Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 reinstall. Heal
Windows 7 reinstall. Heal
Sefa ::
Prozdravljeni!
Imam težavo z mojim drugi prenosnikom...
Mislim da se mi je sistem windows 7 popolnoma sesul. Saj vsakšno ikono hoče odpreki kot windows media center in nemorem niti zagnati windows 7 setup..
Če dam cd noter in restartam racunalnik ga sploh ne registrira.. v biosih imam nastavljeno da je primarni boot "internal optical disc drive"
Prosim za pomoc.. a mogoce ni cd vredu zapečen ali kaj taksnega..
prosim za nasvete!!
hvala vsem
Imam težavo z mojim drugi prenosnikom...
Mislim da se mi je sistem windows 7 popolnoma sesul. Saj vsakšno ikono hoče odpreki kot windows media center in nemorem niti zagnati windows 7 setup..
Če dam cd noter in restartam racunalnik ga sploh ne registrira.. v biosih imam nastavljeno da je primarni boot "internal optical disc drive"
Prosim za pomoc.. a mogoce ni cd vredu zapečen ali kaj taksnega..
prosim za nasvete!!
hvala vsem
SLO_Matej ::
Še vedno lahko vse to, kar bi izvedlo to orodje, izvedeš sam, tako da slediš navodilom v razdelku Težavo bom odpravil sam.
Hayabusa ::
Nimaš nastavljeno da boota s cd-ja oz cd ni bootable.
Sefa ::
Nimaš nastavljeno da boota s cd-ja oz cd ni bootable.
Kako pa naj nastavim?? V biosih grem pod boot in lahko samo to nastavljam, hard drive al pa optical disc drive, network al pa external device
Še vedno lahko vse to, kar bi izvedlo to orodje, izvedeš sam, tako da slediš navodilom v razdelku Težavo bom odpravil sam.
tudi tale regedit ki bi ga moral odpreti mi hoce odpreti v media centru -.-
kaj naj naredim.. vse sem ze sprobal-.-
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sefa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | asus boot from cdOddelek: Strojna oprema | 1827 (1613) | ender |
» | Namestitev Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 5044 (4839) | zaaz89 |
» | Tezave z bootanjem - HP ProBook 4710sOddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (1207) | Ricardo23 |
» | Xbox 360 poganja prve kopirane igreOddelek: Novice / Konzole | 6598 (3137) | metek |
» | Nvidia pure video HDOddelek: Programska oprema | 1555 (1428) | jan01 |