» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
52 / 86
»»

BaRtMaN ::

Pravkar sem pred 3k 'milestonom', saj obdelujem paket, vreden 60 pik in bi trenutno pridobil 4 mesta. ;)

Elan: Čestitke!

Fold on!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

zile ::

Hehe, kakšna borba na vseh frontah :D . Kmalu bomo pomahali še dvema ekipama. 8-)

upirna ::

Ja, počasi se daleč pride. V enem mesecu sem iz 130 mesta prišel na 91. Dobr mi gre. :D Sam zdej mam pa gužvo pred sabo. :O

c3R4R ::

Ja, prva stran pa ni tko na easy kot zgleda... Jst se z njo bojujem že od konca avgusta...8-O Zaenkrat mi gre dobr, zdele sm se skor 300 pik tedensko približal, sam mi še manjka ful-> sam moj novi proc (v podpisu) je šele začel...>:D >:D
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

nekaterim se že tresejo hlače...>:D

TribesMan ::

Ah ja tam na koncu prve strani je vedno pestro... Tud na hitro lahko precej pridobiš, ker so razlike zelo majhne... Jest pa zdej prehitim ~enga na teden, pa še to je redko.

Včeri sem mal statistiko pogledal in sem opazil da bom do konca leta mogoče prilezel med prvih 10 S-T foldarjev. :P

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

matjaz ::

Jaz sem se pa tudi začel boriti. Prva stran bo moja še ta mesec. Pa danes bo malo manj točk, ker grem zamenjat nekaj stvari ( vent, grafično in spomin).
barton 2500+@2300MHz+256MBPC3200corsair+80GB7200+GA-7N400L1+geforce2pro

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matjaz ()

dux ::

Jaz se pa pocasi priblizujem novemu milestoneu 30 000 tock, kjer bom ujel insert name. Potem je pa dolga pot 10 000 pik da ujamem Darkota in Zileta, Pajota in Morphlinga letos ne bom videl, Elan je pa itak razred zase :D

Fold on !

Kdo pa sloh je ta inser_name. Slo-tech strežnik? :D

En k je ful dobr foldu, zdej nas je pa zapustil:'( :'(

:D

Magic1 ::

Steiner: ja :D
A se ne dam, bom spet pred tabo. Sem že poslal paketek.

Zoidberg ::

Mah tole s prvo stranjo je še vedno bullshit jaz foldam od 31.julija in sem trenutno na 34 mest >:D >:D (AMD Powa:D )
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

Wad@ ::

Smo že 30.:D :D :D . Na naši priljubljeni™ strani pa čez cca. 1 uro.

FOLD ON!

Alec999 ::

Cestitke vsem prehiteli smo "Team MacOS X" :D v kratkem pa bomo prehiteli se 2 ekipi kar nas bo iz 30 mesta uvrstilo na 28 ... Fold ON:))

morphling1 ::

Hehe itak, da smo prehitel MaxOS X, ko pa foldajo na G5-kah :D
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Zheegec ::

Morphling - Lol, AMD and Intel powwah, not G4, G5 >:D :D
Gremo stavit, koliko se pozna always-on pri moji produkciji na AXP 2,25GHz :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Če bi bilo idealno je ene 400-500 pik na teden možno stisnit iz take mašine.

ps. se opravičujem vsam Mac userjem, ki foldajo za naš team, you all rock :D
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

A ste opazili, da ima naša ekipa daleč najmanj WU-jev. Optimizacija? -forceasm -advmethods v največji meri?
:D Carujemo

To nima veze toliko s tem, pač smo ena novejših ekip in zadnje čase so WU dosti večji in daljši kot so bili pred recimo pol leta. Včasih so bili paketi redkokdaj večji od 10 pik in posledica tega je dosti več končanih WU kot jih imamo mi.

Že neki časa to opazujem ja...

Morfling to imaš prav, četudi so The Knights še mlajši pa jih imajo vseeno več(procentualno glede na točke)

bobby ::

še čiiist čist mal pa bo 3000 padla,... :D
no v bistvu je že zdavnej sam je treba paketke poslat,.. to je pa to k prek gprs-ja surfam k siol nio sposoben normalne linije do moje bajte prvlečt ;((
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Roadkill ::

Dejte eno novico spisat za tale 30. mesto... rabmo člane...

NecroMan ::

Po dveh tednih foldanja sem prilezel do 175 mesta s 13 obdelanimi paketki.

Imam pa Athlona XP 2600+

Če se ne motim, je bla ena novica zelo malo časa nazaj...Člane pa vsekakor rabmo...

tx-z ::

še mal pa bo 2000 točk :)
tx-z

chucki ::

@crilin15 pocas te spet dohitevam :D >:D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

BaRtMaN ::

Ah, mene bosta s taksno produkcijo, kot jo imata, težko prehitela. 8-)

@chucki
Hehe, dobr da si povedu, ker te sploh nism opazu... Se bom potrudil po najboljših močeh...>:D >:D

WAR!:D

>:D

Tic ::

Danes dosegel 30 mesto.
Nasljedni teden dobim računalnike iz šole. ... going up ...! >:D
persona civitas ;>

darkolord ::

Čist tko mimgrede, a je kako novo jedro prišlo al je sam staro še 1x downloadal?

Hammer ::

Men je dons naložilo novo jedro Gromacs 1.51 (25 September 2003)

Version 1.51 (September 25, 2003)

Tako je, lepo da se updata, samo še nove klienta bi rabili :D
Janez Janša, 29.04.2014

Tic ::

Tedenska produkcija 854.45

30. mesto.:)
persona civitas ;>

Tarzan ::

Dnevna produkcija 259.47, do zdaj. Še dva paketa za 70.90 mi more pa še prišteti. yu-hu, kolega me je izzval na dvoboj>:D . Na žalost bom potegnil kratko, ker me zaenkrat v produkciji šiša za 300 pik na dan.:| . eh, ja, še mal bo treba kkašno zadevo navit, tak to ne gre. 11GHz : slabih-20GHz AMD powah. :O

To mi gre pa že na k****. Zadnje tri dni sem 4 pakete poslal. Nič točk;(( Komu na čast sem imel 40 ur pržgan comp. in poslal 6 MB podatkov na dial upu.;(( Fak a je lahko kej hudga z UDMonitorjem. Pošlje mi vse tako kot prej, sam zdej ni rezultata??????

Magic1 - poglej log, če je notr vse kul (resoults sucessfuly sent,...) potem ti bodo paketke prej ali slej šteli, samo včasih traja...
Janez Janša, 29.04.2014

steiner ::

Na lestvici smo spet pridobili mesto 8-O
@Magic: dej hitr porihti, da ti ne bom preveč ušel >:D
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

C_maniak ::

:| , v zadnjih dobrih dveh tednih mi je štelo dva paketka. poslal sm jih ničkoliko. ničkoliko mi jih je brisalo, restartalo (ok, to je moja krivda). v glavnem...;((
je to kej s serverji narobe al kaj?

prav vam je ka pa uporablate ta ud**** >:D

AtaStrumf ::

No pa sem tudi jaz po dolgem času prispeval en paketek in sedaj sem prešel na beta konzolo pa bomo videli če bo kaj bolje. Prej nisem mogel preseči 400 pik na teden, bomo videli če bo sedaj kaj bolje. Mogoče se mi pridruži še en kolega z P4 2,4 GHz C, pol bo pa že malo lažje nabirat pike.

V kratkem bom še forceasm in advmethods (al nekaj tazga) vklopil pol se začne pohod nazaj v top 20 (zdaj sem samo 56.).

Tarzan ::

Z njihovimi serverji ni nič narobe. Se dogaja, da zelo počasi pride do spremembe rezultatov, ampak zaenkrat so mi še vsak paketek šteli, restartalo mi ni nobenega, zbrisalo takisto ni nič,...

TribesMan ::

Fantje nič se sekirat... če je paket poslalo ga bodo sigurno štel, če ne takoj pa čez dan ali dva... C_maniak ti se skoz pritožuješ da izgubljaš enormne količine paketov... ampk vseeno kar pridno lezež po lestvici... pol mi pa razlož al maš 15 mašin al pa teb ni čist jasno tile z paketi... V vsakem primeru paketa vam ne šteje takoj ko ste ga poslali ampak ob naslednjem updateu... Pol je pa še to problem, ker se statistike updateajo iz baze podatkov na stanfordu, nekatere (extremeoverclocking recimo) pa imajo vmes še enga postrednika, tako da lahko pride do večurnih zamikov...

Pa prosim vas (že nevemkolkič) ni treba za vsak paket ki ga pošljete pisat posta... Ker drgač bom še jest začel in boste vidl da bo pizdarija ratala :D ... ne brez zajebancije tema je že tako glomazna da res ni treba tega počet.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Men se zdi da je problem v UDMonitorju. V vrsto že da paketek, ki ga ne more poslat zaradi severja, a ga potem ne zna poslat(tdi ukaz send ne pomaga). Potem se paketek svalka dokler ga ne zbriše.
Ne pizdim se ker mi je šel en paketek v pm, vendar zaradi tega ker je šla tri dnevna produkcija v pm. Ne mislim imet racunalnik prižgan za nič.

Ampak res, dejte se zresnit, pa postat sam takrat, ko imate kaj pametnega za napisat.
Pa tudi to še enkrat ni kriv niti fah konzola, niti Stanford serverji, če narediš paket tako kot je treba ti ga bo nekega dne že štelo. Za vse ostale zgube lahko krivite samo sebe, ker če dela Elanu, PaJo-tu, zile-tu, darko-tu, dux-u, sponki, marshalu, JC-ju, njoku, Captanu, Tribes-u, Bane-tu, reyl&-endu, Nizmotu, Fleg-u, _Boky-ju, Jakoslavu, Tody-ju, sentimentalu, Luckymato-tu, rocky-ju, panterju, Sergio-tu, Bali-ju, ali3n-u med katerimi jih ima veliko pa 5 in več kompov, ter še cel kup drugim, ki pridno foldajo in se ne oglašajo, POPOLNOMA BREZ TEŽAV, bodi sigurn, da ni s samim projektom in proteini nič narobe, če pa je kdaj treba kak protein še enkrat izračunat in mogoče ne dobiš zato priznanja, who cares, važno da gre projekt naprej.

C_maniak ::

ok, gremo po vrsti.
ja, priznam, včasih sm pisu kak post za vsak k***** zgubljen paket. ne več! takrt sm bil pač čist v tem not, pa sm se razjezil, če mi pol ni štelo. nism več tak. in NE pišem za vsak zgublen wu. v postu zgoraj sm pravu, da mi že 14 dni skor nč ne šteje. ok, če bo pršlo za mano, v redu. samoooo...:| močno dvomim. poleg tega me je zajebaval tud UDM, kr mi ni hotu rezultata poslat. ni in ni hotu poslat. pol mi je zarad tega še 2x restartal WU pa tak sranje...
em, tribes, lezem po lestvici???. sm včasih, ja. sm bil že tam pr 70. mnde, zdej pa glih komi rep prve strani držim. ok, vidim, da mi je dans štelo enga. super :).
v ponedeljek se odrešim dial-upa, prešaltam na firedaemon, pa me pa od takrt naprej j**e za folding. mislim, tk... pogledam tu pa tm, kak mi gre, tk se pa ne bom gnal več. ko bomo 1x sami v računalniški (mislim, da že kr v četrtek), dam še tja gor. do zdej sm tk "zavlačval" kr nism vedu kak bi ji povedu, kr tk ne bi zastopla, pa skor ziher ne bi bla za. ampak zdej bom pa res. kkr bo prilka, dam kr. tu sm sam jez. odvisn sam od sebe. nč zavor pri učitlci. no, drugod pa dvomim, da bom še lahk dal, kr so ljudje hudo skeptični glede tega, kot sm že pravu 1x.

Hammer ::

Nekaj uporabnih stvari:

Folding Clients

Latest beta Versions
For the latest Beta version of the Folding client.
Core Download page
If you need to get the latest core, this is your page.
Previous "Latest" Clients Releases

Folding Monitors

Download Electron Microscope
Track your Folding@Home progress.
Download FoldMonitor 5.1.4
Monitors clients on one or multiple computers.
Download KD Version 7.0 for Windows
Download KD Version 6.0 beta 8 (Full Package) for Linux
KD Fold Home Page.
KD Fold Support Forum.

FAH LogStats v0.68
uses FAHlog.txt to general Stats in HTML form.
Folding Spy
spies on the progress and performance of the Folding@home client.

Stealth Programs

How to Run F@H as a Service
WinNT/2K/XP. Uses Fire Daemon.

HideItX5.0
Starts, Hides, Shows, and Kills any program (almost) in Win 95/98/ME/2K/XP!
Support Page
Tray It
will minimize any program from the Taskbar to the system tray.

Service Installers

FAH3 Service Installer
Run the GUI or console as a service.

F@H Coolmon Config & Service Installer

F@H Service Installer
NT/2K/XP - Like it reads, installs the Folding program as a service and runs in the background stealthed. You can use the Coolmon Config or one of the Folding Monitors to check current status.
F@H Coolmon Config
This all brought to us by our own Trippin, Coolmon script will display your stats and info right on your desktop.

Task Managers

ATM3.0
ATM is an application ideated for power-users who actually want to handle their systems. It provides a real-time capability to monitor all processes and threads.
TaskInfo2002 for Win95/98/ME/NT/2000/XP shows in real time information about all running processes and threads including ring0 VxD threads. For each process information includes threads, CPU usage, scheduling rate, path, open files, command line, environment variables, memory usage, DLLs, Version information and other.
EM Task Manager 1.2

Linux & FAH

Overclockix:
Knoppix 3.2, a bootable Debian Live CD with FAH that runs on a Ramdisk.
699MB ISO

FAH on a Pen Drive: You will need SPB Linux for FAH and Pen Drive Boot Image maker Instructions are in the first ZIP file.

STATISTIKA

Extreme Overclockers
Team Slo-Tech Folding Stats
All Team Stats

Stanford

All Teams Stats

Statsman

All Team Stats

Zeroth Element Systems

Team Slo-Tech Stats
All Teams Stats

Other Resources

Updated server status page
Updated every 10 minutes and gives real-time status of the folding servers.
Protein points page
Info on currently running projects with point. calculations
Folding@Home Links & Quick Tips
Some links are broken but still a great resource.

8-) 8-O >:D

Boky ::

UDM je tudi meni nekaj bluzil z že narejenimi paketi, zato ga ne uporabljam več.

Hammer, thanks za te linke, sem jih skopiral v prvi odgovor, da jih tam lahko vsak hitro najde, tako bom počel tudi v bodoče, če bo kdo kaj pametnega poslal, tako da začetnikom ne bo težko najti info

Fold on :)
««
52 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282587 (1919) rap3r
»

folding - WU - team