Forum » Pomoč in nasveti » Blogspot - Prikaz fotografij
Blogspot - Prikaz fotografij
tonccy ::
Do včeraj so se mi v vsaki objavi naložene fotografije lepo prikazovale v galeriji po kateri si se lahko pomikal s klikom miške. Od včeraj pa se mi pokaže samo vsaka fotka posebej s Picaso viewerjem.
Nekaj ni v redu. Picase pa sploh nimam naložene. Spreminjal nisem nič, ker sploh nisem bil doma. Tako mi kaže na compu doma in tudi v službi.
Kaj znano?
Nekaj ni v redu. Picase pa sploh nimam naložene. Spreminjal nisem nič, ker sploh nisem bil doma. Tako mi kaže na compu doma in tudi v službi.
Kaj znano?
dunda ::
Upam, da ni kaj povezano z integracijo Picase v Google+. Še to naredijo, pa jih zapustim, ker imam tiščanja v Google+ preko glave.
https://www.kacnje.eu
J..., izbrisal sem celoten Google+ profil, pa je stanje še vedno enako. Še kakšen predlog?
LP
LP
dunda ::
Tega sem se bal ... naj gredo nekam s tistim Google+ ... mi enostavno ni všeč, pa še na živce mi gre, da nekaj tako posiljujejo.
Sam bom očitno kmalu presedlal na kaj drugega (Smugsmug, Flickr ...), če odpove Picasaweb.
Sam bom očitno kmalu presedlal na kaj drugega (Smugsmug, Flickr ...), če odpove Picasaweb.
https://www.kacnje.eu
Rešil stvar:
V Blogspot: nastavitve - objave in komentarji - prikaži slike v pogledu svetlobne plošče mi je iz "da" premaknilo na "ne". Ko sem povrnil na "da", stvar spet deluje kot mora.
Hvala in LP.
V Blogspot: nastavitve - objave in komentarji - prikaži slike v pogledu svetlobne plošče mi je iz "da" premaknilo na "ne". Ko sem povrnil na "da", stvar spet deluje kot mora.
Hvala in LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | picasa web albums nalaganje fotografijOddelek: Pomoč in nasveti | 1388 (1239) | Wega |
» | Google Reader se poslavljaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8812 (6195) | PrimozR |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127552 (107958) | Looooooka |
» | Facebook predstavil videoklice, skupinske pomenke in izboljšan videzOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14078 (11937) | Phantomeye |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3960 (3222) | energetik |