Forum » Mobilne tehnologije » Poceni Android telefon za ženo
Poceni Android telefon za ženo
Mavrik ::
Kitkat na takem dreku tudi ne bo dobro tekel. Moraš res sovražiti svojo ženo da ji privoščiš izkušnjo ščiš Androida namesto da bi še malo našparal do Moto G :/
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
hojnikb ::
Kitkat na takem dreku tudi ne bo dobro tekel. Moraš res sovražiti svojo ženo da ji privoščiš izkušnjo ščiš Androida namesto da bi še malo našparal do Moto G :/
ali vsaj moto e..
#brezpodpisa
GeForce ::
Napram tem vašim no name kitajcem in brand name Huaweiem, je sicer muzejski primerek Samsunga Nexus S z Cyanogenmodom še vedno top. Če ga ne zafilaš z aplikacijami in ga overclockaš na 1.32GHz deluje dokaj solidno tudi za današnje čase.
Sicer pa kot že rečeno....raje ji privošči Moto E oz Moto G.
Sicer pa kot že rečeno....raje ji privošči Moto E oz Moto G.
urosz ::
Mati kupuje telefon.. Kaj je best-buy za 200€? Pogoja sta Android in nakup v prosti prodaji v Sloveniji (ne me vprašat zakaj). Će bi bilo pomoje, bi vzela Lumio 520, ampak mislim, da je ne bo mogoče prepričat.
FlyingBee ::
eno leto je že od tega, me prav zanima ali mu še dela, telefon namreč .-)
moto g iz kake slovenske online trgovine
ja, sam res, kje pa jih prodajajo?
drugače pa imaš kar izbire http://www.bigbang.si/pametni-gsm-telef...
Desire 310 ali pa kaj podobnega pod 200 EUR od prestigia ali LG-ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
klinker ::
Za 200€ bi dandanes mogu ze rabljen Nexus 4 dobit.
Raje kot pa neka nova XY jajca v tem razredu.
hojnikb ::
Za 200€ bi dandanes mogu ze rabljen Nexus 4 dobit.
moto g je daleč od jajce.
#brezpodpisa
al1976 ::
sel iz HTC desire in Samsung s3 na Moto G in lahko samo potrdim da je vredna nakupa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: al1976 ()
kos1 ::
na Pandawill sem vzel Doogee Valencia DG800, skupaj z dajatvami 100€.
Deluje zelo tekoce, kolega ima nekega Samsunga in se samo cudi..tako, da je se on narocil enega .
Lahko pa izberes tudi Cubot 90 ali 99, Efox dobis tudi iz Nemcije, ali pa celo kaksen Xiaomi.
Deluje zelo tekoce, kolega ima nekega Samsunga in se samo cudi..tako, da je se on narocil enega .
Lahko pa izberes tudi Cubot 90 ali 99, Efox dobis tudi iz Nemcije, ali pa celo kaksen Xiaomi.
1krat ::
Jaz pa sem nabavil za ženo tega Tengda Z2 http://www.fastcardtech.com/goods.php?u...
Je full odziven z dobrim fotoaparatom, SLO jezik (je včasih problem, ker ga ni)
MT6592 Octa-Core 1.7Hz
GPU: Mali-450 MP
ROM 8GB
RAM 2GB
HD 1280 x 720
GPS
...
sedaj je zelo zadovoljna, kar pomeni da sem tudi jaz zadovoljen :)
Je full odziven z dobrim fotoaparatom, SLO jezik (je včasih problem, ker ga ni)
MT6592 Octa-Core 1.7Hz
GPU: Mali-450 MP
ROM 8GB
RAM 2GB
HD 1280 x 720
GPS
...
sedaj je zelo zadovoljna, kar pomeni da sem tudi jaz zadovoljen :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 527914 (24224) | Leko |
» | Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23445 (12293) | boris82 |
» | Kateri telefon za žensko cena telefona do 200€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37335 (34093) | Ghost7 |
» | Kateri telefon mi priporočate do 150€? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23686 (19490) | hojnikb |