Forum » Omrežja in internet » Štekanje miške pri brskanju
Štekanje miške pri brskanju
tonccy ::
Žijo!
Imam eno čudno težavo: ko odprem poljubno internetno stran, moram vedno počakat 3-10 sekund, da lahko brskam naprej. Miškin kazalec enostavno kaže puščico namesto dlani s kazalcem. Po nekaj sekundah povezava postane aktivna in z miško lahko kliknem nanjo.
Delam na XP-jih, uporabljam Chrome. Enako se mi sicer dogaja tudi pri IE. Oba sem tudi na novo naložil. Kakor tudi flash player in Java.
Avast Pro, Windows essential in Malewarebytes ne najdejo ničesar.
Vse ostalo kar ni internet (outlook, excel, word...)dela normalno.
LP in hvala.
Imam eno čudno težavo: ko odprem poljubno internetno stran, moram vedno počakat 3-10 sekund, da lahko brskam naprej. Miškin kazalec enostavno kaže puščico namesto dlani s kazalcem. Po nekaj sekundah povezava postane aktivna in z miško lahko kliknem nanjo.
Delam na XP-jih, uporabljam Chrome. Enako se mi sicer dogaja tudi pri IE. Oba sem tudi na novo naložil. Kakor tudi flash player in Java.
Avast Pro, Windows essential in Malewarebytes ne najdejo ničesar.
Vse ostalo kar ni internet (outlook, excel, word...)dela normalno.
LP in hvala.
Hayabusa ::
Bootaj v safe mode w network support in tam testiraj
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=co...
Če še vedno šteka ima HW težavo.
Prestaviš miško v drug usb port ?
Imaš wifi miško ?
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=co...
Če še vedno šteka ima HW težavo.
Prestaviš miško v drug usb port ?
Imaš wifi miško ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Bakunin ::
v chrome nastavitvah [ config::fLags ali kaj je ze to tam] nastavi da strani ne morejo spreminjati miskinega kazalca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC zablokira med skeniranjem diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 938 (711) | mulc007 |
» | miška za pisarniško deloOddelek: Kaj kupiti | 2801 (2137) | jizzer |
» | Levičarji in miškeOddelek: Loža | 1974 (1413) | s51as |
» | Vprašanje glede monitora in miškeOddelek: Zvok in slika | 1254 (1174) | Compufreek |
» | Desnicar prisiljen v uporabo miske za leveOddelek: Kaj kupiti | 1679 (1239) | ;-) |