Forum » Pomoč in nasveti » USB TV kartica priklop= izklop elektrike
USB TV kartica priklop= izklop elektrike
UNIVERZUM ::
Kartica
Težava je v tem, da priklopljena na antenski kabel ob stiku z usb priklopom vrže ven elektriko za celotno stanovanje (moram vklopit nazaj na stikalu v omarici z varovalkami). Če jo priklopim samo s priloženo antenco, te težave ni.
TV kabel imamo od soseda, da se ne postavlja XY anten na streho. Klasični tv brez tistega digi vmesnika (ne LCD ali plazma) deluje brez težav.
Ker sem predvideval, da bi lahko bil kriv TV sem antenski kabel izklopil iz TV, pa se je zgodba ponovila.
Sedaj mi je zmanjkalo idej kaj bi lahko bilo narobe.
Težava je v tem, da priklopljena na antenski kabel ob stiku z usb priklopom vrže ven elektriko za celotno stanovanje (moram vklopit nazaj na stikalu v omarici z varovalkami). Če jo priklopim samo s priloženo antenco, te težave ni.
TV kabel imamo od soseda, da se ne postavlja XY anten na streho. Klasični tv brez tistega digi vmesnika (ne LCD ali plazma) deluje brez težav.
Ker sem predvideval, da bi lahko bil kriv TV sem antenski kabel izklopil iz TV, pa se je zgodba ponovila.
Sedaj mi je zmanjkalo idej kaj bi lahko bilo narobe.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Če pri sosedu vrže ven nebi vedel, ker jih ni doma.
Tomi, bom rekel sosedu da pogleda kje bi lahko bila težava, a da bi pa sam rešil pa ne gre? Doma imam namreč nek ojačevalec od iskre za signal, ki pa ga moram vključit v el vtičnico.
Tomi, bom rekel sosedu da pogleda kje bi lahko bila težava, a da bi pa sam rešil pa ne gre? Doma imam namreč nek ojačevalec od iskre za signal, ki pa ga moram vključit v el vtičnico.
...:TOMI:... ::
Predlagam, da sosed dol vrže vse te antene. Danes potrebuješ samo eno anteno, ponavadi tudi ojačevalnika ne potrebuješ; samo kabel, konektorje in anteno.
Lahko pa ima sosed napajalnik in delilnik, ki je zanič ter spušča napajalno napetost na ozemljitev, oklop.
Kupi si Iskra P2845, idealna antena. Dobiš jo tudi z vgrajenim ojačevalcem, če imaš slab signal. Od kod si?
Lahko pa ima sosed napajalnik in delilnik, ki je zanič ter spušča napajalno napetost na ozemljitev, oklop.
Kupi si Iskra P2845, idealna antena. Dobiš jo tudi z vgrajenim ojačevalcem, če imaš slab signal. Od kod si?
Tomi
Samo nisem ziher da bom lovil več kot teh 9 programov kolikor jih ujame ta mini antenca, ki je priložena kartici. Oddajnik je oddaljen kakšen km zračne linije.
Nisem štel, ker sem ter tja kakšen manjka, ampak pridem do 35, potem pa naprej samo sneženje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z elektriko oz. antenoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2383 (1738) | andromedar |
» | Kabli inducirajo motnje na HDTVOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2286 (1802) | iank |
» | LCD TV - 15m od vira signala. Kabli? Ojacevalec?Oddelek: Zvok in slika | 5184 (4863) | J.McLane |
» | Brum na TV-ju?Oddelek: Zvok in slika | 3540 (2965) | pile81 |
» | ADSL in nevihtaOddelek: Strojna oprema | 3476 (2404) | krho |