Forum » Loža » Študij in poklici prihodnosti
Študij in poklici prihodnosti
SeaWine ::
Lep pozdrav!
Odprl sem temo z namenom da poveste svoje mnenje kateri poklici bodo v bodoče omogočali zaposlitve in nudili neko spodobno plačo, sam sem dijak 3 letnika in nevem kam bi se vpisal na fakulteto da bi mi le ta omogočala pridobitev poklica in nekako solidne plače, glede na razmere v tem času.
Hvala
Odprl sem temo z namenom da poveste svoje mnenje kateri poklici bodo v bodoče omogočali zaposlitve in nudili neko spodobno plačo, sam sem dijak 3 letnika in nevem kam bi se vpisal na fakulteto da bi mi le ta omogočala pridobitev poklica in nekako solidne plače, glede na razmere v tem času.
Hvala
Yohan del Sud ::
Študiraj tisto kar te veseli, naredi biznis iz tega in to je to.
Alternativa je karierni biznis v "iskani" službi s "spodobno plačo".
Skratka, ga ni študija, katerega diploma bi ti sama po sebi zagotavljala udobno službo. Veze morda, znanje, razgledanost še bolj, zavzetost vsekakor, sama diploma nikakor.
Alternativa je karierni biznis v "iskani" službi s "spodobno plačo".
Skratka, ga ni študija, katerega diploma bi ti sama po sebi zagotavljala udobno službo. Veze morda, znanje, razgledanost še bolj, zavzetost vsekakor, sama diploma nikakor.
www.strancar.com
fantasycamp ::
Je tako težko vpisati ?
http://lmgtfy.com/?q=future+jobs
ne moreš tujine z slo primerjat,
Nano-medic Creates very small implants for health monitoring and self-medication
Vertical farmer Farms crops upwards rather than across flat fields to save space
Avatar manager Designs and manages holograms of virtual people
ja google this good one, give us another one...
Okapi ::
Študij kitajščine recimo. Genetika je tudi kar safe bet.
Ampak imho se moraš za študij odločit glede na to, kaj te veseli, ne kje bo najvišja plača. Šele ko daš recimo 3 fakse v ožji izbor glede na to, kaj te zanima, lahko med njimi izbiraš glede na možnosti za službo.
Lahko se pa tudi vnaprej pripraviš, da boš v karieri zamenjal 2 ali 3 področja (se pravi - študiraš genetiko in zraven hodiš na tečaj kitajščine).
O.
Ampak imho se moraš za študij odločit glede na to, kaj te veseli, ne kje bo najvišja plača. Šele ko daš recimo 3 fakse v ožji izbor glede na to, kaj te zanima, lahko med njimi izbiraš glede na možnosti za službo.
Lahko se pa tudi vnaprej pripraviš, da boš v karieri zamenjal 2 ali 3 področja (se pravi - študiraš genetiko in zraven hodiš na tečaj kitajščine).
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako s faksom in službo? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12820 (10573) | nekikr |
» | Sem pri 39 prestar za faks? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11926 (8659) | Okapi |
» | Študij ekonomije po inž. študiju (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 13291 (11791) | Isotropic |
» | Iskanje službe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 53690 (41841) | M.B. |
» | Študij ali delo ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12412 (10833) | IceIceBaby |