Forum » Pomoč in nasveti » HP PAVILION G6 - zaslon
HP PAVILION G6 - zaslon
jure_jure ::
Julija 2012 sem kupil prenosni računalnik HP Pavilion G6- 1309em. (resolucija zaslona: 1366x768)
Zadnje čase na računalik prikljapljam 1080p monitor prek HDMI.
Ko odklopim dodaten monitor je velika razlika (ne v resoluciji). Nekatere barve na prenosnikovem zaslonu so zelo čudne izgleda kot bi se videlo veliko pikslov. To se dogaja pri oranžni, svetlo modri in svetlo zeleni. Vse druge barve so podobne kot na dodatnem zaslonu.
Oba monitorja sem nastavil na isto resolucijo in barve so še vedno drugačne.
Pri omejnjenih barvah vidim zelo majhne bele pike.
Ali je moj zaslon okvarjen?
Če je kam naj ga pošljem na servis?
Predlogi kaj lahko naredim.
Že vnaprej hvala za pomoč. Jure
Zadnje čase na računalik prikljapljam 1080p monitor prek HDMI.
Ko odklopim dodaten monitor je velika razlika (ne v resoluciji). Nekatere barve na prenosnikovem zaslonu so zelo čudne izgleda kot bi se videlo veliko pikslov. To se dogaja pri oranžni, svetlo modri in svetlo zeleni. Vse druge barve so podobne kot na dodatnem zaslonu.
Oba monitorja sem nastavil na isto resolucijo in barve so še vedno drugačne.
Pri omejnjenih barvah vidim zelo majhne bele pike.
Ali je moj zaslon okvarjen?
Če je kam naj ga pošljem na servis?
Predlogi kaj lahko naredim.
Že vnaprej hvala za pomoč. Jure
jure_jure ::
P.S: PRED NAKUPOM PAVILIONA SEM IMEL ACERJEV PRENOSNIK Z ISTO RESOLUCIJO IN NISEM IMEL TAKŠNIH TEŽAV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup 2560 X 1440 monitorjaOddelek: Zvok in slika | 3786 (2516) | andrazoo |
» | LG-jev QHD zaslon za mobilne telefone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 25011 (23066) | kpkp |
» | 19 " 4:3 ali 20" wideOddelek: Kaj kupiti | 1835 (1046) | m.i.h.a. |
» | 17" lcd vs. 19" lcd - bistvene razlike?Oddelek: Zvok in slika | 2359 (1846) | Grey |
» | Radeon 9500 PRO in moteče valovanje slike.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1006) | CaqKa |