Forum » Pomoč in nasveti » pc igre delajo v slow motionu.
pc igre delajo v slow motionu.
neskiq ::
Pred pol leta sem dobil nov računalnik in ga dal prijatelju da je nanj naložil windows 7. Ko sem ga dobil nazaj v uporabo sem inštaliral nanj pc igre. In sicer Modern warfare 2 in pa Fifa 12. Inštalacija in gibanje po meniju igre je brez problema, problem pa je ko hočem začeti igrat potem mi pa vse dela s polovično hitrostjo. Sem pogledal če ima računalnik preslabe specifikacije pa sploh ni to ( vsaj po mojem mnenju ne).
Kasneje sem probal še igro madden nfl 2004. Tam mi pa dela vse brez problemov z normalno hitrostjo.
Kasneje sem probal še igro madden nfl 2004. Tam mi pa dela vse brez problemov z normalno hitrostjo.
neskiq ::
približno takole mi dela
ima kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe?
ima kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: neskiq ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 32909 (14516) | Kayzon |
| » | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14732 (7471) | AC_DC |
| » | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 12290 (10195) | Toros |
| » | Računalnik v garanciji, vendar ga ne popravijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6769 (4799) | wechta |
| » | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 10967 (6942) | Tilen |