Forum » Pomoč in nasveti » Polit prenosnik se ne prižge
Polit prenosnik se ne prižge
rayzz ::
Pozdravljeni, imam medionov prenosnik medion p6618, ki mi je deloval več kot 3 leta brezhibno. Nedavno pa se mi je pojavila težava-prenosnik je bil polit z vodo, seveda sem ga takoj izklopil iz napajanja in ugasnil, vendar sem pozabil odstraniti baterijo. Prenosnik se zdaj prižge in sam ugasne, čez par sekund pa se ponovno sam prižge in se neugasne več. Na zaslonu ni slike, poskusil sem tudi z zunanjim monitorjem, rezultat pa je isti. Procesor in grafična sta ob zagonu topla prav tako deluje tudi ventilator. Mogoče ve gdo kaj bi lahko bilo narobe in kaj storiti zdaj. Uradni servis za medion je v nemčiji, garancije pa je že potekla.
- spremenil: Mavrik ()
DeeCoy ::
hja, takole je, če maš srečo ni skurl plate, jaz bi vse skupaj razdrl in pogledal kako je stanje noter.
Če ne znaš - nesi na najcenejši servis, ni treba v nemčijo pošiljat.
Če ne znaš - nesi na najcenejši servis, ni treba v nemčijo pošiljat.
rayzz ::
razdrl sem ga že, vendar nevem ocenit stanja. pri zagonu se vsi trije čipi zagrejejo(od matične,grafične in procesor)
TOP ::
Ja normalno da se zagrejejo,daj ti lepo mal sfenom probaj spihat,pa probat sam dvomim,tole bo treba lepo razdret in pregledat,če je kje kej od korozije in sfenom posušit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 4790 (3559) | solatko |
» | Hofer-> Medion-> Garancija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 93344 (50477) | joze67 |
» | HP Pavilion g7 - hudo pregrevanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 812 (661) | abyssus |
» | Medion servis...ali me hočejo nategniti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17812 (14350) | XsenO |
» | Zunanji trdi disk (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14759 (11990) | Dromar |