, prebil sem mejo 10.000 točk, pa tedenska produkcija mi je narasla na >1000 ;-)
AtaStrumf: Svaka cast.
AtaStrumf: Svaka cast.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Hmm čudno skoraj ne verjamem da bi bla EARLY UNIT END napaka pri meni odvisna od overclockanja. Moja mašina že od avgusta naprej laufa 24/7 pri isti frekvenci CPUja, pred dvemi meseci sem zamenjal RAM in od takrad pa do danes se ni spremenila niti najmanjša malenkost na mašini. Temperatura procesorja je konstantno 40°C, temperatura plate okoli 26°C, temperatura vode je stalna pri 24°C, zrak je prav tako stalno okoli 20°C.
Zdej ne vidim razloga da bi blo karkoli narobe, saj je mašina laufala že pri večjih temperaturah, poleti celo tja do 50°C na procesorju in to brez težav.
Bom probal mal odvit pa bomo vidl kako in kaj, sam skoraj ne verjamem.
LP
TribesMan
Zdej ne vidim razloga da bi blo karkoli narobe, saj je mašina laufala že pri večjih temperaturah, poleti celo tja do 50°C na procesorju in to brez težav.
Bom probal mal odvit pa bomo vidl kako in kaj, sam skoraj ne verjamem.
LP
TribesMan

Zelo lepo napisano Ata, to je bistvo in to nas mora gonit, da foldamo dalje (medsebojna tekmovalnost je samo dodaten bonus). Btw congrats zile in Darko za 50k nice going, meni pa smete čestitat šele za 100k
Fold on

Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

No, sporocam Vam, da se bo meni v naslednjem tednu drasticno znizala dnevna produkcija (zaradi vzdrzevalnih del). Ni kaj, se en cas ne bom videl 200.000 pik ... pa cez kak teden

Dobro da si nas obvestil, ker sem 100% prepričan, da bi eni zagnali paniko. Upam da boš po končanem vzdrževanju celo povečal produkcijo

matjazb ::
Lepo, jaz pa imam dvoboj z s5cougar - jem. Dvoboja ne mislim takoj predati, tako da bom sigurno imel vsaj 600 pik tedenske produkcije čez nekaj dni.
sicer pa tudi jaz čestitam obema 50000 - kama.
sicer pa tudi jaz čestitam obema 50000 - kama.

And the battle goes on!
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Uf, sem zdele mal statistiko pregledal. Pa sem zelo zadovoljen sam s seboj, oziroma z mojimi mašinami. Produkcija na tedenski ravni je prvič prešla 4000pik. To da dnevno nekje 550-600 pik. Sicer še vedno manj od Elana, morpha in pajota v najboljših časih vendar je to trenutno drugo mesto po produkciji v našem teamu. Me happy.
No plan za naslednja 2 dneva.
Danes prhitim sponko, jutri JC-ja, pozno ponoči pa še inset_name-a. Kaj pravite na to?
Pol pa za miklavža napadem maršala Tita. In potem pripravim eno lepo novoletno presenečenje dux-u.
Oh, I just love this game!
LP
TribesMan
No plan za naslednja 2 dneva.
Danes prhitim sponko, jutri JC-ja, pozno ponoči pa še inset_name-a. Kaj pravite na to?

Pol pa za miklavža napadem maršala Tita. In potem pripravim eno lepo novoletno presenečenje dux-u.

Oh, I just love this game!
LP

TribesMan

zile ::
Hehe TribesMan, cant wait to pass me
. Močno si pospešil.
Good work !
Sem se pa mal smejal glede drugega errorja, ki lahko nastopi.
CLIENT_DIED:
This happens when, simply enough, the client dies. The core is still running, and can't find the client, so it shuts down. This is usually related to overclocking and/or overly aggressive memory timings. Back down on these and this error should vanish.

Good work !

Sem se pa mal smejal glede drugega errorja, ki lahko nastopi.
CLIENT_DIED:
This happens when, simply enough, the client dies. The core is still running, and can't find the client, so it shuts down. This is usually related to overclocking and/or overly aggressive memory timings. Back down on these and this error should vanish.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2587 (1919) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1082) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6163 (6163) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1745 (1458) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2880 (2880) | Phoebus |