Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

Magic1 ::
Morfling zdej napadaš, kot da smo res debili, a res samo tisti ki imamo dial up in udmonitor. Te ko si ti naštel imajo stalno povezavo in ne uporabljajo Ud. Dej raj kot da pizdiš povej kak nasvet za tiste ki imajo dial up. Pač Ud ne dela vedno tako kot bi moral.

c3R4R ::
Kaj ko ta tema ne bi služila pregovarjanju, ampak foldanju
Že prej sta dva uporabnika rekla (morphlinga pa še eden), da naj ne nabijamo poste za brezveze
...
Kaj če bi ti Magic1, uporabil še kakšen drug program... Nimaš samo ti dial-up!
Jst sm tud en z dial-upom, pa čist dobr foldam

Že prej sta dva uporabnika rekla (morphlinga pa še eden), da naj ne nabijamo poste za brezveze

Kaj če bi ti Magic1, uporabil še kakšen drug program... Nimaš samo ti dial-up!

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

chucki ::
eee @crilin15....sm mislu da mas vsaj ADSL

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

TribesMan ::
Mene je morphling1 tudi omenil med ljudmi ki nimajo problemov ... to je popolnoma res, pa imam pod sabo čez 10 mašin, na domači mašini mam pa UDmon in dial up povezavo (ostale mašine imajo folding as service), pa nimam nikakršnih problemov z zgubljenimi paketi. Zadnji ki se mi je zjebal je bil uničen zato, ker sem testiral athlona na 2650MHz in mi je vrglo ven napako, zarad overclockinga... Pa še tega mi je štelo tolk procentov točk, kolkr sem ga obdelal.
Čist tko na domači mašini mam čez 800pik tedenske produkcije, na dan pa oddam okoli 3 pakete in to vse prek dial upa in UDmonitorja in nobenega problema spljoh.
Zdej nevem kdo je tle debil...
Pa prosim vas brez napadanja in obtoževanja... držite spodoben nivo komuniciranja!
LP
TribesMan
Čist tko na domači mašini mam čez 800pik tedenske produkcije, na dan pa oddam okoli 3 pakete in to vse prek dial upa in UDmonitorja in nobenega problema spljoh.
Zdej nevem kdo je tle debil...
Pa prosim vas brez napadanja in obtoževanja... držite spodoben nivo komuniciranja!
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

c3R4R ::
@chucki
Ko bi vsaj mel ADSL
Ja, TribesMan, pr men je isto... Sicer nimam tok produkcije k ti, ker mi mašina ne laufa 24/7. Mam dial-up brez UDMja, pa mi ravnotako dela vse BP (vsaj zaenkrat- tenks God)...
Pa še nekaj... Čez teden dni dobil SLK900+delto in bom še mal novil proc... Upam na 2.5GIGA
Ko bi vsaj mel ADSL

Ja, TribesMan, pr men je isto... Sicer nimam tok produkcije k ti, ker mi mašina ne laufa 24/7. Mam dial-up brez UDMja, pa mi ravnotako dela vse BP (vsaj zaenkrat- tenks God)...
Pa še nekaj... Čez teden dni dobil SLK900+delto in bom še mal novil proc... Upam na 2.5GIGA

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

morphling1 ::
@Magic1, kot prvo moj odgovor sploh ni bil namenjen tebi, ker ko sem gledal po statistiki naše ekipe in pisal svoj odgovor, tvojega še ni bilo. Sicer pa za tiste ki ste na dial-upu, tudi sam sem dolgo časa foldal preko modema (še preden je bil ustanovljen S-T team) in sem enostavno pošiljal paketke manualno, glede na to da so bili tiste čase paketi dosti krajši kot sedaj se nisem sekiral, ampak sem se večkrat na dan pač connectal in poslal. Zdaj ko so paketi na hitrih mašinah v povprečju dolgi okrog 15 ur, pa sploh ni panike, pač pošlješ paket takrat, ko lahko, vsak paket bo dobrodošel ne glede na to, da mogoče ne foldaš pač 100% 24/7. Glede UD monitorja, jaz ga nikoli nisem uporabljal in ga načeloma ne priporočam, sploh če nimate mašine na nivoju, da vam hitro zračuna. To govorim zaradi besed Vijaj Pande-a (mastermind za vsem folding projektom), ki ne priporoča cachiranja paketov na daljši rok, on že ve zakaj in tudi pravi, da je pač za ta projekt optimalna pač 24/7 povezava na net in sprotno pobiranje aktualnih paketov. Pri UDju lahko določeno paketi zastarijo če niste dovolj hitri, potem so zračunani zaman.
Upam, da si zdaj zadovoljen z mojim nasvetom, jezne smajlije pa drugič obdrži zase, ker nisem nobenega napadal, samo ne maram brezveznega nabijanja non-stop :)
Fold on
Upam, da si zdaj zadovoljen z mojim nasvetom, jezne smajlije pa drugič obdrži zase, ker nisem nobenega napadal, samo ne maram brezveznega nabijanja non-stop :)
Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Ok mal sem bil jezen ker noben ni nič predlagal(pa še steiner mi beži) za rešitev problema, samo prtožvali ste se da natolcavamo. Kot sem rekel se mi zdi da je problem v UDM. Sem pač napisal problem zato da bi kdo napisal kaj se da naredit, če je že kdo imel ta problem(kot sem videl, nisem edini). Pač se bom mogu sam znajt.
Kot sem že napisal, UDM da neuspelo neposlane pakete v vrsto vendar ji potem ne more poslati. Bom vse obdelane pakete shranil še nekam drugam predem jih pošlem, tako da jih bom lahko naknadno poslal, če bo potreba.
Imam pa 2500+@2020 tako da mi kar hitro računa in potrebujem več kot en paketek. Ne mislim sredi noči vstajat pa tudi ne mislim pustit da comp laufa v prazno. Pa še 9 do 12 urni šiht mam trenutno.
FOLD ON
Kot sem že napisal, UDM da neuspelo neposlane pakete v vrsto vendar ji potem ne more poslati. Bom vse obdelane pakete shranil še nekam drugam predem jih pošlem, tako da jih bom lahko naknadno poslal, če bo potreba.
Imam pa 2500+@2020 tako da mi kar hitro računa in potrebujem več kot en paketek. Ne mislim sredi noči vstajat pa tudi ne mislim pustit da comp laufa v prazno. Pa še 9 do 12 urni šiht mam trenutno.
FOLD ON

Tic ::
Spet sem tukaj da smetim to Folding temo...
Danes sem prvič rumen! Pa sploh še nimam šolskih računalnikov!
Joj... ko bom v full thortle ... be afraid!

Danes sem prvič rumen! Pa sploh še nimam šolskih računalnikov!

persona civitas ;>

Boky ::
Magic1 foldaj več paketov naenkrat!Jaz sem tako nadomestil UDM!
Na koncu tedna ko pridem domov, pa "spustim živali iz kletke v naravo" !
Na koncu tedna ko pridem domov, pa "spustim živali iz kletke v naravo" !

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()

@Boky: Kaj si dal kovzolo v več direktorijev in vse pognal?
Drugače pa poglejte statistiko The Knights in Dutchov, je padla na cca. 9000.
Drugače pa poglejte statistiko The Knights in Dutchov, je padla na cca. 9000.

Boky ::
Jep. Vsako konzolo v svoj direktorij. Vse skupaj pa poženem in nadziram z Electron Microscopom.

ELan_Belisarius ::
@Zile: Se cca. 1 teden...potem bo pa se ksna servisna masina foldala...ni kej, vsak paketek je dobrodosel, glede na to, da se konkurenca krepi...vidim da Tic misli hudo resno, no pa da vidimo, do kaksne mere bo uresnicil svoje "groznje".

Damjan Jagar ::
Končno sem prilezel na prvo stran...
Naslednji cilj: priti med prvih 50.
FOLD ON!
Naslednji cilj: priti med prvih 50.
FOLD ON!
http://jagar.si

Alec999 ::
Mene pa zanimata predvsem 2 stvari:
- User disabled assembly optimizations.
- Previous termination of core was improper.
zakaj mi to usakic napise predusem tazadne?
Imam
Win2000
F@H console
EM3 v.2.4.2 (obkljukan imam:
* Launch F@h on Sturt-up
* Hide F@h window on Start
* Close F@h window on shut-down
)
Ps.
Racunalnik ugasnem normalno ... zelo velikrat se mi zgodi, da je pol k spet prizgem comp.
paketek zanic in nalovda novega:(
- User disabled assembly optimizations.
- Previous termination of core was improper.
zakaj mi to usakic napise predusem tazadne?
Imam
Win2000
F@H console
EM3 v.2.4.2 (obkljukan imam:
* Launch F@h on Sturt-up
* Hide F@h window on Start
* Close F@h window on shut-down
)
Ps.
Racunalnik ugasnem normalno ... zelo velikrat se mi zgodi, da je pol k spet prizgem comp.
paketek zanic in nalovda novega:(

Dr_M ::
a zapres najprej f@h al pustis da ga winsi ugasnejo?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

AtaStrumf ::
Evo tudi meni je ratalo uničit moj prvi paketek in valda je moral biti nek nenormalno zahteven paket, ki je trajal 26 minut za 1% in je bil 83% končan (36 ur pri 2,15 GHz AMD Barton power je šlo v nič). Mislim, pa da je kriva beta konzola, ker se mi je tudi že prej obesla mašina samo je normalno nadaljeval pol.
Kriv je bil pa Max Payne 2, k sem nekaj pri ZVOKU spremenil in pol ko sem hotel bullet time vklopit sem namesto tega restartal mašinco
. In to 2x zaporedoma :) Upam, samo da mi ni še tist kar sem DL-jal uničilo.
Kriv je bil pa Max Payne 2, k sem nekaj pri ZVOKU spremenil in pol ko sem hotel bullet time vklopit sem namesto tega restartal mašinco

Sem videl, da so dodal paketke nad p1000 na listo. A samo od1020 do1029. Kje pa so p1001 in p1010, ki sem jih delu a nobene pike dubu? Imam privide
?

Alec999 ::
Dr_M >> najveckrat pustim da winsi ugasnejo use .. takrt se velikrat pol zjebe
sm pa zdele parkrat probu ugasnt EM pa mislem da izto napise
- Previous termination of core was improper
lp,
Alec999

sm pa zdele parkrat probu ugasnt EM pa mislem da izto napise
- Previous termination of core was improper
lp,
Alec999

roCkY ::
AtaSrumf: Mislim da je krivo nekaj druzga na tvoji mašini. Sicer že sam omenjaš enega od programov in njegovo obešanje. Tvoj računalnik mora glede na podatke bit kar precej obremenjena saj pri taktu 1766 še nisem dobil paketa, ki bi delal več kot 25 ur morda 26-27 ur, če pozabim izklopit TV ali kaj druzga.
Ali poganjaš kakšen P2P (nekaj omenjaš download), pri teh se glede na to da veliko piše po disku velikokrat ob kakršnikoli težavi zgodi, da gre vse kar je odprto v nič.
Glede na svoje izkušnje sem 99.999% prepričan da F@H konzola sama ni odgovorna za nestabilnost. Če ti je do zdaj vse delalo OK odstrani program, ki ti morda na novo teče v ozadju in si ga namestil zadnjega. Morda znižaj frekvenco procesorja in ramov za kakšen procent.
Ali morda veš kater protein je bil in kter core je rabil? 1.51 gromacs je relativno nov a tudi ni bilo zaenkrat slišat, da bi šlo kaj narobe.
Ali poganjaš kakšen P2P (nekaj omenjaš download), pri teh se glede na to da veliko piše po disku velikokrat ob kakršnikoli težavi zgodi, da gre vse kar je odprto v nič.
Glede na svoje izkušnje sem 99.999% prepričan da F@H konzola sama ni odgovorna za nestabilnost. Če ti je do zdaj vse delalo OK odstrani program, ki ti morda na novo teče v ozadju in si ga namestil zadnjega. Morda znižaj frekvenco procesorja in ramov za kakšen procent.
Ali morda veš kater protein je bil in kter core je rabil? 1.51 gromacs je relativno nov a tudi ni bilo zaenkrat slišat, da bi šlo kaj narobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()

C_maniak ::
moje težave so rešene
. znebil sm se dial-upa, cache-irat ne rabim več, ampak udm lepo sproti pošilja.
em, fd mi pa sploh ni začel paketka obdelvat
. pa je laufalo... 0 % zaseden cpu. restartam...nič efekta. pa sej je v redu zdej, no... se bomo s tem kasnej ukvarjalai. važno, da zdej enmoteno folda in pošilja.
pa 24/7 laufa zdej :)
bliža se pa tudi četrtek in možno okuženje šolskih mašinc.
ajde fantje in dekle :), pridno foldajte naprej

em, fd mi pa sploh ni začel paketka obdelvat

pa 24/7 laufa zdej :)
bliža se pa tudi četrtek in možno okuženje šolskih mašinc.
ajde fantje in dekle :), pridno foldajte naprej

bobby ::
j****ti mater, pi**** ti maretina, pa ta k***c od foldanja.!!!!
1200Pik je šlo v tri p***e materine!!!!
jst bom nehu foldat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok zaDEVA TAKA. udMONITOR, 20 cache unitov sem si dal mal manj kt 14 dni nazaj dor na eno makino xp2500+. 24/7 mel prižgano, vse ok. konča včeraj zadnji paketek in hura, dejmo prispevat k znanosti,... :)
pošljem že včeraj vse unite in sše do zdele ni ne duha ne sluha o pikah,.. pa je več kot 24 ur od tega!!! je možno da mi niti enga ni upošteval???????????
uf zdele mi je pa pritisk tole vrgl na 250!!
1200Pik je šlo v tri p***e materine!!!!
jst bom nehu foldat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok zaDEVA TAKA. udMONITOR, 20 cache unitov sem si dal mal manj kt 14 dni nazaj dor na eno makino xp2500+. 24/7 mel prižgano, vse ok. konča včeraj zadnji paketek in hura, dejmo prispevat k znanosti,... :)
pošljem že včeraj vse unite in sše do zdele ni ne duha ne sluha o pikah,.. pa je več kot 24 ur od tega!!! je možno da mi niti enga ni upošteval???????????
uf zdele mi je pa pritisk tole vrgl na 250!!
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

UDM ni dober za živce. Preverjeno. Posnami si drugič vse dokončane slote še nekam drugam, tako da jih boš lahko ponovno poslal, če ti jih bo UDM Zaj*.

chucki ::
hehe

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD

Zheegec ::
Pa kaj se matrate z UD monitrojem.
3.25 beta konzolo gor, pa imas vse kar rabis.
3.25 beta konzolo gor, pa imas vse kar rabis.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Ups saj sem se mal zmotil. Sem zračunal, da če bi ga delal do konca bi rabil 21ur, tako da sem samo 18 ur stran vrgel, samo mogoče mi bojo pa ravno te pike manjkale do 500 ta teden, ker sem pridobil enga kolega z P4 2,4 GHz C da mi mal pomaga in je že poslal en paket za 70 pik jaz sem pa mojga "prvega" uničil. Don't you just love the irony
?!? Sedaj ko mi ga pa dela še enkrat pa res traja fuuuuul dolg. Mi ga dela že 35 ur pa je komaj na 75%. gre pa za Gromacs Core 1.51 Project: 683 (Run 84, Clone 35, Gen 4) Protein: p683_TZ2_NAT_EXP.
Drugače sem pa danes končno po enem mesecu iz reklamacije dobil novga Enermax-a 460W in ga grem ravno zdele inštalirat. Sedaj imam sposojen napajalc, da ne bo slučajno kdo mislil, da mi mašina dela brez
. Upam, da ne bo šlo teh 75% v P.M. ko bom restartal, ker pol pa, pa beta konzola.
Za restart mašine je bil pa kriv Max Payne 2 in nič drugega ker ima očitno en bug ko v Options vklopiš Multi Chanel Audio se ob vklopu bullet time-a mašina resetira. Sem probal 2x zaporedoma in ko sem izklopil je spet delal normalno. Če kdo hoče lahko preveri
.

Drugače sem pa danes končno po enem mesecu iz reklamacije dobil novga Enermax-a 460W in ga grem ravno zdele inštalirat. Sedaj imam sposojen napajalc, da ne bo slučajno kdo mislil, da mi mašina dela brez

Za restart mašine je bil pa kriv Max Payne 2 in nič drugega ker ima očitno en bug ko v Options vklopiš Multi Chanel Audio se ob vklopu bullet time-a mašina resetira. Sem probal 2x zaporedoma in ko sem izklopil je spet delal normalno. Če kdo hoče lahko preveri

Zgodovina sprememb…
- spremenil: AtaStrumf ()

a je ze kdo ugotovu kako se spremeni prioriteta fahcore-a, brez da bi mogu rocno u taskmanagerju spreminjat??

dux ::
Zdi se mi, da toliko kolikor novih moci dobimo, toliko jih tud izgubimo in potem visimo na stalnih 9-10 k produkcije, namesto da bi se vzdignila vsaj na stabilnih 12 k.
Moramo malo potrped z cachom pa folding podtikat, pa bo.
Fold on !
Moramo malo potrped z cachom pa folding podtikat, pa bo.
Fold on !

Res bi se prilegla novička za novačenje novih userjev.
Pa tisti na SETI bi se lahko pridružili, itaq SETI nima perspektive
Pa tisti na SETI bi se lahko pridružili, itaq SETI nima perspektive

Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

In to prihaja iz ust vesoljca
. Ne vem kaj še hočejo, da bojo nehal zapravljat CPU time.

@Tic: o solskih racunalnikih govoris ze vsaj dva meseca...kdaj bodo vidni rezultati?
Izgleda, da nekateri priklapljamo nove moci, hkrati pa nekateri ne foldajo vec.
Kam sta sla microPOS in insert_name?
Obcutek imam, da samo izgleda, da povecujemo moci, ker veliko ljudi govori, kako in kdaj bodo priklopili nove moci. Do sedaj vem to samo za dva (vsaj v vecji meri).
Lahko pa se seveda tudi motim.
Izgleda, da nekateri priklapljamo nove moci, hkrati pa nekateri ne foldajo vec.
Kam sta sla microPOS in insert_name?
Obcutek imam, da samo izgleda, da povecujemo moci, ker veliko ljudi govori, kako in kdaj bodo priklopili nove moci. Do sedaj vem to samo za dva (vsaj v vecji meri).
Lahko pa se seveda tudi motim.

ELan: Sem takrat jasno povedal, da mi jih je profesor obljubil pred počitnicami [zdaj], ker prej je bil odsoten. Ne panikirat. Use bo

persona civitas ;>

Skoraj pozabil. Ali je na celeronih poznati BETA klient? Sedaj je naložena tam še uradna verzija konzole.
persona civitas ;>

ganzi ::
Js mam eno butasto vprašanje ampak vsen..
K sem mel ene teževe s sistemom sm mogu na nov naložit sistem.
Prej sem mel inštaliran ta program prek kerga se je to foldal pa je bil tak grafični zdj sm pa spet inšaleru pa je tak v kot dos.
Rad bi mel spet tko k prej pa ne vem kako to nardit?
K sem mel ene teževe s sistemom sm mogu na nov naložit sistem.
Prej sem mel inštaliran ta program prek kerga se je to foldal pa je bil tak grafični zdj sm pa spet inšaleru pa je tak v kot dos.
Rad bi mel spet tko k prej pa ne vem kako to nardit?

Klienti, downloadaj grafičnega, ali pa 3.25beta, čisto spodaj imaš beta sekcijo.
Tic - ti le daj gor 3.25beta konzolo z -advmethods -forceasm
Tic - ti le daj gor 3.25beta konzolo z -advmethods -forceasm
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

ganzi ::
Tenks ALIEN3001, sm poštimu.
Sam zdj mam pa en drug problem če foldinng@home dela mi kr 3dmark 2001 vn vrže.
(Sm lih hotu prevert če res folding daje prednost drugim aplikacijam
)
Če deluje oboje hkrati ne pride do konca testov, in vrže ven error.
ERROR LOG:
Display window lost focus.
System info available: yes
Project available: yes
Če foldihg ne deluje dobim normalno 12k pik.
Sam zdj mam pa en drug problem če foldinng@home dela mi kr 3dmark 2001 vn vrže.
(Sm lih hotu prevert če res folding daje prednost drugim aplikacijam

Če deluje oboje hkrati ne pride do konca testov, in vrže ven error.
ERROR LOG:
System info available: yes
Project available: yes
Če foldihg ne deluje dobim normalno 12k pik.

Kaj ti ni jasno. Sicer pa za to odpri novo temo.
Kaj ti ni jasno. Sicer pa za to odpri novo temo.
persona civitas ;>

roCkY ::
Vsi, ki ste v dilemi le uporabite beta konzolo, ker je grafična bistveno počasnejša saj se procesor namesto z zvijanjem ubada z risanjem!!
Beta konzolo poganjam sedaj že cca. 5 mesecev pa nikoli nobenga problema.
Fold ON - - - - -
Beta konzolo poganjam sedaj že cca. 5 mesecev pa nikoli nobenga problema.
Fold ON - - - - -

Tudi sam imam na vecini masin beta konzolo, pa vse dela kot mora.
Mimogrede, ali je tukaj kaj administrator, ki ima tezave s tem, da racunalniki ne smejo biti prizgani non stop (ljudje jih ugasajo, ce jih pa prizgemo, se zjutraj cudijo, kako to, da so prizgani) in bi se rad posluzeval WOL-Shutdown resitev, pa ne ve kako?
Mimogrede, ali je tukaj kaj administrator, ki ima tezave s tem, da racunalniki ne smejo biti prizgani non stop (ljudje jih ugasajo, ce jih pa prizgemo, se zjutraj cudijo, kako to, da so prizgani) in bi se rad posluzeval WOL-Shutdown resitev, pa ne ve kako?

men pa ze 2 dni tole prbija:
[07:20:08] + Attempting to send results
[07:20:10] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[07:20:10] + Could not connect to Work Server (results)
[07:20:10] - Error: Could not transmit unit 07 (completed October 19). Keeping u
nit in queue.
[07:20:10] + Could not connect to Assignment Server
[07:20:11] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[07:20:11] + Could not connect to Assignment Server 2
[07:20:11] + Couldn't get work instructions.
[07:20:11] - Error: Getwork #1 failed, and no other work to do. Waiting before r
etry
[07:20:08] + Attempting to send results
[07:20:10] + Could not connect to Work Server (results)
[07:20:10] - Error: Could not transmit unit 07 (completed October 19). Keeping u
nit in queue.
[07:20:10] + Could not connect to Assignment Server
[07:20:11] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[07:20:11] + Could not connect to Assignment Server 2
[07:20:11] + Couldn't get work instructions.
[07:20:11] - Error: Getwork #1 failed, and no other work to do. Waiting before r
etry
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2587 (1919) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1082) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6164 (6164) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1747 (1460) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2881 (2881) | Phoebus |