» »

skupina na FB in zaslužek z njo ?

skupina na FB in zaslužek z njo ?

#000000 ::

To ni tema glede zaslužka na internetu, kliknaje reklam ipd.

Gre za nekaj drugega, kolega ima skupino na FB in cca 2800-3200 članov (raalno je številka nekje vmes ker stalno varira) No uglavnem sem mu reku ej koji ti je K.... po cele dneve previsiš na tem FB še vmes ko me kličeš ti piskajo sporočila :) no hotu sem mu rečt da je to nenormalno sploh za njegova leta cca 40-45. In mi pravi ejga jest s tem služim denar, zato sem skoz gor, na vprašanje kolk od oka to znese mesečno pa mi je reku cifro skor 4000 evrov mesečno, seveda jest temu ne verjamem in on pravi OK pa nič. sej ti ni treba, a sem mu reku da se bom pozanimal, ker ne enostavno ne verjamem v to cifro, če bi reku 100-200 evrov mesečno bi reko OK. če jih tolk nujno rabiš razumem celodnevno visenje tam gor, ampak jih ne rabi, zato imam občutek da je čist not padu in je že bolestno zasvojen.

No zdej pa me zanima če je to sploh možno, naj povem da njegova skupina ni nič tehnične-stroke, niti ne prodajajo ničesar, ali se bavijo s čim kar bi lahko prinselo denar, v smislu kot nekatere skupine o zeleni energiji, biomasi ipd.

Aja še to, baje je od objave plačan ne spomnim se kolk točno je rekel, ampak zelo malo, je pa res da je teh objav tam ogromno in skupina je kar obiskana.

No naj me kdo razsvetli kako je s tem, jaz kot pravim ne verjamem da je možno na tak način zaslužit več kot 100-200 evrov mesečno.
  • spremenilo: #000000 ()

Hayabusa ::

Naj ti pokaže FB ček/nakazilo za zadnjih 6 mesecev.

Marat ::

Da se zaslužit če naprej preprodajaš email naslove (ki jih vzameš naivnim fejstbukovcem).

Gladi ::

Enostavno rečeno je to bullshit.

Gandalfar ::

Ocitno kaksen advertiser skozi promoted posts, samo pomojem premalo clanov za resno konverzijo.

figula ::

Lahko izvaja SMM za kakšno firmo. Ampak pri vsoti, ki ti jo je povedal, bi moral skrbeti za veliko več kot le eno FB stran in en produkt.

#000000 ::

No sej se mi je zdelo da je to samo izgovor, da upraviči visenje na FB cele dneve dobesedno, sicer se me ne tiče kaj kdo počne s svojim časom, ampak ko mu omenim "momak ti si ozbiljno oboleo" se brani na vse možne finte :) tko da bo ta o zaslužku tudi lovska, na žalost.

blackbfm ::

Nekaj 10e bi se verjetno dalo potegnit, ce ti stranka placa recimo 5e na objavo in da imas par takih. Sicer pa 2000 ljudi ni neka baza, sploh taka ko ni nic konkretnega zadaj, produkta ali storitve in je nek brezvezen genericen page...taki vsecki so precej ne-kvalitetni.

Yohan del Sud ::

20 eur ti dam, če lahko zrihtaš, da tej skupini pošlješ moj spam (ni za viagro ali kaj podobnega). Če imaš 200 takih strank na mesec, se že nabere 4000.
www.strancar.com

blackbfm ::

sej 200 takih strank nimaš..poleg tega bi folk po hitrem postopku začel kenslat stran, če bi jih floodal z objavami

Yohan del Sud ::

Točno to hočem povedat. Meni osebno je ta, recimo ji baza, vredna toliko za enkratno storitev. In to je moja ponudba. Koliko je drugim, ni moj problem. Tudi sam dvomim, da ima 200 takih ponudb. Po moje je edina. Zna pa bit, da bo kdo ponudil kaj več.
www.strancar.com

Yacked2 ::

Trgovanje z podatki (emaili za spammanje), reklama za kakšno podjetje, sicer pa dvomim da je številka tako visoka
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

vorantz ::

mogoče ma več skupin?

marS ::

2-4K je zelo majhna skupina. Ne vem sicer za kaj točno gre ma to je malo. Razen če ni zelo usmerjeno, aka zbiralci hišk polžev :))
če ima več skupin (100?200?)...mogoče...
...no more heroes...
https://ilbis.com/

#000000 ::

Ima več skupin, samo ta je največja ostale so tam po par 100 članov, večinoma izhajajo iz te ki je največja, vem da ne prodaja nič niti ne spama kakšnih reklam, niti ne prodaja e naslovov dalje.

Uglavnem se mi j zdelo da je bullšit, kot sem omenil že na začetku, sem ap pogruntal zakaj jih ima :)
pač lažji stik z osamljenimi ženskami, al se snašao :)

Phantomeye ::

Veš kaj je pa meni bolj nenormalno? Da se vtikuješ v njegovo življenje. What the hell, človek? A komu škoduje? Je njegovo življenje ogroženo? Če je odgovor na oboje 'ne', potem ga pusti pri miru.

#000000 ::

Sej se jest ne vtikam nikamor, ampak mi gre na K. ker me pokliče, ejga neki te nucam prid kej naokol, ko pridem tja vedno čakam k budala da odbrenka FB in pol mi hoče razložit zakaj me nuca, vmes pa skoz brenka FB in traja da pove tud po eno uro, in ravno ko ga hočem sterat v 3pm, se šele ustavi in pove za kaj gre, uglavnem mene ne moti če je 24/7 na FB. moti me samo takrat ko sem moram prit tja, zadnjič sem mu omenil da naj vsaj ko me pokliče tja in si vzamem čas da pridem, malo ustavi konje, da ne bom k bebec čakal, pa je rekel ej kolega s tem jest kr dobr služim zato sem tolk gor.

No zdej smo oz. ste pogruntal da to ne more držat vode in to je to, zame zadeva končana.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Facebook izvajal raziskavo na uporabnikih, ki tega niso vedeli

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
2410618 (7114) Iatromantis
»

Štiri in pol leta zapora za nemškega upravitelja kino.to (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
8621568 (19535) Gregor P
»

Facebook zmanjšal količino podatkov, ki jih posredujejo uporabnikom

Oddelek: Novice / Zasebnost
4619392 (16469) cegu
»

Kanadski ISP-ji poročajo o uspehu "three-strikes" opozoril, hujši ukrepi nepotrebni (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
6420596 (19081) Mehmed
»

Četudi ga ne uporabljate, Facebook pozna vaše prijatelje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
18550853 (44391) BaToCarx

Več podobnih tem