Forum » Programiranje » [PHP/mysql] login problem
[PHP/mysql] login problem
Elemen_T ::
Živjo,
imam težavo s prijavljanjem v bazo/backend (custom skripta), problem nastaja samo na določenih računalnikih, doma na treh različnih računalnikih ne morem simulirat napake, ampak stranki se stalno dogaja težava, da se poskuša prijaviti, pa se login stran samo osveži, ali pa je naprimer znotraj administracije potrebno dvakrat klikniti določen link, da se zadeva uspešno prikaže. Čudno v glavnem...error log je prazen, sem skoraj prepričan, da ni problem v aplikaciji ampak nekje drugje.
Je že kdo imel kakšno podobno težavo?
imam težavo s prijavljanjem v bazo/backend (custom skripta), problem nastaja samo na določenih računalnikih, doma na treh različnih računalnikih ne morem simulirat napake, ampak stranki se stalno dogaja težava, da se poskuša prijaviti, pa se login stran samo osveži, ali pa je naprimer znotraj administracije potrebno dvakrat klikniti določen link, da se zadeva uspešno prikaže. Čudno v glavnem...error log je prazen, sem skoraj prepričan, da ni problem v aplikaciji ampak nekje drugje.
Je že kdo imel kakšno podobno težavo?
- spremenil: Elemen_T ()
Elemen_T ::
Sem tudi sam najprej pomislil na to...
Kaj pa povzročilo problem? Uporabniki so do strani dostopali tako preko www.naslov.com kot tudi naslov.com, htaccess sem zdaj nastavil tako, da se vedno prikaže z WWW, and the problem is gone.
Kaj pa povzročilo problem? Uporabniki so do strani dostopali tako preko www.naslov.com kot tudi naslov.com, htaccess sem zdaj nastavil tako, da se vedno prikaže z WWW, and the problem is gone.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35961 (21065) | Veron |
» | Izšla Opera 10.60 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22448 (19139) | Jst |
» | Internet v studentskem domu po eni uri neha delatiOddelek: Omrežja in internet | 1741 (1426) | Ashrack |
» | "Umiranje" digitalnih kamer/fotoaparatov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14702 (7255) | Dr_M |
» | Iz Appla nič novega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9161 (7186) | bluefish |