Forum » Pomoč in nasveti » Zadnji izdihljaj...?
Zadnji izdihljaj...?
Nande ::
Pozdravljeni,
zjutraj sem razočarano ugotovil, da je moje računalo čez noč zaspalo in da ga gumb za vklop ne more obuditi od mrtvih. Ob pritisku gumba kontrolna lučka samo za hip pomežikne, potem je vse tiho. Ker na matični plošči gori neka lučka predvidevam, da napajalnik še vedno daje nekaj od sebe. Res se mi niti sanja ne, kaj bi lahko "crknilo", saj sistem v podobni sestavi deluje že kar nekaj let (v bistvu skoraj desetletje). Pred kratkim (cca. 1 mesec nazaj) sem sistemu dodal palčko DDR rama (1GB, PC3200, noname), vendar je od tedaj računalo kar nekaj časa delovalo bp. Nimam možnosti testirat vseh komponent, pa tudi "znalac" nisem, zato prosim za kakšen nasvet v zvezi z mojim problemom.
Hvala in lep pozdrav!
zjutraj sem razočarano ugotovil, da je moje računalo čez noč zaspalo in da ga gumb za vklop ne more obuditi od mrtvih. Ob pritisku gumba kontrolna lučka samo za hip pomežikne, potem je vse tiho. Ker na matični plošči gori neka lučka predvidevam, da napajalnik še vedno daje nekaj od sebe. Res se mi niti sanja ne, kaj bi lahko "crknilo", saj sistem v podobni sestavi deluje že kar nekaj let (v bistvu skoraj desetletje). Pred kratkim (cca. 1 mesec nazaj) sem sistemu dodal palčko DDR rama (1GB, PC3200, noname), vendar je od tedaj računalo kar nekaj časa delovalo bp. Nimam možnosti testirat vseh komponent, pa tudi "znalac" nisem, zato prosim za kakšen nasvet v zvezi z mojim problemom.
Hvala in lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15142 (13704) | Berni_01 |
» | Računalnik crknu. (Psu, Motherboard,?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2850 (2378) | Seljak |
» | Priklop napajalnikaOddelek: Strojna oprema | 14152 (13541) | pol3ni |
» | Računalnik zmrzuje pri obremenitvahOddelek: Pomoč in nasveti | 2196 (1970) | solatko |
» | grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23163 (21974) | LukaTCE |