Forum » Pomoč in nasveti » Operating system not found
Operating system not found
Chebeela ::
Lep pozdrav
Iznenada se mi je sesu sony vaio z win 8. Ko ga vklopim napiše " operating system not found". Nujno pa potrebujem podatke iz diska. Tudi ko sem disk odstranil in preko total commanderja hotel prenesti podatke mi je sprva disk zaznalo, vendar je proces kopiranja trajal celo večnost, zato sem zadevo prekino nato pa hotel ponoviti, no zdaj mi pa še diska ne zazna več:S Skratka potrebujem samo določene podatke iz diska nato pa lahko zaradi mene disk potuje v smeti....imate kakšne ideje, predloge, karkoli? hvala
Iznenada se mi je sesu sony vaio z win 8. Ko ga vklopim napiše " operating system not found". Nujno pa potrebujem podatke iz diska. Tudi ko sem disk odstranil in preko total commanderja hotel prenesti podatke mi je sprva disk zaznalo, vendar je proces kopiranja trajal celo večnost, zato sem zadevo prekino nato pa hotel ponoviti, no zdaj mi pa še diska ne zazna več:S Skratka potrebujem samo določene podatke iz diska nato pa lahko zaradi mene disk potuje v smeti....imate kakšne ideje, predloge, karkoli? hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krvavo nujno potrebujem pomoc pri sesuti plati in diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 4087 (2991) | McMallar |
» | pokvarjen diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1239) | bluefish |
» | USB HD 2,5 iz laptopa ne gre kopiratOddelek: Strojna oprema | 1503 (1291) | Vasakhan |
» | HDD Hitachi - UMRL !!! POMOOOČ !Oddelek: Strojna oprema | 1339 (943) | Tomay |
» | DiskOddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (842) | sid911 |