Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 - tocen cas za operacije
Windows 7 - tocen cas za operacije
MK99 ::
Pozdravljeni!
Zadnje dni prenašam vecje kolicine podatkov iz enega diska na drugega, pa mi gre ze krepko na zivce Windowsovo prikazovanje potrebnega casa za nek prenos. Ze 15min npr gledam en prenos kjer mi za "Time remaining" piše "About 1 hour".. :/
Se da to mogoce kje spremeniti/nastaviti, da bi kazal bolj natancno, torej v minutah?
TIA,
Matic
Zadnje dni prenašam vecje kolicine podatkov iz enega diska na drugega, pa mi gre ze krepko na zivce Windowsovo prikazovanje potrebnega casa za nek prenos. Ze 15min npr gledam en prenos kjer mi za "Time remaining" piše "About 1 hour".. :/
Se da to mogoce kje spremeniti/nastaviti, da bi kazal bolj natancno, torej v minutah?
TIA,
Matic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel: ne nameščajte popravka za Spectre (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 22293 (17723) | AštiriL |
» | GMail app žre preveč podatkovnih prenosov...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1340 (997) | Invictus |
» | Barton 2500+ in stara KT133A plata (Abit KT7A v 1.3) - Dela :))))Oddelek: Strojna oprema | 1699 (1151) | Blinder |
» | Smo računalnikarji bolj nagnjeni k terorizmu? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8980 (5858) | Highlander |
» | E-volitve tudi v Sloveniji?Oddelek: Novice / Zasebnost | 4344 (4011) | BigWhale |