Forum » Programska oprema » Program za tiskana vezja
Program za tiskana vezja
Zoidberg ::
Ali poznate kakšen program da bi narisal tiskano vezje ga stiskal in nato zjedkal.
LP Zoidberg
LP Zoidberg
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
sash ::
kaj pa uporabit za simulacijo (tako analognega kot digitalnega dela)
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
|Luka| ::
Za moje potrebe je se zmeri EWB, sicer ma pa tudi Protel zelo dober simulator, sam mislm da je kr kompliciran
Brane2 ::
Poskusi AutotraxEDA
STvar bi znala delati IN JE ZASTONJ !
To je program, ki smo ga delili na zadnji CDjki. No od takrat je napredoval za kar nekaj verzij. Tip ga stalno razvija in izpopolnjuje. Mislim pa, da hočejo novejše verzije najmanj WIn200o ali XP okolje. Autor pravi, da so grafične rutine v Win98 crap in da se ne bo več zaj* s tem...
STvar bi znala delati IN JE ZASTONJ !
To je program, ki smo ga delili na zadnji CDjki. No od takrat je napredoval za kar nekaj verzij. Tip ga stalno razvija in izpopolnjuje. Mislim pa, da hočejo novejše verzije najmanj WIn200o ali XP okolje. Autor pravi, da so grafične rutine v Win98 crap in da se ne bo več zaj* s tem...
Blisk ::
Od vseh naštetih programov sem bil najbolj navdušen nad Protelom, ki ga uporabljajo tudi v profesionalne namene.
Ko ga mal naštudiraš, je to odličen program.
Ko ga mal naštudiraš, je to odličen program.
Zoidberg ::
No Protel sem probal pa je zelo težek za uporabo.
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
Blisk ::
Sploh ne, mal si preber navodila, pa mal probi, pa bo čist enostavn.
Sploh če si uporabljal TANGO, pol je približno enak.
Res ma miljon funkcij, ki jih nikol ne boš uporabljal, ampak, ko spoznaš osnove, je pa res dober program.
Sploh če si uporabljal TANGO, pol je približno enak.
Res ma miljon funkcij, ki jih nikol ne boš uporabljal, ampak, ko spoznaš osnove, je pa res dober program.
Res je. Protel Rules them all
Tiste shemice ki sem jih postal na forumu, so narejene v Protelu DXP BTW...
Tiste shemice ki sem jih postal na forumu, so narejene v Protelu DXP BTW...
MadMax ::
Kako pa je z kompatibilnostjo datotek v različnih programih?
btw: pozna kdo Accel EDA 14 ? Mnenja?
btw: pozna kdo Accel EDA 14 ? Mnenja?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
V zadnji cifri revije je članek o Accel EDA 14.
AFAIK Protel DXP importira Accelove datoteke...
AFAIK Protel DXP importira Accelove datoteke...
MadMax ::
Hmmm...
Ker nisem ravno na tekočem: se pravi, da je Accel EDA 14 predhodnik P-CAD 2002, star slabih 5 let?
Ker nisem ravno na tekočem: se pravi, da je Accel EDA 14 predhodnik P-CAD 2002, star slabih 5 let?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Sorry. Tud jaz sem malo zarjavel v teh stvareh.
V prjšnji številki smo imeli krajši članek o Accel EDA PCAD 2002
Accel EDA je bil do par let nazaj edina Accelova ponudba. Nato pa so kupili PCAD. Po Borgovsko so jih anihilirali in taboljše stvari iz PCADa so integrirali v Accel EDA. Seveda so to izboljšano izvedenko posebej poimenovali in zaračunali -Accel EDA PCAD.
Do nedavnega je bilo tako da je navaden Accel EDA "light" verzija PCAD-a.
Čeprav je med meni znanim folkom dominiral Protel, je CadCam, ki je zastopnik za Protel in Accel za Slovenijo in Hrvaško forsiral Accel.
Nato pa se je Protelu strgalo in je kupil celotnega Accela, tako ket je slednji kupil pred leti PCAD. Sicer Accel EDA PCAD niso ukinili, in zaenkrat še posebej razvijajo obe liniji, vendar se bosta v naslednji generaciji zlili v eno-naslednji Protel. Protel DXP že kaže prve znake tega....
V prjšnji številki smo imeli krajši članek o Accel EDA PCAD 2002
Accel EDA je bil do par let nazaj edina Accelova ponudba. Nato pa so kupili PCAD. Po Borgovsko so jih anihilirali in taboljše stvari iz PCADa so integrirali v Accel EDA. Seveda so to izboljšano izvedenko posebej poimenovali in zaračunali -Accel EDA PCAD.
Do nedavnega je bilo tako da je navaden Accel EDA "light" verzija PCAD-a.
Čeprav je med meni znanim folkom dominiral Protel, je CadCam, ki je zastopnik za Protel in Accel za Slovenijo in Hrvaško forsiral Accel.
Nato pa se je Protelu strgalo in je kupil celotnega Accela, tako ket je slednji kupil pred leti PCAD. Sicer Accel EDA PCAD niso ukinili, in zaenkrat še posebej razvijajo obe liniji, vendar se bosta v naslednji generaciji zlili v eno-naslednji Protel. Protel DXP že kaže prve znake tega....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux je počasnejši od Windows (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24247 (13862) | Brane2 |
» | Programi za risanje TIV (DXP 2004)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2357 (2250) | Brane2 |
» | kateri program za risanje vezijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3736 (3453) | Brane2 |
» | program za risanje tiskanih vezijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6558 (6313) | madviper |
» | tango za windowseOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1650 (1422) | Lisko |