Forum » Zvok in slika » podnapisi na tvju problem...kater program...
podnapisi na tvju problem...kater program...
seljo ::
Živjo imam philips lcd tv z usb vhodom...podnapisi seveda ne delujejo. Prebral sem praktično cel google in našel kar nekaj programov kjer lahko v film zapečeš podnapise, ampak mi nobeden ni deloval...
zanima me ali obstaja enostaven program da, samo izberes film, potem izberes podnapise in das BURN:) oz convert ali kar koli že, pa počakam 10min in so podnapisi lepo v filmu, da bom lahko gledal na TVju.
Se pravi ali se da v divx oz avi format filma lepo srt podnapis in da je zadeva narejena relativno hitro, ter lepo deluje na shitty philips tvju.
hvala za odgovor že vnaprej.
zanima me ali obstaja enostaven program da, samo izberes film, potem izberes podnapise in das BURN:) oz convert ali kar koli že, pa počakam 10min in so podnapisi lepo v filmu, da bom lahko gledal na TVju.
Se pravi ali se da v divx oz avi format filma lepo srt podnapis in da je zadeva narejena relativno hitro, ter lepo deluje na shitty philips tvju.
hvala za odgovor že vnaprej.
u zivotu sve se vraca sve se placa
RutS ::
hvala za ideje, meni bi tudi to prišlo prav, saj mi tv ne podpira podnapisov!
Ja Han in astras, zakaj bi pa kupoval ne vem kašne komponente, če se lahko s progarmom tik tak naredi....
Ja Han in astras, zakaj bi pa kupoval ne vem kašne komponente, če se lahko s progarmom tik tak naredi....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RutS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol Box-a Media CenterOddelek: Omrežja in internet | 6663 (3557) | moat |
» | TelevizorOddelek: Zvok in slika | 1359 (1116) | FusionPanda |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57502 (49393) | Lupin |
» | Nakup lcd tvjaOddelek: Kaj kupiti | 1645 (1084) | popster |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8303 (7807) | ta_ki_tke |