Forum » Pomoč in nasveti » Problem prostor na disku
Problem prostor na disku
integral15 ::
Zdravo imam en problem in sicer imam ssd pogon 60gb in nimam velik programov ostalo mi je se 10gb prostora no problem sledi ze vec kot pov leta kar imam ssd je skos okol 10gb prostora praznega v tem tednu se je zacel ta prostor zmanjsevati vsak dan postopoma pa nisem nic novega nalozu no updejtov sem drajverje za graficno pa firefox se mi je updejtov to je blo vse ampka to ni nic novega to delam skos ostalo mi je samo se 3.7gb nvm kam so sli ostali 7gb oba programa nista tolk velika. Obstaja kak program za ciscenje nesnage ?
LenartB ::
Snemi si program CClenaer, program bo sam preiskal sistem in predlagal stvari za izbris.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novega prenosika POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1795 (1391) | shadeX |
» | Samsung pripravlja 3D pomnilnik: V-NAND (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 20144 (17479) | hojnikb |
» | windows 7 - posodobitve so mi zapolnile diskOddelek: Pomoč in nasveti | 762 (592) | Matev |
» | Intel X25-X (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Procesorji | 11395 (8662) | lopov |
» | Prenosnik, kje je prazen prostor na disku!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1169 (963) | Realman |