Forum » Loža » Laptop in boleči hmm pirhi
Laptop in boleči hmm pirhi
detroit ::
Ima še kdo take izkušnje ko ima laptop v naročju da ga bolijo jajčka? Na mojem hp 6560b me začnejo bolet v cca 2-5minut kr močno že. Pri mac bookpro to traja prakrat dlje ampak še vedno imam feeling kot da bi mi nekdo orehe tru. Sem samo hypersensitive ali je nekaj na tem?
Prvo sem mislil da je wifi kriv pa ni bilo neke velike razlike z ugasnjenim ali prižganim.
Prvo sem mislil da je wifi kriv pa ni bilo neke velike razlike z ugasnjenim ali prižganim.
Skero
- spremenil: detroit ()
Looooooka ::
sj mas coolerje za laptope...ceprav glede na design pomojem tocno to delajo...hladijo pirhe
navlaka, očitno bom delal še kar naprej na mizi ali na ...well mizi in dekstopu:)
Hvala za razrešitev dileme
Hvala za razrešitev dileme
Skero
Barbarian ::
ne imej laptopa na jajcih če bi rad imel otroke. Zakaj misliš da imamo moški jajca izven telesa in ne v telesu?!? Verjetno zato, da se hladijo a?
Če misliš laptop imeti v naročju si priskrbi primerno stojalo. Lahko samo navadno desko, lahko pa takega z ventilatorjem.
SIcer pa si za časom, danes se za delo v naročju uporabljajo tablice s primernimi bluetooth tipkovnicami. Tudi to je dobra rešitev.
Če misliš laptop imeti v naročju si priskrbi primerno stojalo. Lahko samo navadno desko, lahko pa takega z ventilatorjem.
SIcer pa si za časom, danes se za delo v naročju uporabljajo tablice s primernimi bluetooth tipkovnicami. Tudi to je dobra rešitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Barbarian ()
mogoče sm res za časom, samo tablice niso sposobne izvajat to kar delam na računalnikih....zaenkrat
Skero
Brane22 ::
Mislim da imajo tisti laptop kuler kiti tudi vent za jajca ali nekaj takega.
Za trajno rešitev je mogoče bolj pravi naslov plastična kirurgija.
Da ti vdelajo kak heatpipe med modnikom in stegnom ali kaj takega.
Za trajno rešitev je mogoče bolj pravi naslov plastična kirurgija.
Da ti vdelajo kak heatpipe med modnikom in stegnom ali kaj takega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
Bananovec ::
mogoče sm res za časom, samo tablice niso sposobne izvajat to kar delam na računalnikih....zaenkrat
Tablice v stilu jajc androida in iPada res ne.
Tablice, ki poganjajo Windows 8 pa so verjetno sposobne lavfat tvoje zadeve.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Imel na probi nek acer win 8 tablet samo nekako....not it, preteško in okorno. Poleg tega pa prevelik strošek trenutno. Dobra ideja sicer:) Bom ostal kar tam kjer sem. In pazil na muda
Skero
Prvo bi moral sprobati teorijo če sploh je vročina tista ki me moti. Ker sm že imel vroče stvari na kolenih pa me niso muda bolela zaradi tega. Ne vem pa kaj drugega bi bilo
Skero
Unknown_001 ::
OP
Kaj bo jutri za fruštek?
Hec hec, dj si neko mal večjo knjigo podlož da bo računalnik na ravnem pa da ti ne bo vsega možnga praha in podobne svinjarije iz hlač potegnu v ventilatorje.
Kaj bo jutri za fruštek?
Hec hec, dj si neko mal večjo knjigo podlož da bo računalnik na ravnem pa da ti ne bo vsega možnga praha in podobne svinjarije iz hlač potegnu v ventilatorje.
technolog ::
Zelo majhen procent toplotne energije se širi s sevanjem.
Ne se mi vlečt ven s toplotnim sevanjem :D
Ne se mi vlečt ven s toplotnim sevanjem :D
ne gre za toploto SEVANJE. gre za to, da ventilator topel zrak tipu direkt v jajca piha :D
sevanje pa je prenos toplote na povsem drug način.
sevanje pa je prenos toplote na povsem drug način.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Barbarian ()
ne trolaj. vzemi fen v roke in ga za minuto usmeri v svoja jajca, potem pa povej kak ti bo všeč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | 5 G - za in proti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27515 (20576) | Jazon |
» | Truthseeker - nevarnost mobinih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12759 (11067) | Unknown_001 |
» | Naprava za merjenje sevanjaOddelek: Loža | 7730 (7099) | DOOM_er |
» | sevanje vtičnic (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 18724 (14654) | RejZoR |
» | Britanske šole odstranjujejo WiFi omrežjaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7086 (5320) | kekz |