» »

Razdelilec za slušalke

Razdelilec za slušalke

Goran231 ::

Pozdravljeni.

Pred kratkim sem kupil slušalke Razer Electra in kot izgleda sem spregledal da potrebujem neke vrste razdelilec če želim uporabljati mikrofon na slušalkah.
Zanima me če kdo od vas slučajno ve kje kaj takega dobiti. Sam sem že poskusil poiskati, vendar sem vedno dobil ravno obratno od tega kar sem iskal.
Torej jaz potrebujem razdelilec kot je v dodani sliki, le da imam 1x ženski in 2x moški izhod.

TehDucky ::

Sepravi ti bi to rabil ?

http://www.amazon.com/StarTech-MUYHSFMM...

Lahko se pa še sam malo poigraš z googlom, iskal sem pod "headset microphone splitter", pač prvo kar mi je na pamet prišlo.

Veliko sreče

Prav to potrebujem. Še kakšna ideja če bi kakšna slovenska trgovina to prodajala? Nisem ravno zadovoljen s tem da bi naročil pri Amazonu.

lava ::

Kje si pa kupil slušalke? Ker na Eventusovi strani piše:"Slušalke Razer Electra so poleg igranja iger na osebnih računalniki primerne tudi za mobilne zadeve - so namreč dokaj kompaktne in lahke, medtem ko je mikrofon integriran v 1,3 metrski kabel. Kabel je mogoče preprosto izključiti iz slušalke in ga zamenjati z navadnim avdio kablom, ki je prav tako priložen v paketu."
Kabli bi morali biti v bundlu s slušalkami.

Da kabel je priložen, vendar ima kabel združen mikrofon in slušalke (Tri črtice na jacki). In do sedaj mi je le enkrat zaznal in delal mikrofon. Sem pa prebral da bi bila ena rešitev ta razdelilec.

Nikonja ::

ne bo rešitev ta razdelilec ker bo on pobral samo prve dve črtici in ih razdelil. Mikrofon je na ta zadnji !

mijav7 ::

http://www.razerzone.com/store/audio-mi...

Čudno, da tega nisi dobil poleg slušalk.

mijav7 ::

Direktno z njihove strani:

System Requirements
Audio Usage: Devices with 3.5mm audio jack
Audio + Microphone Usage: Devices with 3.5mm audio + mic combined jack
(Compatible with Apple iPhoneŸ, HTCŸ, BlackBerryŸ. The Razer Electra was designed for smart phones and laptops that come default with a 4 pin TRRS audio + mic combined jack. Razer cannot guarantee performance for use with third party splitter cables.)

Če jih prodajajo posebej, se jaz nič ne čudim da jih nisem dobil zraven. Kaj naj sedaj naredim da rešim moj problem?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gaming Headset

Oddelek: Kaj kupiti
497118 (4611) IvoJan
»

Gaming slušalke (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6115052 (13212) dottor
»