Forum » Zvok in slika » Upgrade TVja in "snowflakes"
Upgrade TVja in "snowflakes"
drejc87 ::
Živjo,
ker vidim, da je forum zelo uporaben, bom še tule povprašal glede tega "problema".
Na TVju LCD Philips 42PF9731D/10 imam ob predvajanju preko WD Live playera (priklop preko HDMI) bele pikice na ekranu (vidijo se le od blizu če bolj pogledaš). Te pikice se imenujejo tudi "snowflakes" in letijo sem ter tja in niso nikoli na istem mestu.
Sem pisal na Philips in ni odgovora. Na njihovi strani sem prebral, da je potrebno:
- zamenjat za kraj HDMI kabel (probal, brez učinka)
- potrebno je uporabiti drugi HDMI vhod na TVju (probal, brez učinka)
- ali priklop preko YPBPR kablov (nisem probal, ker želim imeti preko HDMI)
Če pa predvajam npr. DVD z dvd playera tega ni, isto če gledam tv preko T-2.
Glede update software oz. firmware...Delal sem vse po navodilih in mi nekako ne prepozna USB ključka.
Prebiral sem tudi tuje forume in piše, da bi moral biti USB ključek formatiran v FAT in ne FAT32, kot je navedeno na Philipsovi strani.
Probal sem z tremimi različnimi ključki, probal sem, da so bili formatirani v FAT in tudi v FAT32.
Probal sem tudi, da mi ročno najde USB (firmware) in ga ne najde.
Hvala!
ker vidim, da je forum zelo uporaben, bom še tule povprašal glede tega "problema".
Na TVju LCD Philips 42PF9731D/10 imam ob predvajanju preko WD Live playera (priklop preko HDMI) bele pikice na ekranu (vidijo se le od blizu če bolj pogledaš). Te pikice se imenujejo tudi "snowflakes" in letijo sem ter tja in niso nikoli na istem mestu.
Sem pisal na Philips in ni odgovora. Na njihovi strani sem prebral, da je potrebno:
- zamenjat za kraj HDMI kabel (probal, brez učinka)
- potrebno je uporabiti drugi HDMI vhod na TVju (probal, brez učinka)
- ali priklop preko YPBPR kablov (nisem probal, ker želim imeti preko HDMI)
Če pa predvajam npr. DVD z dvd playera tega ni, isto če gledam tv preko T-2.
Glede update software oz. firmware...Delal sem vse po navodilih in mi nekako ne prepozna USB ključka.
Prebiral sem tudi tuje forume in piše, da bi moral biti USB ključek formatiran v FAT in ne FAT32, kot je navedeno na Philipsovi strani.
Probal sem z tremimi različnimi ključki, probal sem, da so bili formatirani v FAT in tudi v FAT32.
Probal sem tudi, da mi ročno najde USB (firmware) in ga ne najde.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri TV omogoča snemanje na USB ključek?Oddelek: Zvok in slika | 8650 (4075) | OmegaBlue |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11805 (9710) | Toros |
» | exFAT particija na hdd diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1560) | RejZoR |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20102 (12682) | filipc |
» | Inštaliranje Windows7 iz usbOddelek: Pomoč in nasveti | 3955 (3512) | king67 |