Forum » Loža » Mestno redarstvo
Mestno redarstvo
jalovec09 ::
Sem nekajkrat videl po TV-ju, kako slikajo nek avto, ko je napačno parkiral, kaj potem lahko tud nek za grmom stoji pa slika avte k delajo prekršek al te morajo ustvat oz., če imajo sploh to pravico počet.
korenje3 ::
slikajo kot dokazno gradivo v primeru pritožbe ipd...
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
To vem, da slikajo za dokaz, če narobe parkiraš, kaj pa lovljenje prekrškarjev izza ˝grma˝ s fotoaparatom. Napačna smer vožnje, nepravilno obračanje....
Da ti izrečejo kazen te morajo obvezno ustavit al kaj?
Da ti izrečejo kazen te morajo obvezno ustavit al kaj?
Imamo mi občinskega skoraj vsak dan stoji, če pripelješ 61km/h ti pošljejo položnico, domačini oz. tisti, ki se redno vozimo na relaciji ga vidmo že od daleč, ker smo vajen in vedno so na različnih poznanih lokacijah.
Sprašujem o fotografiranju s fotoaparatom, če je že kdo dobil kazen.
Sprašujem o fotografiranju s fotoaparatom, če je že kdo dobil kazen.
St235 ::
Ne, fotografirat avtomobile kar tako tja v tri dni ne morejo. Načeloma velja, da je potrebno kršitelja kaznovat pri samem prekršku, razen če iz objektivnih razlogov to ni mogoče (stacionarni radarji, nepravilno parkiranje). Da bi redar/policaj sedel v grmu in slikal kar vse prekrške in potem po pošti pošiljal položnice ne gre.
Lahko pa je fotografija/videoposnetek (provista) del postopka.
Lahko pa je fotografija/videoposnetek (provista) del postopka.
Tomi ::
Potreboval bi posnetek strani oz. seznam odpeljanih vozil za današnji dan, 9.5.2013 med 9. in cca 11. uro s te povezave. Google posnetka nima, imam kakšno drugo možnost?
metrodusa.blogspot.com
sorry, šele zdaj sem datum pogledal, sem samo uro videl. Google ima tudi samo za ob 1h zjutraj.
Mogče ti bo tole bolj v korist:
http://www.searchengineshowdown.com/oth...
Če imaš srečo je kateri od naptetih searchov shrani cache točno tkarat ko ti rabiš.
http://www.searchengineshowdown.com/oth...
Če imaš srečo je kateri od naptetih searchov shrani cache točno tkarat ko ti rabiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo mi je preluknjal pnevmatike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22138 (16073) | nevone |
» | Klical pajka že drugič za policijsko vozilo, a ni prispel (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13287 (10643) | Dr_M |
⊘ | Nujno redarstvo ,pajek odpelu avtoOddelek: Loža | 2182 (2019) | Gandalfar |
» | Napačna registracija na plačilnem nalogu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13359 (10889) | enadvatri |
» | Kazen prehitra vožnja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32824 (31597) | jrtjtejtt |