Forum » Zvok in slika » PRO/E
PRO/E
Blue3D ::
Takole nabavil sem si PRO/E 2001 i2 na cdju na moji stari
zanesljivi 166 je sel instalirati namrec je kak bi lahko reko
"testna" verzija. Sedaj ko mam nov komp pa ne gre instalirati se bom ze pogruntal .... vprasanje casa.
Kdo je ze delal s tem programom vem da se ga je tezko nauciti a vendar imam voljo da obvladam vsaj malo osnove, zato tudi potrebujem knjigo kako mi lahko priporocate ?
lp
zanesljivi 166 je sel instalirati namrec je kak bi lahko reko
"testna" verzija. Sedaj ko mam nov komp pa ne gre instalirati se bom ze pogruntal .... vprasanje casa.
Kdo je ze delal s tem programom vem da se ga je tezko nauciti a vendar imam voljo da obvladam vsaj malo osnove, zato tudi potrebujem knjigo kako mi lahko priporocate ?
lp
bastadu ::
Domneva, da imaš samo 1 CD (ali se motim?). Cela verzija je na 4ih CDih in imaš na 2CDjih samo pomoč... dost pomoči... čo boš obvladal to, mislim da boš imel kar dosti.
Jaz i9mam tudi zdajle problem, in sicer odkar sem si nabavu nov disk, sploh ne morem zagnati Pro/Eja, pa nevem zakaj... Vse lepo instaliram, ga hočem zagnati in potem nič, nobenga errora, nič... Fora je v tem, da je isti CD prej delu... suxx
Jaz i9mam tudi zdajle problem, in sicer odkar sem si nabavu nov disk, sploh ne morem zagnati Pro/Eja, pa nevem zakaj... Vse lepo instaliram, ga hočem zagnati in potem nič, nobenga errora, nič... Fora je v tem, da je isti CD prej delu... suxx
mazzo ::
Jz sicer ne uporabljam PRO/E, ampak Unigraphics,ampak vem da se fuuuulllll velik tutorialev najde na netu in so narejeni v obliki ene naloge (npr. narisi stojalo za sveco) potem te pa navodila vodijo (vse, kam klikni, zakaj,... res zelo enostavno).
Sam v Googlu napisi PRO/E+tutorial pa bo!
Upam da sm kej pomagu.
Sam v Googlu napisi PRO/E+tutorial pa bo!
Upam da sm kej pomagu.
Pogledam ga, poduham, izpijem in pobruham!
Meni isto noce pa noce instalirati mam na enem cdji ni pa helpa gor.... za instalacijo pa sem si moral instalirati mrezno kartico da se kao registriga server locked. bom porocal ce bo sel instalirati
mazzo ja nosilec za sveco se ze da narisati samo je problem da to ni modeliranje ampak konstruiranje kar dosti bolj zajebano......
no bomo vidli
mazzo ja nosilec za sveco se ze da narisati samo je problem da to ni modeliranje ampak konstruiranje kar dosti bolj zajebano......
no bomo vidli
Saj verzija 2000i^2 ja ne zahteva mrežne??? Mrežno vem da je zahtevala v20.0 v win9x, w NT pa si sam en fajl skopiru in ustvaru navidezno mrežno...
to je kao da se registriras....
daj mi prosim poslji prog za navidezno mrezno ...da probam
aja mama 2000 i 2
daj mi prosim poslji prog za navidezno mrezno ...da probam
aja mama 2000 i 2
Ni program ampak en *.dll fajl, ko ga morš v \system32 folder skopirat... sam neverjamem da bo delal z 2000i^2.
mogoce je tudi krivo da sem prej imel instalirano na win98
zdaj pa sem proal na win2000
bom juri probal na 98 piknit
lets see
zdaj pa sem proal na win2000
bom juri probal na 98 piknit
lets see
dizel ::
bastadu: pa vic je v tem, da sem jst to foro že tud slišu od kolega, da je PRO/E inštaliru, in je vse delal OK, pol je pa formatiru disk, pa kr naenkrat inštalacija z istega CD-ja več ne dela, inštalira se, sam ne morš ga zalaufat. Hmmm...a je možn, da bi mogu formatirat s kakšno dodatno komando format c:/mbr (al neki podobnga)?????? Kdo bi vedel...
Čuj dizel, nebi reku, da je kej v zvezi s formatiranjem. Jst sem večkrat vmes formatiru, pa je blo vseen OK. Pol sem pa disk zameju, zej pa sere... nevem no. Bom še probu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična za SolidworksOddelek: Strojna oprema | 3234 (2533) | Icematxyz |
» | PRO/ENGINEEROddelek: Programska oprema | 4388 (3603) | Loki |
» | V čem je fora opcije "združljivost" v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2383 (1782) | DMouse |
» | cad/cam računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1625 (1359) | Blue3D |
» | Problem pri zagonu PTC CDRS 2000i^2?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1024 (944) | bastadu |